- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317254 przez Aleksandra
Urodziłam na 516 stronie i podałam wam złą godzine i datę bo mnie Z w błąd wprowadził
Idę już spac bo przez te wspominki siedze i czytam
Idę już spac bo przez te wspominki siedze i czytam
Temat został zablokowany.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317268 przez Róża
Wypiłam meliske, lepiej mi :*
Nadrabiam, nadrabiam, nadrabiam, i jak odświeżam to już kolejna strona, niedobre Wy, myślałam, ze nigdy nie skończę !!!
Biedny Bartuś, mam nadzieję, że szybko mu sie poprawi
Dorcia, strasznie podoba mi się Pudełko wspomnień, ale troszkę małe, nie wiedziałam, ze można kupić coś takiego, ostatnio myślałam żeby sobie coś takiego zorganizować właśnie, kupić jakieś ładne pudełeczko i pochować jakieś fajniutkie drobiazgi, przypomniałaś mi
Suarii Igorek jest śliczny no i jaki już duży chłopczyk Ty to dopiero masz co nosić
Ola, cieszę się, że wyniki Natalki w normie, odetchnęłaś na pewno :*
Vestusiu, to ten lekarz faktycznie niczego sobie, z dorosłymi to rozumiem, ze na ilośc nie jakośc, ale z dzieciaczkami to cholera mogliby się postarać zachowywać inaczej ! Trzymam kciuki za szukanie mieszkanka
Malinka, Misiowe reakcje jabłuszkowe fantastyczne
Ja też mam fioła na punkcie mycia rąk, wkurza mnie jak ktoś wchodzi do domu i ich nie myje a idzie do dziecka i musze mówić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Katka, pytałaś kiedyś o ten gryzaczek, pytałam koleżanki, kupiony był w Kimexie na wojsak polskiego ale już jakiś czas temu dla synka i został więc możesz zerknąć może jeszcze mają takie?
Madzia, co za baba, oj nie dziwę Ci się ze się wściekłaś, co za babsztyl głupi !!! Co zazdrość potrafi zdziałać ehhh ... nie warto się przejmować takimi ludźmi, tak jakby na złośc chciała dopiec, chociaż sobie pogada, tyle jej ! Najważniejsze że Wy wiecie jak jest naparwdę i że Wam jest z tym dobrze i szczęśliwie sobie w trójeczkę żyjecie
anakol dzięki za pomysł z tymi stronami ale Ty jesteś genialna
Lusia, ale dziecinka się zajadała dzisiaj, hehe na zdrówko i na dobry sen
No i przez Was też czytam wstecz urodziłam na 775
Buziaki, dobrych nocek :*
P.S. Dziękuję Wam wszystkim za utwierdzenie mnie w przekonaniu że nie jestem do końca stuknięta :* Jeszcze wrzucę Wam zaraz obiecane trzy dni temu fotki Szymka i lecę spać
Nadrabiam, nadrabiam, nadrabiam, i jak odświeżam to już kolejna strona, niedobre Wy, myślałam, ze nigdy nie skończę !!!
Biedny Bartuś, mam nadzieję, że szybko mu sie poprawi
Dorcia, strasznie podoba mi się Pudełko wspomnień, ale troszkę małe, nie wiedziałam, ze można kupić coś takiego, ostatnio myślałam żeby sobie coś takiego zorganizować właśnie, kupić jakieś ładne pudełeczko i pochować jakieś fajniutkie drobiazgi, przypomniałaś mi
Suarii Igorek jest śliczny no i jaki już duży chłopczyk Ty to dopiero masz co nosić
Ola, cieszę się, że wyniki Natalki w normie, odetchnęłaś na pewno :*
Vestusiu, to ten lekarz faktycznie niczego sobie, z dorosłymi to rozumiem, ze na ilośc nie jakośc, ale z dzieciaczkami to cholera mogliby się postarać zachowywać inaczej ! Trzymam kciuki za szukanie mieszkanka
Malinka, Misiowe reakcje jabłuszkowe fantastyczne
Ja też mam fioła na punkcie mycia rąk, wkurza mnie jak ktoś wchodzi do domu i ich nie myje a idzie do dziecka i musze mówić
Katka, pytałaś kiedyś o ten gryzaczek, pytałam koleżanki, kupiony był w Kimexie na wojsak polskiego ale już jakiś czas temu dla synka i został więc możesz zerknąć może jeszcze mają takie?
Madzia, co za baba, oj nie dziwę Ci się ze się wściekłaś, co za babsztyl głupi !!! Co zazdrość potrafi zdziałać ehhh ... nie warto się przejmować takimi ludźmi, tak jakby na złośc chciała dopiec, chociaż sobie pogada, tyle jej ! Najważniejsze że Wy wiecie jak jest naparwdę i że Wam jest z tym dobrze i szczęśliwie sobie w trójeczkę żyjecie
anakol dzięki za pomysł z tymi stronami ale Ty jesteś genialna
Lusia, ale dziecinka się zajadała dzisiaj, hehe na zdrówko i na dobry sen
No i przez Was też czytam wstecz urodziłam na 775
Buziaki, dobrych nocek :*
P.S. Dziękuję Wam wszystkim za utwierdzenie mnie w przekonaniu że nie jestem do końca stuknięta :* Jeszcze wrzucę Wam zaraz obiecane trzy dni temu fotki Szymka i lecę spać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Róża.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317277 przez Róża
Oto nasze Szymoniątko
i jeszcze jedno
i jeszcze jedno
i już ostatnie
Przepraszam za taki wysyp, nie mogłam się powstrzymać
i jeszcze jedno
i jeszcze jedno
i już ostatnie
Przepraszam za taki wysyp, nie mogłam się powstrzymać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Róża.
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #317303 przez Dorciaition
Hej. Od pol godz leze w lozku.Mialam spac i co? Nadrabiam
Wspomienia, ale fajnie
Zelu Vestusiowego to chyba nigdy nie zapomne
Roza piekne zdjecia a Szymus kochany. Skad masz takie fajne czapy?
Ide lulu. Z tel zle sie pisze.
buziaki
dobranoc
Wspomienia, ale fajnie
Zelu Vestusiowego to chyba nigdy nie zapomne
Roza piekne zdjecia a Szymus kochany. Skad masz takie fajne czapy?
Ide lulu. Z tel zle sie pisze.
buziaki
dobranoc
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317312 przez Malina86
Haha Dorcia ja tez teoretycznie spie od godziny Jestem maniaczka, nie da sie ukryc.
Wrzucam Wam na dobranoc nasze ryjki podczas popludniowego lezakowania
Teraz to juz naprawde dobranoc!
Wrzucam Wam na dobranoc nasze ryjki podczas popludniowego lezakowania
Teraz to juz naprawde dobranoc!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317320 przez emkapl84
Malina ostatnia a ja pierwsza...i tak juz zostanie jejku jaka michasia do ciebie podobna mnie niestety wiekszosc mowi ze natalka caly tatus
róża suuuuper szymuś na zdjeciach wyszedł!!!!!!!!musze tez natalce takie artystyczne foty strzelic
sarnamoja mała tez sie tak chichra strasznie gotowac zupek nie bede bo nie ma w anglii jakis prywatnych warzywniakow tylko same markety a tam wiadomo jakie sa warzywa...a twoj post o pojsciu do szpitala bardzo dobrze pamietam...jakos mi zapadl w pamiec sama nie wiem czemu
moja nocka dzis nastepujaca...lulu o 19 i pobudki o 22 i 3...ale w sumie caly tydzien M wstawal na nocne karmienia
dzis dzien matki boskiej pienieznej wiec ruszamy na zakupy no i e bay jest moj!!!!!
róża suuuuper szymuś na zdjeciach wyszedł!!!!!!!!musze tez natalce takie artystyczne foty strzelic
sarnamoja mała tez sie tak chichra strasznie gotowac zupek nie bede bo nie ma w anglii jakis prywatnych warzywniakow tylko same markety a tam wiadomo jakie sa warzywa...a twoj post o pojsciu do szpitala bardzo dobrze pamietam...jakos mi zapadl w pamiec sama nie wiem czemu
moja nocka dzis nastepujaca...lulu o 19 i pobudki o 22 i 3...ale w sumie caly tydzien M wstawal na nocne karmienia
dzis dzien matki boskiej pienieznej wiec ruszamy na zakupy no i e bay jest moj!!!!!
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317322 przez mia1082
Cześć dziewczyny ale znów naskrobalyscie:) fajnie tak powspominac u nas forum poszło w zapomnienie razem z zapisami:( my już od 6.00 na nogach do tego pobudka na karmienie co 1,5h dwie nocne kupki plus jedna o 6.15... Ale mu się poprzestawialo:( chyba szykuje mi się podobny dzień do wczrajszego a siły ledwo co zregenerowane
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #317326 przez Dorciaition
Dobry
Ha ha normalka- Malina kończy, Emka zaczyna A myślała, że to ja byłam wczoraj ostatnia
Malina cudnie wyglądacie. Miśka naprawdę cała Ty. A te Twoje brwi bosskie.
Emka no to poszalejesz Fajnie Ja na chrzciny szukam, szukam i nic nie mogę znaleźć.
Mia mam nadzieję, że naszego wątku nic nie usunie, bo ich udusze
Ha ha normalka- Malina kończy, Emka zaczyna A myślała, że to ja byłam wczoraj ostatnia
Malina cudnie wyglądacie. Miśka naprawdę cała Ty. A te Twoje brwi bosskie.
Emka no to poszalejesz Fajnie Ja na chrzciny szukam, szukam i nic nie mogę znaleźć.
Mia mam nadzieję, że naszego wątku nic nie usunie, bo ich udusze
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317345 przez [email protected]
hej ho mister dżo!!!
u nas nocka fajnie ale budziłąm się często bo kamerka coś szwankuje i przy kazdym ruchu Darusia się włącza-a jak u nas ekran się włącza to ak głośno strzela zeby nas obudzić więc około 2 wyłączyłam nianie i po 4 był cyc potem o 8 i dalej niunio śpi.
róża-sliczniusie foteczki!
malina-ale niunka do Ciebie podobna! i Ty jak ślicznie wyglądasz!!
emka-jak fajnie ze juz na dobre jestes hehehe-mowisz ze zapamietalas moj wpis, bo jak pisałąm wczescniej jako jedyna zaczelam rodzic i jeszcze Wam pisałam hehehe. i bamietam ze byla wkurzona bo zawsze było was od rana pełno a ja rodze a tu nikogo! hahahah
u nas nocka fajnie ale budziłąm się często bo kamerka coś szwankuje i przy kazdym ruchu Darusia się włącza-a jak u nas ekran się włącza to ak głośno strzela zeby nas obudzić więc około 2 wyłączyłam nianie i po 4 był cyc potem o 8 i dalej niunio śpi.
róża-sliczniusie foteczki!
malina-ale niunka do Ciebie podobna! i Ty jak ślicznie wyglądasz!!
emka-jak fajnie ze juz na dobre jestes hehehe-mowisz ze zapamietalas moj wpis, bo jak pisałąm wczescniej jako jedyna zaczelam rodzic i jeszcze Wam pisałam hehehe. i bamietam ze byla wkurzona bo zawsze było was od rana pełno a ja rodze a tu nikogo! hahahah
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317347 przez [email protected]
i ja tam pozwalam Darusia całować-przecież to najbliższa rodzina. fajek nie palą- parcha żadnego nie mają...niech noszą i całują. Sami wiedzą ze w usteczka się nie całuje, ale główke ma zawsze wycałowaną...ja tam w usteczka całuje swoje maleństwa
Moderatorzy: ilona