- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110560 przez Dorciaition
Cześć Kobietki!
Wczoraj dopiero o 22 wylądowałam w domu :/ Masakra.
Olka miłej imprezy. Wybaw się dobrze, no i koniecznie jak wrócisz prosimy o fotkę z wesela
Batmanik jak dobrze, że u Ciebie wszystko ok Pisz częściej, choć rozumiem, że przy dzieciątku nie jest to takie proste.
Madziaska mnie tam i kłuje i pobolewa czasami. Wydaje mi się, że to normalne, bo przecież tam wszystko rośnie, rozciąga się to musi troszkę poboleć. Ale oczywiście najlepiej zapytać gina. Ja mojej ostatnio mówiłam, że na wieczór mnie dosyć mocno brzuch boli, ona, że to normalne i nospe mam brać.
Trzymajcie się, miłego dnia.
A ja wracam do pracy
Wczoraj dopiero o 22 wylądowałam w domu :/ Masakra.
Olka miłej imprezy. Wybaw się dobrze, no i koniecznie jak wrócisz prosimy o fotkę z wesela
Batmanik jak dobrze, że u Ciebie wszystko ok Pisz częściej, choć rozumiem, że przy dzieciątku nie jest to takie proste.
Madziaska mnie tam i kłuje i pobolewa czasami. Wydaje mi się, że to normalne, bo przecież tam wszystko rośnie, rozciąga się to musi troszkę poboleć. Ale oczywiście najlepiej zapytać gina. Ja mojej ostatnio mówiłam, że na wieczór mnie dosyć mocno brzuch boli, ona, że to normalne i nospe mam brać.
Trzymajcie się, miłego dnia.
A ja wracam do pracy
Temat został zablokowany.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #110586 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Madzia odczuwalam i odczuwam. W kroczu, w pachwinach, brzuch, plecy. Najgorsze uczucie jest wtedy jak sie ma wrazenie, ze cos Ci rozrywa krocze i lechtaczke na 2 czesci - prawo i lewo - serio
Dzien dobry
I przepraszam, ze Wam sie tak tu szarogesie
Iva hej i gratuluje
Dzien dobry
I przepraszam, ze Wam sie tak tu szarogesie
Iva hej i gratuluje
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110715 przez Dorciaition
Witaj Iva, no i gratuluję fasolki
Rozgość się u nas i koniecznie zdawaj nam tu relacje ze wszystkiego
Załóż suwczek, to będziemy widzieć jak Twoja dzidzia rośnie.
No i opowiadaj jak się czujesz?
Magda a szarogęś się tu ile chcesz Im więcej tym lepiej
Rozgość się u nas i koniecznie zdawaj nam tu relacje ze wszystkiego
Załóż suwczek, to będziemy widzieć jak Twoja dzidzia rośnie.
No i opowiadaj jak się czujesz?
Magda a szarogęś się tu ile chcesz Im więcej tym lepiej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #110810 przez madziaska
Witaj iva
dzieki dzieczyny za dopowiedz, uspokoilyscie mnie, bo myslalam, ze moze szyjka sie skara albo cus
Sluchajcie, a dzisiaj przezylam cos dziwnego i napewno sobie nie wkrecam... poczulam w brzuchu jakby latala mi malutenka mucha i to napewno nie w jelicie, czy to dzidzius???? chyba jeszcze niemozliwe????
dzieki dzieczyny za dopowiedz, uspokoilyscie mnie, bo myslalam, ze moze szyjka sie skara albo cus
Sluchajcie, a dzisiaj przezylam cos dziwnego i napewno sobie nie wkrecam... poczulam w brzuchu jakby latala mi malutenka mucha i to napewno nie w jelicie, czy to dzidzius???? chyba jeszcze niemozliwe????
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #110848 przez iva 20
Ja sie czuje dobrze tylko nie moge nic jesc prawie. Wcinam tylko jogurty i owoce a na mieso nie moge patrzec . Wlasnie nie dawno zjadlam na obiad rybe z ziemnakami i od razu zwymiotowalam juz nie wiem co mam jesc zeby maluszek rosl sobie ojj jak pomysle o tej rybie to az sie nie dobrze robi ja jeszcze nie wiem co bede miala czy chlopczyka albo dziewczynke a wy dziewczyny jak macie z zachciankami co nie mozecie jesc ?? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez iva 20.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110854 przez aska27
iva 20 przede wszystkim GRATULUJĘ
napisałaś,ze nie masz ochoty na mięso.. hihi no to tak jak ja, myślałam,ze mi minie,a jednak nie.. u mnie już zaczął się 30 tydz,a nadal tylko owoce, jogurty, warzywka ..no i słodkie :)Mój maluszek widocznie nie ma ochoty na potrawy mięsne... a spodziewam się synka.. Mikołaja Ciekawa jestem BARDZO czy tez pod serduszkiem masz chłopca, koniecznie mnie poinformuj gdy się już dowiesz
napisałaś,ze nie masz ochoty na mięso.. hihi no to tak jak ja, myślałam,ze mi minie,a jednak nie.. u mnie już zaczął się 30 tydz,a nadal tylko owoce, jogurty, warzywka ..no i słodkie :)Mój maluszek widocznie nie ma ochoty na potrawy mięsne... a spodziewam się synka.. Mikołaja Ciekawa jestem BARDZO czy tez pod serduszkiem masz chłopca, koniecznie mnie poinformuj gdy się już dowiesz
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110861 przez iva 20
Napewno napisze od razu jak sie dowiem ja mam tylko przeczucie ze dziewczynka kobieca intuicja ale co bedzie to sie okaze ja mam badania 9 czerwca nie moge sie ich doczekac :)To wychodzi na to ze nie zawsze po smakach mozna sie domyslac co bedzie bo niby takie smaki to dziewczynka a ty bedziesz miec chlopczyka fajnie tak bo zawsze nie ma 100 procent pewnosci co tam w srodku siedzi
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110869 przez aska27
W takim rzie czekam na wiadomość
nam lekarz powiedizał ,ze chłopiec... tez tak czułam,ale mąż upierał się,ze będzie córeczka wyszło na moje tak czy siak, obojętne nam było.. czy będzie chłopiec czy dziewczynka najważniejsze żeby było wszystko ok!!!
A tak na marginesie.. moja znajoma przez pierwsze 3 miesiące nie mogła nawet patrzeć na mięso,a urodziła córkę
nam lekarz powiedizał ,ze chłopiec... tez tak czułam,ale mąż upierał się,ze będzie córeczka wyszło na moje tak czy siak, obojętne nam było.. czy będzie chłopiec czy dziewczynka najważniejsze żeby było wszystko ok!!!
A tak na marginesie.. moja znajoma przez pierwsze 3 miesiące nie mogła nawet patrzeć na mięso,a urodziła córkę
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110871 przez Dorciaition
Iva ja też bardzo wymyślam z jedzeniem. Raz mam ochotę na coś, na następny dzień nie moge na to patrzeć. Dziś miałam chęć na pomidorówkę, więc ugotowałam, ale jeszcze nawet nie spróbowałam Mięska też nie jem.
Chyba nie da się wyczuć bo tym co się je płci. W poprzedniej ciąży jadłam ciągle czekoladę i batoniki, a był chłopczyk.
Wiecie co, mam dziś problem z kością ogonową Leżę już sobie w łóżeczku, no i nawet przekręcić się nie mogę, tak mnie boli Może to od tego, że wczoraj 14 godz. w pracy siedziałam na twardej ławce, bo chciałam sobie na świeżym powietrzu pracować.
Mam nadzieję, że przejdzie nie długo...
Iva a fotki fasolki masz? Jak tak to dawajm dawaj No i brzuszka jeśli już rośnie
Miłego wieczorku kochane
Chyba nie da się wyczuć bo tym co się je płci. W poprzedniej ciąży jadłam ciągle czekoladę i batoniki, a był chłopczyk.
Wiecie co, mam dziś problem z kością ogonową Leżę już sobie w łóżeczku, no i nawet przekręcić się nie mogę, tak mnie boli Może to od tego, że wczoraj 14 godz. w pracy siedziałam na twardej ławce, bo chciałam sobie na świeżym powietrzu pracować.
Mam nadzieję, że przejdzie nie długo...
Iva a fotki fasolki masz? Jak tak to dawajm dawaj No i brzuszka jeśli już rośnie
Miłego wieczorku kochane
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #110872 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Madzia napewno nie dzidzia, na to za wczesnie. ALe powiem Ci, ze ja tez czulam w tym czasie co Ty cos podobnego i nie wiem do dzis co to bylo
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110874 przez Dorciaition
Madziaska pewnie jeszcze nie, choć maluszek już sobie w brzuszku podskakuje ale jeszcze nie tak bardzo żebyś mogła to poczuć. Ale jeszcze troszkę i poczujesz pierwsze ruchy
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110878 przez iva 20
Madzia :)zdjatek nie mam dzidzi dopiero bede miec 9 czerwca niestety mieszkam w szwecji i strasznie tutaj jest tak dziwnie bylam u lekarza na poczatku kwietnia i pobrali mi tylko krew zadnego badania z ginekologiem nic kompletnie .... dopiero ta wizyta w czerwcu jest decydujaca bo mowia wszystko co sie dzieje w brzuchu jaka krew ma tez dzidzius w brzuszku i jakies tam jeszcze nie wiem dokladnie bo to moje pierwsze dziecko . a zdjec z brzuszkiem nie mam bo prze ciaza bylam bardzo chuda i teraz prawie nic nie przytylam tylko 1kg wiec mam tylko zaokraglony lekko brzuszek chociaz jak ten brzuszek sie powieksza to jestem spokojniejsza
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #110931 przez madziaska
macie racje dziewczyny, ze to pewnie jeszcze nie maluszek... Pamietam magda jak TY pisalas, ze czujesz cos podobnego.... pomyslalam, ze moze, bo ja chudzielec jestem i wogole waska w biodrach i tak od macicy do skory brzusznej niedaleko Iva ja na poczatku apetyt mega, teraz sie unormowalo, choc na slodkie nie mam checi. Musze sie zwazyc, bo nie wiem nawet czy cos przytylam, a brzuszek widac musze go tu w koncu wkleic
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #110935 przez Suari
Cześć Kobietki,
Już miałam robić zdjęcie a tu mi aparat padł, myślałam, że całkiem, ale już jest ok i fotke brzuszka zrobie po niedzieli.
Dzisiaj byłam na usg genetycznym i wszystko ok, wszystkie parametry w normie a poza tym to bardzo ruchliwe i niekiedy to było kilka podjeść żeby pomierzyć to i owo.
Usg to robił mi inny lekarz, niż ten do którego chodzę i ten również mi powiedział- ale od razu zaznaczył, że nie jest do końca pewien- że prawdopodobnie będzie chłopak
I z usg dostałam 16 zdjęć, a to rączka z paluszkami, a to serduszko, a to znowu cały dzidek
z każdej strony
W przyszłym tygodniu biorę zwolnienie i mam zamiar leniuchować
Witamy w naszym gronie Iva
Pozdrawiam Was gorąco
Już miałam robić zdjęcie a tu mi aparat padł, myślałam, że całkiem, ale już jest ok i fotke brzuszka zrobie po niedzieli.
Dzisiaj byłam na usg genetycznym i wszystko ok, wszystkie parametry w normie a poza tym to bardzo ruchliwe i niekiedy to było kilka podjeść żeby pomierzyć to i owo.
Usg to robił mi inny lekarz, niż ten do którego chodzę i ten również mi powiedział- ale od razu zaznaczył, że nie jest do końca pewien- że prawdopodobnie będzie chłopak
I z usg dostałam 16 zdjęć, a to rączka z paluszkami, a to serduszko, a to znowu cały dzidek
z każdej strony
W przyszłym tygodniu biorę zwolnienie i mam zamiar leniuchować
Witamy w naszym gronie Iva
Pozdrawiam Was gorąco
Moderatorzy: ilona