- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297618 przez [email protected]
ahej ho!!!
Olcia- łączę się z Tobą w tym szczęściu:) Daro spał od 21 coś do 6:D
termofor juz na dobre zagości w jego łóżeczku:)
Vestuś-swietna Zuzolinka hehe ale powiem Ci że ja widziałam ponad dwie minuty szczesciwego dzieciaczka a nie małej płaczki:P
Vestus wow schudlaś juz 19 kg! bomba! i jakie Ty masz jeszcze do siebie obiekcje...i ten text ze zadna fryzura by Ci nie pasowała....bosz-Piotrek to powinien Ci pozadnie dupsko złoić...i w cale nie chodzi mi tu o lanie
lusia-wow 4lata po slubie to to ładnie juz nam zeszłao, jakbyś nie napisała ze to 4 to ja bym ciągle myslałą ze 3 hahah musze sie ogarnąć wreszcie o ja ciagle w jakims innym swiecie zyje:/
Olcia- łączę się z Tobą w tym szczęściu:) Daro spał od 21 coś do 6:D
termofor juz na dobre zagości w jego łóżeczku:)
Vestuś-swietna Zuzolinka hehe ale powiem Ci że ja widziałam ponad dwie minuty szczesciwego dzieciaczka a nie małej płaczki:P
Vestus wow schudlaś juz 19 kg! bomba! i jakie Ty masz jeszcze do siebie obiekcje...i ten text ze zadna fryzura by Ci nie pasowała....bosz-Piotrek to powinien Ci pozadnie dupsko złoić...i w cale nie chodzi mi tu o lanie
lusia-wow 4lata po slubie to to ładnie juz nam zeszłao, jakbyś nie napisała ze to 4 to ja bym ciągle myslałą ze 3 hahah musze sie ogarnąć wreszcie o ja ciagle w jakims innym swiecie zyje:/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
Temat został zablokowany.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297625 przez [email protected]
dorcia-hihih ale czadowy filmik:) i odgłosy jak na biwaku
ale ja głupia!!! poszłam do piwnicy do pralni pranie wstawic bo dzis mamuska przyjdzie poprasowac wiec skozytam zeby wszystko poprac....no i nie wiem co mnie wzielo wzielam ze soa Domisia. zapomniałam ze tam stoji autko akumulatorowe, rowerek, kosiarka jego i inne zabawki co by pol domu zajeły...i on teraz stoi i eczy i sie drze ze chce te zabawki-siłą go wyniosłam z piwnicy t drze sie pod drzwiamy-kurka gdzie ja mam łeb?!? :/
ale ja głupia!!! poszłam do piwnicy do pralni pranie wstawic bo dzis mamuska przyjdzie poprasowac wiec skozytam zeby wszystko poprac....no i nie wiem co mnie wzielo wzielam ze soa Domisia. zapomniałam ze tam stoji autko akumulatorowe, rowerek, kosiarka jego i inne zabawki co by pol domu zajeły...i on teraz stoi i eczy i sie drze ze chce te zabawki-siłą go wyniosłam z piwnicy t drze sie pod drzwiamy-kurka gdzie ja mam łeb?!? :/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #297648 przez [email protected]
www.se.pl/multimedia/galeria/78269/rutko...ie-zostawia-dziecko/
pod tytułem na czerwono to sa artykuły...
pod tytułem na czerwono to sa artykuły...
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #297671 przez vestusia
Emka, mnie to samo przyszło do głowy. Że pierwsza myśl, to przecież ratować dziecko. Dzwonić po pogotowie, samej pędzić do szpitala. Cokolwiek. A nie, że stwierdziła, że Madzia umarła i poszła ją zakopać. Mnie się wydaje, że to nie był przypadek, a raczej po prostu zabiła tę dziewczynkę, a potem szukała rozwiązania, co by tu zrobić. No ale... pewnie za niedługo dowiemy się znowu wstrząsającej prawdy o całej tej historii...
Olcia - pamiętam tę Twoją pościel Bardzo podobna
Moja Zuzia jak nieraz w nocy na nią patrzy, gdy jest półmrok to też oczy otwiera szeroko, bo to akurat takie kolory kontrastowe, że je zauważa i nie chce spać.
Dorcia - fajne odgłosy w tle A Ty tak zawsze Lenkę rozbawiasz w nocy? Hi, hi, hi Czy tylko na użytek tego filmu???
Nio schudłam już 19kg, ale co z tego, skoro mam teraz okropne rozstępy. Aż szkoda patrzeć.
Sarna he, he, he. No ale skąd mogłaś wiedzieć, że taka będzie reakcja Domisia.
Idę się ogarnąć. Zuzia śpi chwilowo na balkonie, ale tylko na chwilę. Na balkonie +3 stopnie, wiatru brak. Idziemy szykować obiados. Będę później. Buziole :*
Olcia - pamiętam tę Twoją pościel Bardzo podobna
Moja Zuzia jak nieraz w nocy na nią patrzy, gdy jest półmrok to też oczy otwiera szeroko, bo to akurat takie kolory kontrastowe, że je zauważa i nie chce spać.
Dorcia - fajne odgłosy w tle A Ty tak zawsze Lenkę rozbawiasz w nocy? Hi, hi, hi Czy tylko na użytek tego filmu???
Nio schudłam już 19kg, ale co z tego, skoro mam teraz okropne rozstępy. Aż szkoda patrzeć.
Sarna he, he, he. No ale skąd mogłaś wiedzieć, że taka będzie reakcja Domisia.
Idę się ogarnąć. Zuzia śpi chwilowo na balkonie, ale tylko na chwilę. Na balkonie +3 stopnie, wiatru brak. Idziemy szykować obiados. Będę później. Buziole :*
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #297711 przez Malina86
Czesc Laseczki
Jestem wstrzasnieta ta sprawa malej Madzi, w glowie mi sie nie miesci... Caly Swiat praktycznie zostal zaalarmowany o tej sprawie... szok normalnie!
Dorcia na wierch Misia miala ten bialy kombinezon z rozowymi kokardkami co ma zdjecie na fejsie.
A Ty daj dziecku w nocy spac, a nie ja tarmosisz hehe Te swierszcze w tle to naprawde?
iva super fryzurka, mialam kiedys podobna i mi tez klaki wypadaja garciami.
Moja Miśka zawsze spi z pielucha na glowie tak jak Nadia na fotkach- sliczna jest ta Twoja corcia
Vestusia Zuzanka jest przeslodka, wcale nie widac, ze tak daje popalic
emka mnie tez koszmary niedawno dreczyly, Dorcia pisala, ze to z przejedzenia na wieczor Oby sie nie powtorzyly.
U nas nawalilo tyle sniegu, ze jak zobaczylam to myslalam, ze padne! Ja chce wiosne!
Nocka taka sobie, pobudka 23:00, 4:00 i 9:00, a teraz Krolewna sobie spi jak zwykle na brzuchu.
Dziewczynki jakie macie pierwsze zdjecia dzieciaczkow? Macie takie fioletowo, zielone, pomarszczone Moze powrzucamy nasze brzydkie kaczatka hehe?
Jestem wstrzasnieta ta sprawa malej Madzi, w glowie mi sie nie miesci... Caly Swiat praktycznie zostal zaalarmowany o tej sprawie... szok normalnie!
Dorcia na wierch Misia miala ten bialy kombinezon z rozowymi kokardkami co ma zdjecie na fejsie.
A Ty daj dziecku w nocy spac, a nie ja tarmosisz hehe Te swierszcze w tle to naprawde?
iva super fryzurka, mialam kiedys podobna i mi tez klaki wypadaja garciami.
Moja Miśka zawsze spi z pielucha na glowie tak jak Nadia na fotkach- sliczna jest ta Twoja corcia
Vestusia Zuzanka jest przeslodka, wcale nie widac, ze tak daje popalic
emka mnie tez koszmary niedawno dreczyly, Dorcia pisala, ze to z przejedzenia na wieczor Oby sie nie powtorzyly.
U nas nawalilo tyle sniegu, ze jak zobaczylam to myslalam, ze padne! Ja chce wiosne!
Nocka taka sobie, pobudka 23:00, 4:00 i 9:00, a teraz Krolewna sobie spi jak zwykle na brzuchu.
Dziewczynki jakie macie pierwsze zdjecia dzieciaczkow? Macie takie fioletowo, zielone, pomarszczone Moze powrzucamy nasze brzydkie kaczatka hehe?
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297728 przez Aleksandra
Malina ja mam takie prosto po porodzie, jak małą wywieźli na korytarz, żeby tatuś mógł foty zrobic Ale oczywiście za duże, więc chyba będę musiała znowu wykorzystac Sarnę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Aleksandra.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #297731 przez vestusia
Ale macie teorię na koszmary - że z przejedzenia? Ale ja mało na noc jadam he, he, he
Malina - Zuzia w sumie coraz więcej jest taka mniej płacząca, ale podobnie, jak u Anakol - trzeba ciągle ją zabawiać, być przy niej. Wtedy nie przeszkadza jej np. leżenie na pleckach. Na brzuszku nadal nie lubi, ale i tak zawsze jakoś ją próbuję do tego przekonać. Mam nadzieję, że wkrótce polubi. No i że polubi też kąpanie, bo bardzo chciałabym pojechać z Zuzią na basen. Myślałyście o tym??
No i Malinka, może nieskromnie napiszę, ale moja Zuzia naprawdę była śliczna, jak się urodziła. Zero jakichkolwiek wybroczyn, zaczerwienień, nic. Po prostu śliczna. (ale ja skromna, ale serio tak było). Zaraz Wam wrzucę kilka pierwszych fotek Zuzi
Malina - Zuzia w sumie coraz więcej jest taka mniej płacząca, ale podobnie, jak u Anakol - trzeba ciągle ją zabawiać, być przy niej. Wtedy nie przeszkadza jej np. leżenie na pleckach. Na brzuszku nadal nie lubi, ale i tak zawsze jakoś ją próbuję do tego przekonać. Mam nadzieję, że wkrótce polubi. No i że polubi też kąpanie, bo bardzo chciałabym pojechać z Zuzią na basen. Myślałyście o tym??
No i Malinka, może nieskromnie napiszę, ale moja Zuzia naprawdę była śliczna, jak się urodziła. Zero jakichkolwiek wybroczyn, zaczerwienień, nic. Po prostu śliczna. (ale ja skromna, ale serio tak było). Zaraz Wam wrzucę kilka pierwszych fotek Zuzi
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #297738 przez Aleksandra
Sarna masz już na poczcie fotki Natalka też nie była jakaś brzydka, ale mimo, że urodziła sie przez cc była sina i opuchnięta.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #297739 przez Batmanik
hejka
ja tez na chwile
zaraz karmie mala i smigam po igora
a co do artykulu to mi ojciec madzi wydal sie podejrzany bo jak go widzialam pierwszy raz w tv to zero rozpaczy...szkoda tylko dziecka:(
Luska ja tez mam takie marzenie - czasami mysle ze wyrodna jestem ale wkoncu cos od zycia nam sie nalezy bo inaczej zwariujemy i taka rolzaka jest dobra dla obu stron
moj jest teraz u rodzicow i bawi sie z siostrzencem a w domu nudzilby sie...
wlasnie przyszla do mnie babka z przedszkola hehe bo ja mialam isc i juz 3 tydz dojsc nie moge:)) wkoncu sie sama pofatygowala
ja tez na chwile
zaraz karmie mala i smigam po igora
a co do artykulu to mi ojciec madzi wydal sie podejrzany bo jak go widzialam pierwszy raz w tv to zero rozpaczy...szkoda tylko dziecka:(
Luska ja tez mam takie marzenie - czasami mysle ze wyrodna jestem ale wkoncu cos od zycia nam sie nalezy bo inaczej zwariujemy i taka rolzaka jest dobra dla obu stron
moj jest teraz u rodzicow i bawi sie z siostrzencem a w domu nudzilby sie...
wlasnie przyszla do mnie babka z przedszkola hehe bo ja mialam isc i juz 3 tydz dojsc nie moge:)) wkoncu sie sama pofatygowala
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #297744 przez vestusia
Chłopek brzusio rośnie Jeszcze mniej więcej połowa przed Tobą
Moja Zuzia właśnie nie była w ogóle ani opuchnięta, ani fioletowa, nic. Sama się dziwiłam, że taka laleczka. Jedynie, jak się urodziła, to przez moment miała taką stożkowatą główkę, ale po niedługiej chwili ukształtowała się prawidłowo....
Ale ja nieskromna. He, he, he
Moja Zuzia właśnie nie była w ogóle ani opuchnięta, ani fioletowa, nic. Sama się dziwiłam, że taka laleczka. Jedynie, jak się urodziła, to przez moment miała taką stożkowatą główkę, ale po niedługiej chwili ukształtowała się prawidłowo....
Ale ja nieskromna. He, he, he
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297754 przez Malina86
A to moje "pieknosci" hahaha Az dziw, ze na ludzi wyszla
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
Moderatorzy: ilona