BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 4 miesiąc temu #176846 przez Dorciaition
HA HA HA Vestusia no to mieliście super przygodę. Chciałabym widzieć tego Herkulesa :silly: Fajne takie historie. Przynajmniej jest co wspominać.

Vestuśka skoro mówisz, że ten kalafiorek taki pyszne też spróbuję go zrobić :)

A z makaronami to nie postąpiłam wg instrukcji :/ Najpierw trzeba było powiesić, a później taką gumką rozplątać koraliki i wtedy by się tak nie poplątały, a ja od razu wszystko rozpakowałam.

Alanek[*] :(
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176848 przez Dorciaition

Mój tata jutro musi kogoś odebrać i zabrać z Gdańska, wiec podwiezie mi Daisyunię! :lol:
:lol: :lol:

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #176854 przez TyszAnka
jestem
Wy to swintuchy jestescie.... :)
grzyby trzy sztuki, dalismy znajomemu który z nami był, a gdyby go z nami nie było w lesie, to wierzcie nici z sexu by były na 100%...komary by mi wary pokasały- plaga komarów normalnie, duszno pokropiło potem troszke, ale nie wyobrazam sobie miec mojej słońskiej duuuupy dwa razy większej z powodu ukaszeń komarów... he he .....

Oh ten sexik w lesie....to były czasy :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
13 lata 4 miesiąc temu #176855 przez vestusia
Dorcia ha, ha, ha :D No to radość Twoja pewnie ogromna :D A może tata miał po prostu dość Daisy z jej kapiącym zadeczkiem he, he :D

To w takim razie źle doczytałam, bo przeczytałam, że postąpiłaś tak, jak było napisane, dlatego nie rozumiałam. Ale i tak szkoda. Może można obciąć i coś z nich zrobić? hehehe
13 lata 4 miesiąc temu #176859 przez Dorciaition
TyszAnka napisał:

jestem
Wy to swintuchy jestescie.... :)
grzyby trzy sztuki, dalismy znajomemu który z nami był, a gdyby go z nami nie było w lesie, to wierzcie nici z sexu by były na 100%...komary by mi wary pokasały- plaga komarów normalnie, duszno pokropiło potem troszke, ale nie wyobrazam sobie miec mojej słońskiej duuuupy dwa razy większej z powodu ukaszeń komarów... he he .....

Oh ten sexik w lesie....to były czasy :)

TyszAnka Ty wariatko :laugh:

Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #176863 przez vestusia

TyszAnka jestem
Wy to swintuchy jestescie....

Oh ten sexik w lesie....to były czasy

O kurka. Wary pokąsały hahahahahah, i kto tu jest świntuchem :D

Chociaż te komary to może by jakieś dodatkowe doznania przyniosły? :P
13 lata 4 miesiąc temu #176864 przez luska
hehe laseczki ale w zwariowane jestescie :laugh:
Wow ta historia w pociągu no masakra ale bym nawrzucała tej lasce :angry: Szczyt chmastwa :laugh:
Zboczuszk z was hehe my to preferujemy domowe zacisze z mym :blink: Ale faktem jest ,że mam częściej ochotę na co nieco a zwykle w ciąży mnie odrzucało :laugh:
A ja sie wkurzyłam.Szlam z mama do sklepu wracamy i stoi taka patologia z osiedla(jednego znam jeszcze ze starych czasów)No i oni do mojej mamy dzień dobry i gadka do mnie.Hello se myślę cześć sobie nie mówimy od piecu lat a teraz głupa pali.I tekst ty znowu w ciąży.A ja oczy i wkurw jakie znowu, a skąd on wiek która to .Sam ma 3jke na która go nie stać.A laska z bloku.Znamy sie z widzenia.Totalny margines, pod nosem' Chyba 5 "tak lekcewazaco z głupim usmieszkiem :angry: Kurwa se myślę puszcza się pierdolona a tu mi takim tekstami wali :angry: :angry: Co to wogole malo znaczyc.Sadze ,że docinka.Huj ich strzela.Przeżyć nie mogą , że co miesiąc przyjeżdżam inna fura a jak mały wyjdzie na dwór tu to zabawki markowe a ciuch dobry gatunek.A jej dzieci wiecznie brudne wsmolone z gilem do pasa i jeszcze glodne :angry: :angry: Powiem wam , ze się nawet nie spodziewała ,że ci ludzie tak mnie obserwują ,ze mnie kojaza :huh: Mama mnie dopiero uświadomiła , ze co ja myślałam, jeszcze bardziej jestem tematem nr 1 bo właśnie mnie nie ma :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #176867 przez Dorciaition
Luśka w ogóle nie przejmuj się takimi burakami. Szkoda nerwów. Świnie i tyle!

Zjadałam całą paczkę Piegusków. :ohmy: Umieram

13 lata 4 miesiąc temu #176868 przez luska
westusia hehe .Juz moj by wiecej do lasu nie wjechał hehehe.

A co do makaronow ja mam w szafie poplatane wlasnie :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #176874 przez Dorciaition
Same makarony poplątane nie są, tylko te koraliki. No zobaczymy co mój "mądry" maz na ro wymyśli ;)

Szukam sobie właśnie jakiegoś ciucha na allegro. Kupowałyście coś ostatnio?

13 lata 4 miesiąc temu #176875 przez vestusia
Luska, no tak to jest z takimi ludźmi. Oni żyją życiem innych osób, tym bardziej jeśli komuś wiedzie się lepiej niż im samym (a to akurat nietrudne w ich przypadku). Nie mają nic ciekawego do roboty, to siedzą, obgadują, komentują. Tym żyją. Czyli życiem innych, bo swojego nie mają :)
13 lata 4 miesiąc temu #176878 przez vestusia
Dorcia całą paczkę piegusków? jej, chyba by mnie zamuliło he, he :D

Idę się położyć przed tv. Może w końcu Piotrek zaraz przyjdzie, bo mnie coś trafi za chwilę. Gamoń taki sam jak ta Funia :D
13 lata 4 miesiąc temu #176883 przez luska
Powiem wam , że juz mi przeszło hehe w dupie z takimi czubami ;)
A mi te makarony sie splatały bo mada glowa wrzuciła do automatu hehehe żal.pl
a moj muci.Dobrze ,że do mamy przyjechałam bo pewnie wroci w nocy B)
13 lata 4 miesiąc temu #176887 przez Dorciaition
No pewnie Luśka, że tak. Zawsze tacy się znajdą i nie ma co się nimi denerwować.

Miłego wieczorku kochane :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #176897 przez kima
Szalone Wy świntuchy, hehe, aż mi się moje akcje na łonie natury przypomniały.

Vestusia, wyobraziłam sobie tego Twojego Herkulesa, buahahahahah :lol:

Luśka, nie przejmuj się, słoma im z butów wystaje i szkoda im, że inni mają lepiej niż oni, olać system proszę ;)

A ja zjadłan w końcu mojego snikersa, mężulek mi kupił jak obiecał. Ale nie pomyślał za bardzo, bo kupił tylko jednego :silly: hehe ale to nic, mniej mi dupa urośnie, hehe :lol:

Idę oglądać sobie filmik z moim mężuniem kochanym, potem jeszcze zaglądne zobaczyć co napisałyście zrebeźnice :silly: aż mnie ochota przez Was na sexik wzięła, nie wiem czy ten film dokończymy,hehe :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia