BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #887594 przez Agnilla
no i co, da rade? ;) jak nie to tatusiowie z wozkami na spacer a my na molo na lody, sie da :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #887599 przez julka
Ferri, przeciez są "Moje tematy"

Sporo jest literówek na nowym forum "napierw sie zaloguj" itp. ;)

Ulka, ja sie dowiedzialam 13t1d ze to chlopak na 99%, ale sprzet byl dobry - poradnia ultrasonograficzna :)

ech, nasz wyjazd na weekend do rodzicow i nad jezioro odwolany.... pogoda ma byc piekna, a Pan Mąż woli isc na wieczor kawalerski... przyjdzie mi schlany w niedziele rano to go chyba zamorduje.... jako rekompensate obiecal mnie zawiezc w sobote do Ikei, do Swiata dziecka, do Voxa - a on nie znosi zakupów... :evil: i do Go sportu po rower miejski ;) bo juz brzuch mi przeszkadza na góralu, to sobie walne taki gdzie sie wyprostowanym siedzi i z koszykiem na zakupy ;)

10 lata 6 miesiąc temu #887605 przez ferritka
Hehe Julia ja Kreglowi zawsze po pijanstwie jakies sklepowe akcje wymyslam :evil: cierp cialo jak ci sie chlac chcialo B)

Agni luz przelezymy z lodem I goferem ;)

Julia ale gdzie te moje tematy mam szukac?

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #887611 przez Pinezka

Jupii, wreszcie z tableta moge sie zalogowac :laugh:
No literowki sa, ale mi sie rzucila w oczy ta angielszczyzna: 10 minut ago :woohoo:

Julka, mozesz prosze zerknac na to co mi gin dal? Dolaczam fotke. To jest jak dupasthon czy luteina? A moze jeszcze inny rodzaj progesteronu? Bo sadzac po komentarzu gina na podtrzymanie lub wzmocnienie drugiej fazy to samo daje, ciekawe czy blokuje owulacje...

No jak tam dziewczyny testujace? Wrzucac malinki, wrzucac :whistle: :whistle:

Meli, brzuch dalej dokucza?

Edit: juz znalazlam, to odpowiednik polskiej luteiny...
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #887614 przez meli1990
Agni śliczny pokoik

Ulka odpoczywaj

Ada a może na owu cię boli brzuch ja tak mam

Aggi jakie perełki ładne. gdzie takie cuda kupujesz?

Ja mam dzisiaj 36 dc, @ nadal brak ani zapowiedzi widoku jej też. Temp cały czas w granicy 36,7, więc nie jest źle. brzuch kolejny dzień boli. jeszcze byłam plewić grządki i jeszcze bardziej boli. ale narazie przeżyje bez tabletek. Jutro rano testuje :)

10 lata 6 miesiąc temu #887624 przez ulka1983
hurraaaa :woohoo: nasze fajne forum powraca i buźki są super :laugh: dziękujemy :kiss:

Pinezka doktorek ma dobry plan :)

Moni ja też miałam te z niebieską końcówką i raz były blade malinki a raz ciemniejsze że dawało po oczach :) testowałam ok 10 miesięcy i różnie bywało . Dupek wcale nie musi wydłużyć Ci cyklu ale to zależy od organizmu. Ja dostawałam okres dopiero po odstawieniu dzień lub dwa. Jak masz wątpliwości to zaczekaj 1 czy 2 dni wielkiej różnicy nie zrobią :) a który masz dzień cyklu ?

Agni dobrze że jesteś bo już podejrzenia były że Pola do szpitala Cię wysłała ;)

Aggi celowałam ale w trafionym cyklu mnie nerwy ruszyły i podziałaliśmy kilka godzin przed owu wieczorem i w dzień owu rano więc różnie może być :blink:

dziewczyny szybko te wasze chłopaki się ujawnili :) ciekawe co będzie u mnie ale dopiero początki więc jeszcze trochę w niepewności pożyjemy :whistle:

Julka mi też taki rowerek się śni :) a chłop jak to chłop dobrze że coś w zamian zaproponował :silly:

Meli jutro czekamy rano na wieści od Ciebie ;) może coś nam przybędzie :whistle:

10 lata 6 miesiąc temu #887636 przez ann-sunshine
Ferri przyszlas pomarudzilas ze masz focha i cyk forum sie zmienia :-)

A kiedy wy na to molo chcecie? Bo nie wiem czy mam sie jeszcze z brzuchem szykowac czy juz z wozkiem ;-p

Meli czyli jutro rano test?
Podziękowania: ferritka

10 lata 6 miesiąc temu #887645 przez julka
Ulka, taaa, żeby on sam to zaproponował.... pffff..... :P

Pinezka, tak, to to samo co Luteina.

Ferri:

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 6 miesiąc temu #887652 przez monique1983
Ula - dzisiaj 15 d.c., od 16 d.c. do 25 d.c. miałam brać, ale zastanawiam się czy się nie wstrzymać trochę, mam nadzieję, że to nic nie zaszkodzi :huh:

Meli - to jutro rano czekamy z niecierpliwością na wieści :)

No, teraz to forum może być, jak wróciły emotikony i edytor :)

10 lata 6 miesiąc temu #887659 przez meli1990
tak jutro testuje. mam nadzieję ze temperatura nie spadnie i @ nie przyjdzie i że będą maliny :)

10 lata 6 miesiąc temu #887688 przez Ada2424
Mi też zaczyna się podobać to forum powoli ;) matko jak mnie naszło na smażona kiełbasę, nie mogłam wytrzymać i usmażyłam :)

Meli trzymam kciuki :)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #887699 przez ulka1983
Julka myślałam że masz tak wspaniało myślącego męża że sam dla ugody zaproponował :laugh:

Moni na pewno nie zaszkodzi bo ja też kiedyś o dwa dni przesunęłam i tylko cykl mi się trochę wydłużył :) możesz swoje testy wstawić żebyśmy rzuciły okiem czy w ogóle warto czekać ? może coś doradzimy ;)

Meli my też mamy taką nadzieję :)

ja dziewczyny wierzę w Was wszystkie że Wam się uda zafasolkować :kiss: już samo to że się staracie męczycie z testami, temperaturą , tabletkami należy Wam się nagroda w postaci bąbelka :) tak więc spokojnie nie stresujcie się trochę luzu i wiary w siebie a na pewno wasze marzenia się spełnią :kiss: powiecie że łatwo mi się mądrzyć bo jestem w ciąży ale wierzyłam że tak się stanie a teraz wierzę że urodzę zdrowego dzieciaczka i innej opcji nie biorę pod uwagę :) trzymamy kciuki aby wasze brzuszki szybko nabyły lokatorów :kiss:

Ada mnie też różności smakowe nachodzą : kaszka manna gotowana na wodzie z rosołkiem, albo flaki :S kiełbaska mówisz też nie odmówię :whistle:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #887750 przez ewelinda83
Dziewczyny znowu nie mam jak czytac i odpisac, ale wrzucam wam zdjecie ,,malin,, juz nie sa takie malinowe bo zdjecie robilam przed chwila. Dzisiaj juz jedna kreska ale jeszcze z mężem podzialamy troszke :P

dwie kreski sa wczorajsze tj 11dc, jak widac dzisiaj juz jedna kreska ale od rana bardzo mnie jajniki i brzuch na dole bolal ..
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #887752 przez Ada2424
Ula Ciebie smaki mają prawo nachodzić ;) ale mnie kurka po co? po kiełbasie wzięło mnie na truskawki, dobrze ze mam na ogrodzie to poleciałam sobie urwać :)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #887763 przez Agnilla
ej wiecie co, ten moj maz to jest...ja dla niego wszystko, a jak go poprosilam tylko, zeby sie za mnie poszedl wysikac, to on, ze pozniej :P jak mi juz po nogawce lecialo :P a nie chce mi sie co chwile wstawac. aaaale kupił mi czeresnie, haaa nie wie co go po nich czeka :lol:
Ulka, Pola dzis mi cos wypchnela, male twarde, pod prawy bok standardowo, zaciekawieni zaczelismy ja pukac to sie dupskiem wypiela :P tzn plecami, chyba jej w srodku dobrze, choc dyktuje mi czasami warunki i to ja musze do niej poze dostosowac, gowniarz maly :) nawet przy obiedzie zabrania mi sie pochylac do przodu i musze jesc na raty :P no ale wychodzic chyba jeszcze nie chce, nie wiem ;)
a ja Wam powiem, ze moj maz to jest No1 w zakupach i moze ze mna łazic godzinami :) gorzej jak go wysle po zakupy, a go nie ma godz bo on musi zwiedzic sklep i kupic milion rzeczy z poza listy :P
ja dzis wyspiewalam cale menu, na co mialam ochote...moje ciazowe zachcianki pojawiaja sie z mega opoznieniem ;) skonczylo sie na precelkach, czeresniach i knopersie :) a w ndz chyba zrobimy u rodzicow porzadnego grilla i sie nawpierdzielam na zapas, zeby mi starczylo bo po porodzie to tylko mi piersiatka gotowane beda robic ;)
meli, o ktorej jutro sik? :) ja wstaje o 7 ;)
Ewela dzialaj, jak masz sily i ochote, chociaz tego drugiego nie potrzeba :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka