- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
zła jestem bo wczoraj odesłali mi telefon po naprawie i dziś działo się z nim znów źle mimo, że wymienili płytę główną i jakieś komponenty. Więc chciałam żeby R tam zadzwonił i zapytał czy odesłać drugi raz itp i powiedział, że jestem niesamodzielna, że mam sama to zrobić i wreszcie nauczyć sie języka na tyle żeby we wszystkich tematach się dogadać. Potem mi nagadał, że jestem leniwa, że nic nie robię, że on nibyy nawet za mnie musi myśleć i na koniec dodał, że nie może na mnie patrzeć.
super nie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
a tak to jest ogólnie między nami dobrze tylko mój mąż ma ciężki charakter i nie jedna mi koleżanko mówiła że ona by z nim dnia nie wytrzymała...tylko że ja go kocham i zaakceptowałam ten jego charakter...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Gabi jak J juz cie zonka nazywa to moze niech tak zostanie pierscionek jak by co jest
Gosia ale dupek z R chyba mial gorszy dzien, ze sie tak zachowal nie ladnie, oj nie ladnie a ,, siedzenie ,, w domu sprzatanie, gotowanie, wychowywanie Oli to dla niego jest nic nie robienie
mariola najwazniejsze ze wy sie doagadujecie i ze ci/wam jest dobrze
dbaj o siebie, dobrze ze jestes pod stala kontrola. lepiej czesciej chodzic do lekarza ...
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Gabi, J ma dobry gust, niech nie poprzestanie na tym jednym
Wstyd się przyznać, ale ja już niewiele pamiętam z tamtych czasów, tyle że miałam 16 lat (więc niektóre z was miały wtedy 5 ) i dostałam srebrny pierścionek ze szmaragdem, a to i tak był dla mnie szczyt luksusu wtedy a niewiele później M sam zrobił nam obrączki z drewna i wzięliśmy w lesie ślub taki tylko dla siebie ale było fajnie
Gosia, nieładnie, dobrze zrobiłaś, że sobie poszłaś na drinka! Przytulam!
Ewa, śmiesznie z tym przeklinaniem chyba musisz to ignorować. U nas jedyne brzydkie słowo to "ble!"
Mariola, gratulacje dla Zosi, że tak pięknie się rozwija!
Dobrej, przespanej nocy!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale dzisiaj babcia nauczyla Kinie mowic kochana mama i jak przyszlam z pracy to babcia sie pyta jaka jest mama ? a Kinia - mama konana
a z dupa zaczelo sie od kapania powiedzialam do niej ,, chodz myc dupe,, no i tak jej sie spodobalo ze nie chce o tym zapomniec
moze jak pojedziemy do tesciow to powie do szagierki ,, ciocia dupa ,,
slub w lesie, tez fajnie kto by pomyslal ze taka dziecinna zabawa bedzie trwala tyle lat
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma
moze jak pojedziemy do tesciow to powie do szagierki ,, ciocia dupa ,,
Lubię to!
Chyba idę obudzić Zosię, żeby już zaczęła się uczyć przed świętami
Niestety chyba jednak spędzimy je u teściów...
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
na pewno już przemyslal jąka przykrość Ci wyrządził..
Chłopy to ciężki gatunek;) z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej!
Emma wasza historia jest wyjatkowa, tyle lat razem wydaje się ze dobraliscie się idealnie i oby tak do grobowce deski;)
Ja zauważyłam ze ostatnio przez pracę jestem bardzo nerwowa, i strasznie czepialska. wszystko j robi źle, nawet zakłada skarpetki młodemu;) ale wrzucilam na luz bo wiem ze z tego mojego dasania i czepiania nic dobrego by nie było. Prośbą a nie groźba.. Takie motto muszę przyjąć.
Fajnie, ze mamy to forum smutkami i szczęściem możemy się dzielić
Ewa o jak fajnie;) mama kochana ;* pamiętam jak moja chrzestnica biegała i krzyczała : dupa cipa, ddupa cipa i do tego pokazywała gdzie. A też niewinnie nauczyła się przy poznawaniu części ciała;)
Asia pracuje tuż przy szwoleżerów;) też się Twój mąż wysilil:)
Emma jaki suwaczek fajny niedługo bedzie odliczał tygodnie ciąży;)
Dobrej nocy, ja pije aspiryne i będę się wygrzewac bo coraz bardziej mnie pobiera jakies przeziębienia;(
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Jakie piękne historie Aż miło poczytać! Każde zaręczyny są wyjątkowe...
Gusiag mam nadzieję, że dziś R Cię przeprosi... Ja wiem, że on teraz w stresie żył przez długi czas, ale niektórych rzeczy nie powinien mówić nigdy!
Co do załatwiania spraw przez telefon to ja za mojego też zawsze załatwiam, bo on nielubi
Emma pszczółki niechcoś w końcu zwojują Trzymam kciuki!
Ewelinda uśmiałam się serdecznie
Gabi może faktycznie to były już zaręczyny Fajnie by było, bo później będziecie wspominać jak to J nie miał odwagi się zapytać Może sie bał, że mu odmówisz po tej świni
Dziś Misiek spadł nam z łóżka... Na śpiąco zaczął spacerować po łóżku i pacnał na ziemię, ale nawet się nie obudził tylko płakał przez sen może przez 10 sekund. Za to myśmy prawie na zawał umarli, nawet malutka sie obudziła w brzuchu. Na szczęście nic sie nie stało i po odłożeniu do łóżka spał do rana (czyli do 6 ). Najśmieszniejsze jest to, że dłużej musiałam uspokajać tatę niż syna
Miłego dnia!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi, Aisod, suwaczek pracuje od ponad miesiaca, zeby w koncu nikt sie nie pytal, czy to juz, czy jeszcze nie macie czarno na bialym
Aisod, pszczolki haruja jak woly, ale na razie zadna mala pszczolka widac na swiat sie nie dobija, pewnie pogoda nie zacheca jakbysmy mieli czesciej probowac, to musialabym zrezygnowac z pracy, M tez no a pszczolka przyjdzie i tak kiedy zechce. wazne, ze u twojej wszystko dobrze . kupilas ten lacibios femina?
Biedny Misio, ale wierze, ze przezyje Zosia miala kilka takich upadkow, gdzie myslala, ze lozko jeszcze sie nie konczy i zbiegala na podloge
Gosia, tez mam nadzieje, ze dzis humory i amory lepsze - mimo ze, przynajmniej u nas, pogoda nie rozpieszcza - listopad na calego...
ale za kilka godzin weekend i tego sie trzymajmy!!!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Emma twoja historia miłosna nadaje się na scenariusz fajnie, gratuluję takiego czegoś.
u nas też pogoda paskudna, oby Ci czas szybko minął i reszcie pracujących też
Gabi pomogła aspiryna?
Ewa to super, że babcia wreszcie coś ładnego nauczyła Kinie. Moja Ola tez mówi kochana mama, a wczoraj jak zasypiała, niestety ze mną, to trzymała mnie za szyje i powiedziała kocham mama. niesamowite.
za to nie wiem co się dzieje, z nocy na noc jest coraz gorzej, nie chce chodzić spać, krzyczy że nie ucieka, przed 23 wreszcie się udało i to niestety ze mną w łóżku, przełożyłam ją a o 5 wstała i krzyczała nie nie nie w swoim i tak przez jakiś czas, stałam głaskałam i nic nie pomagało więc żeby jakoś pospać jeszcze chwilkę znów wzięłam ją do łóżka i i tak nie mogła spać, oczy jak 5zł i gapi się na wszystkie strony, dopiero po 6 zasnęła ale tak się rzucała że nie wiedziałam, czy odkładać znów ją czy co i R poszedł sobie na kanapę a Ola zajęła całą jego stronę.
może jej jest za ciasno w swoim łóżeczku, może muszę kupić łóżko takie jak ma Misiek?
a z R gadamy tylko oficjalnie
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, przykre zachowanie twojego meza... ja bym sie chyba obrazila na smierc za cos takiego... niestety nie umiem ci poradzic co z tym spaniem. u nas jest juz taka rutyna, ze o 19 Zosia krzyczy "Zosia paaać!" (spać ) i wspina sie na lozko dodajac "Am! Am! Am!" (bo mleko na noc dostaje do lozeczka w butelce), a potem zapypia i niestety spi maksymalnie do 6-6.30, ale wieczor mamy dla siebie. moze Ola faktynie nie lubi tego lozka, my mamy to wieksze, 140 cm, ktore mozna zamienic w lozko dla przedszkolaka, Zosia je uwielbia, moze Ola tez wolalaby wieksze, zeby nie czuc sie jak w wiezeniu, nie wiem. a moze ona potrzebuje mniej snu i pomoglo0by ograniczenie drzemek w ciagu dnia, moze wtedy szybciej bylaby zmeczona po poludniu? moze zapytaj ja, o co chodzi?
Asia, takie cieple pajace mozna dostac wszedzie doslownie
Zalezy jaki sklep lubisz. ja najbardziej Gapa i mothercare i tam jest naprawde duzy wybor, tylko, ze ceny sa tez ladne. za cieply pajac ze swinka peppa licza sobie 129 zl, ale nie ma glupich, wiec weszlam se na allegro i kupilam identyczny w stanie idealnym za 40 zl juz z wysylka
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja kupiłam w mathercare dwa, jest promocja i te mega ciepłe są - 20% czyli 79.99.
Kupiłam też hm, tyle ze bez stóp... Za 59,99.
Ja mówie o takich z watka w środku! Dzięki Emma spiszemy sobie i zakupie idac do pracy.
Gusiag a może Ola woli spac z Tobą? adrian większy niż Ola a lubi swoje lozeczko. A jest standardowe..
Muszę spadać, wpadne później..
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie jeszcze godzinka, ale da sie przezyc