BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 7 miesiąc temu #109911 przez mala_czarna
Dorcia trzeba sie cieszyć ciążą :woohoo: !!! Nie wolno sie zamartwiać-kategorycznie zabraniam :ohmy: !!!! To najważniejszy czas kiedy sie dziecko rozwija tak szybciutko w brzuszku. Myśleć pozytywnie, bo nie ma innej opcji jak to, że ma być dobrze :lol: Oglądałam wczoraj łóżeczka, kaftaniki na allegro. Do wyboru, do koloru.Siedziłam tak chyba ze 2 godziny na samym oglądaniu :blush: Chciałabym wiedziec juz czy kluje sie chłopczyk czy dziewczynka? :blink: Mirella przewidziała mi chłopca. CZas pokaże...
A teściowa moze poprostu przemyslała sprawę i postanowiła zmienic front, wkoncu nosisz jej wnuczka/wnuczkę :blink: a na widok takiego malenstwa to kazda chetera nawet mięknie :silly:

Aleksandra współczuje takiego miejsca pracy, w zime lodówka a w lato sauna. Oszczedzaj sie kochana w tej pracy. Dzidzia najwazniejsza :) Ja tez nie mogę sie doczekać kiedy bede mogła założyć ciążowe ciuszki...

Suari - pokaż brzusio, my tu wszystkie umieramy z ciekawosci.
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #109948 przez MagdaM
Dorcia od 13 a konkretniej 13tc3d ;)
mała_czarna pokazac Ci chetere ktora nie mieknie?? :silly:

Dzien dobry :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110025 przez Aleksandra
Moja mama też należy do takich cheter, ale jak się dowiedziała, że jestem w ciązy to zwariowała na tym punkcie :)

Ja wczoraj byłm w markecie i oglądałam ubranka dla dzieci...ale na razie sie powstrzymałam. Kupię po kolejnym usg :) Ale sliczne były...takie malusie skarpetusie, rękawiczki, czapusie, body....cały dział bym wykupiła :silly:

Na szczęście w pracy mam kochaną koleżankę, która pozwala mi wcześniej wychodzić (nawet te pól godziny mnie zbawia) i mnie wyręcza w ciężkiej pracy :)
13 lata 7 miesiąc temu #110042 przez MagdaM
Ola fajnie, ze jest w Tobie taki entuzjazm :) Ja tak mowie po kazdym USG i zawsze przesuwam za kolejne...

Zapisalam sie do SR :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110047 przez Aleksandra
Już nawet mężowi obiecałam, że coś kupimy :) Nawet jakieś skarpetusie :)

Od którego tygodnia można się zapisać do szkoły rodzenia? Magda kiedy masz pierwszą lekcję?
13 lata 7 miesiąc temu #110055 przez MagdaM
Aleksandra napisał:

Od którego tygodnia można się zapisać do szkoły rodzenia? Magda kiedy masz pierwszą lekcję?

taaaa, lepiej usiadz... wszedzie gdzie nie slysze to SR jest od 20-25tc. a ja dzwonilam w marcu i juz nie bylo miejsc na moj termin!! :ohmy: okazalo sie, ze laski jak zobacza II to sie zapisuja - paranoja :huh: no a mnie sie udalo dzieki mamie... na wrzesien za pozno, wakacje przeszkadzaja wiec polozna stwierdzila, ze zaczynamy teraz.
I pierwsza lekcje mam... 9 maja :ohmy: ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110066 przez Aleksandra
O kurczaki to faktycznie.... Ja się dowiem kiedy w moim szpitalu są zapisy i na jakie terminy. Żeby się nie okazało, że też już będę musiała się zapisać :ohmy:

Dasz nam oczywiście relację z lekcji ??
13 lata 7 miesiąc temu #110073 przez MagdaM
No lepiej zapytaj, ja zylam sobie w slodkiej nieswiadomosci... Robia sie cyrki jak z przygotowaniami do slubu :huh: :lol:

Jasne, ze dam :) I z lekcji i z cwiczen 11 maja :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110123 przez Aleksandra
A kiedy masz ślub?

Ja jutro jadę na ślub mojej ciostry ciotecznej, gdzie będę świadkową. Ona też jest w ciąży :)
13 lata 7 miesiąc temu #110316 przez Dorciaition
Kobietki a ja jeszcze w pracy, a najgorsze to, że nie wiadomo kiedy koniec. Padam :(

Olka super, że dostałaś ogrodniczki. Hehe, ja też dostałam troche za duże, a jak przymierzyłam to mąż powiedział, że jak farmerka wyglądam ;) To teraz będziemy dwie :lol:

A Magda już po ślubie :)

Ja nie wiem czy pójdę do szkoły rodzenia. Mąż jak widac zapracowany na maksa, pewnie nie bardzo chciałby ze mną chodzić, a sama nie pójde ;)

A co do kupowania na razie nie muszę dużo, bo mam wszystkiego ful, nawet Pampersy :) Ewentualnie jeśli się okaże, że dziewczynka to zaszaleje. :)
Uważam, że kupowanie po troszku wcześniej jest lepsze i bardziej ekonomiczne :)

Mała Czarna :kiss:

Buziaki

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #110352 przez MagdaM
Ola ja mialam slub 29 maja 2010 :)

Dorcia a ja tam na meza nie patrze :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110382 przez Aleksandra
Acha :) Zrozumiałam, że to ty szykujesz się do ślubu :)

Padam na twarz. Dopiero skończyłam szykować samochód tzn czyścic go w środku do jutrzejszego wyjazdu. Mąż kończył malowanie w pokoju w domku a ja się wzięłam za samochód ale za to błyszczy i pachnie jak nowy :) Teraz pakowanie, strzyżenie męża, prasowanie koszuli, pastowanie butów...ech i na końcu prysznic. Paznokcie to chyba zostawię sobie na jutro. I tak robię młodej to sobie przy okazji też. Może przed 12 uda nam się położyć...

Kupiłam dziś sobie 2 pary spodni. Jedne bawełniane z domieszką elastanu (fajnie przylegają do ciała) a drugie lniane :)
13 lata 7 miesiąc temu #110404 przez Batmanik
Witam!!!
u nas wszytsko oki.
tak szybko i w skrocie wam odpisze
co do chrzcin to myslalam o BN...chcresnego mamy - siostry meza chrzesna moze bedzie moja siostra ale nie ma bierzmowania ale juz dzwonilam do ksiedza zeby ja w tym roku wcisnac do bierzmowania to powiedzial ze nie trzeba miec bierzmowania zeby byc chrzena ale zobaczymy co powie ksiadz ktory bedzie dawal chrzest bo igorkowi zgodzil sie zeby chrzesna nie miala slubu koscielnego
co do malzenstwa jako chrzesni jednego dziecka to slyszalam przesad ze moga sie rozejsc-nie przelo mi na mysl aby sie przekonac czy to prawda;) co do imienia to dla chlopca nie mamy kompletna pustka dla dziewczynki tatus wymyslil Nadzieja a ja wole Nadja:)
dobra uciekam- milej nocy !!!
13 lata 7 miesiąc temu #110442 przez Aleksandra
Nadja to ładne i oryginalne imię :)

Ja też znikam. Odezwę się jak wrócę z wesela czyli pewnie 2-3.05 :)

Życzę Wam miłego długiego weekendu.

Buziaki :kiss:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #110475 przez madziaska
dziewczynki mam pytanie ;) czy odczuwacie klucie w kroczu? tzn chodzi mi o bardzo delikatne od czasu do czasu klucie w okolicy krocza, ale nie tam w srodku, tylko bardziej na zewnatrz... mam nadzieje, ze wyrazilam sie jasno ;)
ja chcialabym chrzcic w Boze narodzenie, dzidzius malusi bedzie, ale w kosciele u nas cieplo (ogrzewany) wiec moze....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia