- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #111056 przez Dorciaition
Suari bardzo się cieszę, że wszystko ok z maluszkiem Oby tylko takie wieści!
No i cudnie, że będzie chłopczyk Już nie mogę się doczekać zdjęć Twojego kawalera, no i brzuszka.
A ze zwolnieniem to dobra decyzja
Madziaska pokaż Twój brzucholek.
Miłego dnia ciężaróweczki
No i cudnie, że będzie chłopczyk Już nie mogę się doczekać zdjęć Twojego kawalera, no i brzuszka.
A ze zwolnieniem to dobra decyzja
Madziaska pokaż Twój brzucholek.
Miłego dnia ciężaróweczki
Temat został zablokowany.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #111094 przez Batmanik
Witam!!!
wkoncu mam chwile zajrzec i napisac do Was bo jeden brzdac spi a siostrzenca babcia wziela na dwor ale on rozwydrzony jest ma 16 mies i jest okropny tyle ze moja siostra uwaza ze to tylko dziecko i ono nie rozumi...
co do badan genetycznych pierwszy raz slysze ten termin...nie wiem czy na nfz jak sie chodzi to zalecaja czy nie ale ja chodze na nfz i moj lekarz nic mi nie mowil o takich badaniach ale przy igorku i teraz sprawdzal przeziernosc karku czy czego bo nie pamietam i nie ma zagrozenia zespolem downa a usg 4 d robilam i teraz tez bede robic bo tam sprawdzaja czy dzieko nie ma rozszczepu itp juz sie nie moge doczekac tego usg:)
ja mam wizyte dopiero 18 maja ...
IVA witamy i gratuluje!!!
moj facet tez jest w szwecji tylko ja nie mam mozliwosci bycia z nim:( a tak chcialabym no i on tez ale coz...
milego dnia!!!
wkoncu mam chwile zajrzec i napisac do Was bo jeden brzdac spi a siostrzenca babcia wziela na dwor ale on rozwydrzony jest ma 16 mies i jest okropny tyle ze moja siostra uwaza ze to tylko dziecko i ono nie rozumi...
co do badan genetycznych pierwszy raz slysze ten termin...nie wiem czy na nfz jak sie chodzi to zalecaja czy nie ale ja chodze na nfz i moj lekarz nic mi nie mowil o takich badaniach ale przy igorku i teraz sprawdzal przeziernosc karku czy czego bo nie pamietam i nie ma zagrozenia zespolem downa a usg 4 d robilam i teraz tez bede robic bo tam sprawdzaja czy dzieko nie ma rozszczepu itp juz sie nie moge doczekac tego usg:)
ja mam wizyte dopiero 18 maja ...
IVA witamy i gratuluje!!!
moj facet tez jest w szwecji tylko ja nie mam mozliwosci bycia z nim:( a tak chcialabym no i on tez ale coz...
milego dnia!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #111166 przez iva 20
hejka Dziewczyny Mam dobra wiadomosc !!!! bylam wczoraj na usg bo juz nie moglam wytrzymac i zobaczyc co tam w moim brzuchu sie dzieje Niestety mieszkam w szecji i do 4 miesiaca nie ma tutaj zadnych badan ani wiesci na temat twojego dziecka dla nich to jest czas 4 miesiecy do poronien !! to jest wogole jakas selekcja ludzi MASAKRA ! ale zadzownilam do polskiego ginekologa i mi powiedzial ze wszystko jest ok ze MOJA KRUSZYNKA rosnie jak nie wiem naprawde jakie to super uczucie zobaczyc dzidzie pierwszy raz w brzuszku SUPER !! narazie nie powiedzial co bedzie bo za wczesnie ale dowiem sie w czerwcu na nastepnym usg Pozdrawiam was :*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez iva 20.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #111167 przez iva 20
BATMANIK w jakiej czesci mieszka twoj maz ??? moze sie wszystko ulozy i bedziesz z nim mieszkac i bedzie wszystko ok Nie smuc sie ja tez bylam w polsce jak moj chlopak byl tutaj w szwecjii nie zaciekawe wrazenia tylko czlowiek mysli a jaka jest przyczyna tego ze nie mozecie byc razem jak ma prace na bialo jest zarejestrowany to czemu nie chyba ze macie inne problemy ale glowa do gory lepiej poczekac pomeczyc sie i bedzie pozniej wesolo i MILO
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #111176 przez Batmanik
Witam!!!
od wczoraj nie moglam sie zalogowac nie wiem czemu;(
iva super ze wszystko oki ja nie wytrzymalabym bo ja i w pierwszej ciazy i teraz co mies mam usg i dostaje zdjecia:)
a nie moge tam byc bo oni nie maja tam pracy w jednym miejscu tylko smigaja po calej szwecji bo remontuja wieze cisnien i gdzie wieza tam mieszkaja a przewaznie w cempingu bo nie zawsze znajdzie sie mieszkanie do wynajecia od komuny w okolicach wiezy;( jedyna nadzieja jest to ze znajdzie inna prace w stalym miejscu i bedzie wtedy oki.
u nas pogoda do d...;(
milej niedzieli!!!
od wczoraj nie moglam sie zalogowac nie wiem czemu;(
iva super ze wszystko oki ja nie wytrzymalabym bo ja i w pierwszej ciazy i teraz co mies mam usg i dostaje zdjecia:)
a nie moge tam byc bo oni nie maja tam pracy w jednym miejscu tylko smigaja po calej szwecji bo remontuja wieze cisnien i gdzie wieza tam mieszkaja a przewaznie w cempingu bo nie zawsze znajdzie sie mieszkanie do wynajecia od komuny w okolicach wiezy;( jedyna nadzieja jest to ze znajdzie inna prace w stalym miejscu i bedzie wtedy oki.
u nas pogoda do d...;(
milej niedzieli!!!
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #111340 przez Dorciaition
Cześć Dziewczyny!
Iva, super, że z Twoją dzidzią jest wszystko ok Najważniejsze, że rośnie
Aa, Batmanik teraz rozumiem dlaczego nie możesz zamieszkać tam z Twoim M. Ale masz przy sobie Twojego drugiego mężczyznę- synka
Jak samopoczucie? U mnie kiepsko. Nadal wymiotuję, ale to nic- wytrzymam wszystko dla maluszka.
Trzymajcie się, miłego wieczorku.
Iva, super, że z Twoją dzidzią jest wszystko ok Najważniejsze, że rośnie
Aa, Batmanik teraz rozumiem dlaczego nie możesz zamieszkać tam z Twoim M. Ale masz przy sobie Twojego drugiego mężczyznę- synka
Jak samopoczucie? U mnie kiepsko. Nadal wymiotuję, ale to nic- wytrzymam wszystko dla maluszka.
Trzymajcie się, miłego wieczorku.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna