BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #111497 przez Batmanik
Witam!!! ale tu dzis cisza jak narazie
pewnie powyjezdzalyscie na majowke:)
u nas pogoda dopisuje ale mi chumor niestety nie:( moze po kawie mi przejdzie :unsure:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #111510 przez Dorciaition
Cisza, cisza, choć majówka słaba, bo pogoda dziś nie ciekawa.

Batmanik, a dlaczego humorek Tobie nie dopisuje?

Miłego dnia dziewczynki

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #111518 przez Batmanik
a szkoda gadac dopiero co pojechal a juz klotnia za nami o wynajem mieszkania bo narazie mieszkamy z jego matka a jak go nie ma wracam do rodzicow bo jego matka jest nie do zniesienia ale jak on to wczoraj stwierdzil to ja jestem klotliwa i konfliktowa a ktora z Was pozwolilaby zeby osoby 3cie sie wtracaly-chyba zadna...i tak od slowa do slowa i klotnia gotowa ja powiedzialam chicbym z dzieckiem miala w aucie mieszkac to juz tam nie wroce i koniec no i jak naazie cisza a mnie szlak trafia doslownie bo tak z dzieckiem na walizkach raz tu raz tam a mieszkania wynajac nie chce bo co on tam bedzie robil :angry:
brak slow i szkoda nerwow
13 lata 7 miesiąc temu #111531 przez Dorciaition
Oj, rozumiem Batmanik. Mój M. po ślubie chciał mieszkać u swoich rodziców, ale ja ostro walczyłam i postawiłam na swoim. Kupiliśmy mieszkanie. Choć mamy kredyt cieszę się, bo nie wyobraźam sobie mieszkać z kimś kto ciągle pyta gdzie jedziecie, co robicie itp.
A Twój może tego nie widzi, że Tobie tam się źle mieszka, bo go nie ma dużo?
A u Twojej mamy nie ma możliwości zamieszkania? Faktycznie na walizkach to kiepsko. Nie wiem :/ A może jak już faktycznie tak źle mieszka się Tobie z teściową poszukaj jakiegoś mieszkanka do wynajęcia, pokaż Meżowi, może jak zobaczy spodoba mu się i go przekonasz :)

13 lata 7 miesiąc temu #111536 przez Batmanik
probowalam nie ma takiej opcji wynajecia mieszkania a on dobrze widzi ze mi tam zle sie mieszka ale jak wczoraj napisal ze to ja jestem konfliktowa- naprawde brak slow i nie wiem co mam zrobic czy sama sobie wynajac- juz naprawde pomyslow mi brakuje co robic :unsure:
on nie bedzie mial co robic w mieszkaniu i na tym sie rozmowa konczy
13 lata 7 miesiąc temu #111574 przez Dorciaition
Oj, to naprawdę nie wiem, co mogłabyś zrobić... :/
Chyba będziesz musiała zostać u teściowej, choć szkoda, że mąż nawet nie chcę Cie wysłuchać. A teściowa aż taka zła? Może da się z nią jakoś dogadać.

13 lata 7 miesiąc temu #111578 przez Batmanik
nie dogadac z nia sie nie da kiedys a zreszta to juz nie raz kazalam jej sie nie wpier...juz tak jej powiezialam ale po niej to splynelo i dalej jest to samo- moja noga tam nie stanie wiecej najwyzej bede tu a on tam z mamusia bedzie mieszkac..
13 lata 7 miesiąc temu #111580 przez Dorciaition
Oj :/

Pomyśl czy warto się kłócić przez teściową. Może bądź jeszcze chwilę cierpliwa, a wszystko się ułoży. Mam nadzieje, że się pogodzicie i dojdziecie do jakiejś decyzji z której oboje będziecie zadowoleni.

Olka opowiadaj jak było na weselichu? :laugh:

13 lata 7 miesiąc temu #111582 przez Batmanik
dla niej nie ma cierpliwosci bo zaraz wchodzi na glowe:) jest dla mnie jedno wyjscie nie mieszkac z nia i tyle...
dobra OLa naprawde pisz jak tam na weselu bo moj temat juz leci na dwa watki:)
13 lata 7 miesiąc temu #111677 przez iva 20
Prosze was o szybka pomoc :( co mam zrobic jesli mam biegunke bo juz duzo sposobow probowalam i nie wiem co robic !! Lekarz mi powiedzial ze to jest od tego ze dziecko rosnie a jelita nie maja swojego dawnego miejsca i dlatego niektore kobiety maja zaparcia a nie ktore biegunki pomocy jak najszybciej :(
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #111683 przez Dorciaition
Iva nie mam pojęcia co Tobie poradzić, ale skoro lekarz mówi, że tak się u niektórych kobiet dzieje to pewnie tak jest.
Trzymaj się!

Może na necie poszukaj sobie jakiś sposobów na biegunke w ciaży.

13 lata 7 miesiąc temu #111774 przez Batmanik
nie mam pojecia co Ci doradzic zjedz moze gorzkiej czekolady ryzu lub marchewke no i przede wszystkim duzo pij...
www.noworodek.pl/index.php?sm=1
robilyscie sobie test czy chlopczyk czy dziewczynka??
mi wyszlo 45 chlopak 55 dziewczynka albo na odwrot :S
13 lata 7 miesiąc temu #111776 przez Dorciaition
A mi wyszło tak
Na 52% będzie to chłopczyk.
Na 48% będzie to dziewczynka.
haha

13 lata 7 miesiąc temu #111778 przez Batmanik
to duzo wiemy;)
13 lata 7 miesiąc temu #111781 przez Dorciaition
Haha, dokładnie :laugh:

Ja czuję, że będzie chłopczyk, choć wszyscy mówią, że dziewuszka.
No zobaczymy :)
Tobie teraz dziewczynka by się przydała, co parkę będziesz miała :)

Wiadomo, że każda z nas najbardziej myśli o tym żeby zdrowe było, ale ja już się nie mogę doczekać jak dowiem się jaką płeć ma mój Skarbek :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka