- Otrzymane podziękowania: 105
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Agni z tym grilem to jest myśl zwłaszcza że pogoda ma być że hoho taka kaszaneczka mi się marzy z cebulką w folii aluminiowej................. i na to papryka grilowana mmmmm teraz pół nocy spać nie bedę mogłą przez zachciewajki :/
Ulka ładnie napisałaś i ja się podpisuje.... wiara czyni cuuda ja wierzyłam/ miałam nadzieję i coo nie zdążyłam zatestować owu i tak Wam mamuśki życzę żeby wiara w cud poczęcia Wam przyniosła ogromne szczęście jakim jest dzidzia :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Meli, ja tez wstaje o 7, bede wypstrywac newsow
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Agni, pozazdrosćic meza... mojego podstepem albo szantazem trzeba ciagnac zeby kupic cos jemu albo do domu... a juz cos dla mnie to nawet nie probuje, ale moze to i lepiej, bo przynajmniej nie przeszkadza
Majka, dziś dla Ciebie leci... "Bynajmniej"
Pinezka, to jutro łyknij tabletke wieczorem, już w łóżku - przespisz efekty... ja tak robiłam z Bromergonem.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Monigue w lutym miałam monitoring, w 16dc miałam maliny, w 18dc pęcherzyka już nie było i dr kazała następnego dnia zacząć brać dupka, więc dupek od 19dc, cykl 30 dni. Kolejny maliny w 16dc, dupek od 19dc, cykl 30dni. Następny maliny w 18dc, dupek od 21dc, cykl 32dni. W ostatnim cyklu owu mnie wyrolowała i przyszła wcześnie jak na mnie, bo najprawdopodobniej w 10dc, testowałam od 12 do 18dc z nadzieją,że jeszcze ją złapię, ale wtedy skończyły mi się testy więc od 19dc brałam dupka. Plamienie miałam w 25dc i potem się rozkręcało pomału, więc to potwierdza,że owu była wcześnie, ale nie pomaga w dokładnym określeniu dc. Zatem jeszcze w trakcie brania tab. Wiadomo,że jak owu będzie później to i @ też, a dzień czy dwa w wzięciu dupka, aż takiej różnicy w długości cyklu nie robi
Mam nadzieję, że trochę pomogłam
Ewelinda poprawiajcie
Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że wczoraj z partyzanta pojechałam do mojej gin z pytaniem, że może jakieś badanie by zobaczyć jak pęcherzyki rosną, to powiedziała, że na wcześniejszych widać że rosną i że mam jechać do domu i nie myśleć o tym za dużo, bo to może przeszkadzać bardziej niż pomagać. Mam się zjawić jak skończą mi się tab, clo i dupek.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Asiaa - widzę, że już podejmujesz konkretne kroki, trzymam kciuki, słuchaj Pani gin
Meli - trzymam kciukasy za test!
No i doczytałam o tragedii Gosi z wrześniówek. Nie mogę... I o naszej Gosi znów cały czas myślę... Niech to się wszystko wreszcie jakoś poukłada, czy to tak dużo prosić o bycie matką i możliwość kochania kogoś całym sercem? Tyle bym oddała, żeby im się udało, a człowiek taki bezradny
No ale musi się w końcu udać. Musi...
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Jula no widzisz czlowiek już nie wie co pisze o tej godzinie i nie wiem jak u Ciebie ale u mnie ciąża mnie ogłupia dobrze Przynajmniej dzieci będą inteligentne :*
Meli ja już wstałam i czekam na testa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
zawsze jak rozmawiam z ta moja kolezanka z NY to tez musimy sie tak zgadac, by pasowalo obu
cholera, chyba mnie jakas alergia lapie, gile mam do kolan i kicham od rana :/
Meli, gdzieś Ty
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Asia - dzięki za wyjaśnienia, chyba się wstrzymam i zobaczę czy coś tam jeszcze będzie się dziać, najwyżej zamiast cyklu 28-29 dni będę mieć 31. A działać profilaktycznie działam jak ten śluz płodny się pojawił, ale czy owulacja będzie jedna wielka zagadka. Ja też bym chętnie sprawdziła na usg czy tę pęcherzyki rosną i będzie owulacja, no ale moja gin kazała przyjść dopiero w następnym cyklu, więc pozostaje grzecznie czekać
Majka - też bym zjadła tej kaszanki z grilla i szaszłyczki, w niedzielę grill to może zaspokoję trochę smaki
Chudzinka - ja też kilka dni temu czytałam o Gosi i spłakałam się strasznie i zadawałam sobie to dokładnie to samo pytanie co Ty " czy to tak dużo prosić o bycie matką"...straszne już 3 aniołek
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Lato wrocilo. Zakupy zrobione, sniadani e zkedzone, odpoczywam. Jeszcze obiad musze zrobic.
Od 3 do 5 nie spalam. Potem pol godz, pol godz przerwy i jeszcze pol godziny. Tragedia. Ale obiad wumyslilam, liste zakupow zrobilam
Meli?
Chudzinka kazda z nas chyba takie pytanie sobie zadaje. I czemu ten swiat jest taki okrutny ze jednym daje a drugim nie
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zbieram sie po wyniki, a brzuch mnie rozbolał grrrr
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ale widze ze Meli ... tez trzymam kciuki by małpa nieprzylazła
Wszystkim życze miłego dzionka
p.s. jak teraz po zmianie forum wejsc na swoje wiadomosci?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78