BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #887170 przez ann-sunshine
Ale cuda tu sie dzis pojawiaja.

Agni slicznie wyszlo tak delikatnie i slodko.

Julka no ceny w voxie sa hmm nie na moja kieszen, ale swietne paseczki. Oby tylko cena przekladala sie na jakosc i meble dlugo funkcjonowaly.

Aggi ale ty masz oko do cudeniek malusich dla chlopcow.

I jakies maliny nam sie w tym tygodniu posypia cos czuje.

Ula bidulko lez i staraj sie nie zamartwiac. Kiedy masz kontrol bo zapomnialam.

Ada wspolczuje wam tego remontu. Poszliscie na calosc. Ale z glowy bedzie na lata

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #887172 przez ulka1983
Ann kontrol 16 06 i do tego czasu mam leżeć ale myślę że jakoś to ogarnę :)

Aggi te chłopięce ciuszki bardzo mi się podobają ;)

Agni pięknie Wam to wyszło :) ładnie kolorki dobrane i miętowe mebelki tak jak chciałaś i pewnie taniej niż na początku planowałaś a efekt świetny :)

dziewczyny wstawiajcie testy będziemy radzić :)

10 lata 6 miesiąc temu #887196 przez Pinezka
Agni, pokoik cudny :)

Meli, niech @ juz nie przychodzi ;) jeszcze dwa dni i juz będziesz wiedziała :*

U mnie potwierdzone, owu nie bylo, jajniki wyglądają jak na początku cyklu, torbieli brak, ciąży brak. Dostalam jakiś tutejszy progesteron, mam brać 200 mg co 12 h przez 5 dni i potem czekać na @. Już sobie zapodalam pierwszą kapsulke.

10 lata 6 miesiąc temu #887211 przez Ada2424
Mężu kłuje ściane w pokoju a ja leże bo coś znów mnie zaczął boleć lekko dołem brzuch :( może to na zbliżająca się @ bo jakoś w następnym tygodniu powinna być jeśli cykle będą takie jak wczesniej.

Agni bardzo mi się podoba pokoik Poli :)

Pinezka a jednak tak jak przypuszczałaś ze owu nie bylo a testy co pokazaly w tym cyklu? byly maliny czy nie? Cos kojarze ze chyba pisalas ze bladzinka byla tak?

Ulka odpoczywaj :)

Aggi fajniusie ciuszki :)

Julka bardzo ładny zestawik dla Wojtka :)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #887212 przez ulka1983
Pinezka niezły lekarz z Ciebie bo bez niego też miałaś takie podejrzenia ;) czekamy razem z Tobą na ostatnią @ . Przeglądałam ostatnio swoje testy owu ale są już bladziochy to nie będę Wam wstawiać bo maliny są słabo widoczne

odpoczywam :) nawet teściowa chyba powoli się przyzwyczaja do mojego lenistwa bo już nie patrzy tak na mnie wilkiem jak wczoraj i nawet dzisiaj herbatkę do kolacji dostałam ;)

10 lata 6 miesiąc temu #887242 przez ewelinda83
Czesc troszke mnie nie bylo i mam pare strin do nadrobienia :/

Informuje ze dzisiaj biore w obroty meza bo pojawily sie malinki ;)

10 lata 6 miesiąc temu #887251 przez Ada2424
Ewelinda wstaw foto swoich malinek :) ktory masz dc?

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #887260 przez Pinezka
Ada, tutaj moje bladzioszki z aktualnego cyklu, różnice widać gołym okiem ;)

Dawajcie wasze malinki albo prawie malinki, dawno nic nie bylo ;)
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #887299 przez Chudzinka
Halo halo :) O rany, fajnie, że jeszcze ktoś testuje tutaj, będzie się do kogo przyłączyć... Bo ja wracam pod koniec czerwca, mam wtedy też urodziny i uroczyste postanowienie powrotu do starań ;) Już nawet mąż obiecał mnie umówić na HSG na początki lipca, więc się bierzemy konkretnie za starania. Potem w planach inseminacje i jak nie pójdzie do pół roku to chyba iv.
Powiem Wam, że byłam ostatnio w tutejszych outletach i przechodziłam koło działu dziecięcego i jakąś kulę w gardle poczułam, że nie dla mnie na razie ten dział. Ten czas tak leci, a nam się wciąż nie udaje. I nie wiem, czy jest sens cokolwiek kupować, ale myślałam o dosłownie jednej, jedynej rzeczy, jakiś małych pamiątkowych śpioszkach dla Cudu, gdyby miał nam się kiedyś w końcu przydarzyć... Chyba zwariowałam, myślicie, że powinnam kupić? Jakoś się boję, chyba nie za bardzo wierzę i czuję, że się będę dołowała, jak bym na to przez kolejne miesiące patrzyła...
Ale z tych kilku miesięcy bez starań mogę Wam powiedzieć, że organizm naprawdę czuje, kiedy się staramy a kiedy nie, teraz miałam idealne terminowo miesiączki, objawy owulacyjne zawsze w połowie cyklu, miesiączkę praktycznie bez wcześniejszych plamień dwa tygodnie później. Szkoda, że nie da się oszukać jakoś organizmu, żeby się nie rozjezdzał, jak nagle człowiek chce się starać, nie? Mój to mnie nawet "uraczył" zaledwie 2.5 dniowym okresem teraz, a jak się starałam to miałam 10 dniowe plamienio-krwanienia ;) W sumie fajnie, jakby tak zostało :)
Tyle u mnie. Tęsknie za Wami, podziwiam rosnące brzuchy, mebelki, ubranka, i w ogóle wszystko.
Ula - dobrze, że się tak skończyło, dbaj o siebie, wy wszystkie dbajcie.
To kiedy Jurek wraca? Bo ja pisałam, że jak walczyć, to razem ;)
Bo reszta do lipca to pewnie już zaskoczy :-*
P.S. A gdzie się podział mój cudny, buddyjski avatarek? Hmmm

10 lata 6 miesiąc temu #887306 przez aggi
Dzień dobry
melduję się prosto z rana bo mi prąda wyłączają o 8
i nie wiadomo o której 'oddadzą' ;/
Młody tak szalał całą noc że nic nie spałam praktycznie..
jeju a takie spokojne dziecko było :P

Asiaa no zaszalałam.. a miałam już zakaz na kupowanie :P ale tak się nie da...

ulka kochana leżakuj i odpoczywaj ile wlezie :) Niech Ci usługują :* a buźki z pamięci trza walić bo nie ma panelu do wstawiania ;/ teściowe to ogólnie jakoś ciężko mają przetrawić to że kobieta ich synka leży cały dzień.. dobrze że herbatkę chociaż dostałaś :D

monique trzymamy kciuki za owulkę :)

Ann oko jak oko, uwierz mi że o wiele łatwiej coś na dziewczynkę znaleźć ;)

Pinezka przynajmniej się dowiedziałaś na 100% na czym stoisz :) widziałam zdjęcie kresek z tego cyklu i muszę stwierdzić że ja takie 'maliny' miałam właśnie wtedy gdy udało się zajść. Chyba widocznie mężu miał mega silne żołnierzyki bo inaczej tego nie rozumiem :P

Ada na @ albo i nie :D ...

ewelinda pokazuj nam malinki :D i działaaaaaaj :D

Chudzinka myślami Cię przywołałam chyba bo właśnie dzisiaj o Tobie myślałam żeby Cię wywołać :) jeśli czujesz potrzebę to kup coś, może będzie to taki 'talizman' :) avatarek musisz nowy skombinować bo popsuli forum i poznikały ;/

No myślałam jeszcze dziś o zoi, emmie, gosi naszej i Kaś_O.....
tak więc mam nadzieję że którąś wywołam myślami i się tu zjawią chociaż zameldować że wszystko OK :)

Udanego dnia ! idę leżakować :)

10 lata 6 miesiąc temu #887320 przez ann-sunshine
Dzien dobry

Przyjemna pogoda. Ja juz po spacerku, mezu sniadanie robi.

Odpowiem na posty potem

10 lata 6 miesiąc temu #887391 przez Asiaa
Monique, skoro jest śluz to może jest lepiej niż się wydaje? ;) Oby tak było :)

Ula, oby Twoje słowa były prorocze :D :-*

Pinezka, czyli już na dniach będzie nowy cykl :) a więc nowe szanse :)

Meli, trzymamy kciuki :)

Ewelinda owocnej nocki ;)

Chudzinka :-* oczywiście że testujące tu jeszcze są :)
Z tymi pamiątkowymi ciuszkami, zrób tak jak uważasz :-* Jeśli sądzisz, że raczej będzie Cie to męczyło że leżą w szafie to nie kupuj, jeśli je schowasz i o nich "zapomnisz" to dlaczego nie? Tylko coś uniwersalnego, bo nie wiadomo kto Wam się urodzi, a urodzi na pewno :-*
Masz rację, nasz organizm dziwnie reaguje kiedy nam zależy za bardzo. Może tym razem będzie odrobinę łatwiej "odpuścić" skoro macie nakreślony konkretny plan? Oby tak było :-*
PS.Avatarki wszystkim wcięło po przeprowadzce forum na nowe serwery, więc musisz go wstawić raz jeszcze ;)

Aggi, jak bym miała takie oko do perełek to pewnie też bym brała :D Tylko, ja nie potrafię kupować w lumpkach, nigdy nic nie widzę, a szkoda :(
PS.Jak robisz pogrubienie tekstu? bo mi coś nie idzie

10 lata 6 miesiąc temu #887401 przez ann-sunshine
Chudzinka, chyba bym się skusiła i kupiła choć jeden ciuszek. Staracie się bo macie nadzieję. W najgorszym, najgorszym wypadku, oddasz ciuszek komuś. A tak kup i schowaj głęboko do szafy. Wyciągniesz jak będzie potrzeba :-)

Ulka długo musisz na kontrol czekać. Ale na bank będzie dobrze.

Pinezka, przynajmniej wiesz co i jak. A progesteron masz tylko na końcówkę tego cyklu, czy na następny też?

Ada, na dwoje babka wróżyła.

Ewelinda malinki :-) działajcie może coś zdziałacie

10 lata 6 miesiąc temu #887427 przez ulka1983
dzień dobry :) kolejny dzień w łóżku rozpoczęty śniadanko zjedzone tablety wzięte i do przodu :)

Ewa dzisiaj też działajcie jak malinki są ;)

Chudzinka ale fajnie że do nas wracasz :* dzisiaj pomyślałam że trzeba się wybrać na Twojego bloga żeby zobaczyć co u Ciebie a tu miła niespodzianka info że niedługo wracasz :) jakiś mały prezencik bobaskowy nie zaszkodzi będziecie się starać żeby miał kto go nosić od czegoś trzeba przecież zacząć ;) a obawy ma każda z nas ja nawet teraz nie wiem co będzie za parę dni czy tygodni. Na wypisie napisali ,, poronienie zagrażające '' robię co mogę czyli leżę może się uda wyhodować zdrowego bąbla :) fajnie że wszystko się unormowało trzymamy kciuki żeby już tak zostało :* avatarki nam powcinało trzeba dodać nowe

Aggi zgadzam się że na dziewczynkę łatwiej ciuszki poszukać ale te Twoje też są słodziutkie że mogę mieć chłopca ;)

w którym tygodniu dowiedziałyście się co będziecie miały ? bo moje dzieci są bardzo niecierpliwe nie wspomnę o mężu ;)

10 lata 6 miesiąc temu #887433 przez ann-sunshine
Ula jak będzie chłopak i to nie wstydliwy to tak w 14-16 tygodniu już lekarz może zobaczyć co trzeba, a dziewczynkę potwierdzają raczej dopiero koło połowy ciąży.

Rozleniwię się do końca tej ciąży na maksa :-/
Podziękowania: ulka1983

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka