BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892425 przez ulka1983
Gwiazdka to 4d to dodatkowo poszłaś czy na zwykłej wizycie? jakby dopisał pilne to i tak nic nie da bo pytają najpierw o wiek i pierwszeństwo mają starsze panie :P

Majka to piękne wyniki masz :) dbaj żeby tak już zostało do końca ;)

Agni :laugh: jak zawsze dobitnie ;) ŁAŁ :woohoo: teraz to masz porządnego brzusia :) i obniżył się trochę B) chyba Pola się szykuje do wyjścia ;)

Ferr bo powiem mężowi :laugh: nie będzie zadowolony :whistle: :laugh: 50 na 50 chyba zakłady muszę zrobić :laugh: zazdroszczę przemiany :P Wy cały czas nad głęboką wodą ?

Aggi dobra trzymasz kciuki :) może jutro dam znać że możesz puścić a jak nie to trzymasz do poniedziałku bo długi weekend przed nami :P

Domiśś co to za maść takie cuda zdziałała ? jak mały ?

Ada fiu fiu :whistle: nie mogę się doczekać Twoich zdjęć z remontu :) testuj mierz i jakby coś to daj znać że maliny na horyzoncie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #892433 przez ferritka
B) ulka haha no jakos tak mi fasolkowo wyszlo z ogledzin :kiss:
Nop my nad morzem ale w next czwartek podgladanko I zjezdzamy na 4 dni...no bo w czwartek na 19.30 a w sobote I niedziele na weselu :S A tak mi sie chce isc ze masakra... a w ogóle to nie mam w czym :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #892444 przez ulka1983
ferr zobaczymy czy masz dobre oko :lol: wesele fajnie masz :) nie masz w czym ? to która tu się niedawno chwaliła że kieckę sobie sprawiła ? foto nie było ale myślałam ze Ty B)

10 lata 6 miesiąc temu #892447 przez gwiazdka2014
agni piękny domekkkk, ślicnzy :)

ferr ty jestes opalona, zgrabna więc tobie będzie we wszystkim ładnie - moze ta żółta śliczna sukienka?? w sumie mi możesz oddać :P

Kurcze jadłam obiad i cos mnie zaczeło kuć z lewej strony - to nie żołądek :////

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892458 przez ann-sunshine
Agni cuuudo :-)

Dzieki dziewczyny za wyjasnienia w sprawie delikatnego tematu.

Pinezka e no leci w kulki z toba ta malpa.

Ada dopieszczacie ten swoj domek i wierze ze juz macie serdecznie dosc. Oby gladko poszlo do konca.

Monique nawet jak, to trzymamy kciuki za kolejny cykl

Ferri polowkowe za 4 dni?

Zabierzcie ode mnie chorego faceta bo go ukatrupie. Czemu nie polozy sie spac tylko lazi i marudzi?

10 lata 6 miesiąc temu #892521 przez moofka
o jezusie nadrobiłam! ale kuwa tyle tego że nie wiem co komu :S

miałam dzisiaj w gościach dwie ciężarówki i służyłam za guru B) fajnie się czasami tak powymądrzać :woohoo:

Agi nooo foto bebolka chyba ostatnie :woohoo: zara go nie będzie :evil:

mnie to problem dupny ominął całkowicie, może za szybki poród miałam :silly:

aggi ketony w moczu to musisz jeść więcej, albo ci brakuje późnej kolacji. ja w ciąży co drugi dzień sprawdzałam paskami czy nie mam bo przy diecie cukrzycowej mi kazali.

chudzinka fajnie Cie znowu mieć na forumie :kiss: :kiss: :kiss:

Ann przywal porządnie tefalem to się z automatu mąż położy :evil: i życzę żeby jednak Natalka zrobiła fikołka i nie straszyła mamy :)

10 lata 6 miesiąc temu #892554 przez ferritka
Ann no za 4 dni pijemy, balanga na 102 :woohoo: hehe

Ej ja dostalam tez na siku jakis antybiotyk jedna saszetka za 30 zl I jutro jade do slupska na badania bo tez byly I bakterie I ketony czy aniony czy inne ony :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #892563 przez Anabelle
w moczu w ciąży często wychodzą jakieś badziewia - oby nic groźnego

aj ferri, ale ci dobrze z tym pukaniem :D

10 lata 6 miesiąc temu #892569 przez Dagnes
Ale Pola ma pokaźną willę i w dodatku na wysoki połysk ;)

Chudzinka super, że wróciłaś do nas :kiss: Przywiozłaś dzieciaczkowy amulecik?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ketony w moczy też przerabiałam pod koniec ciąży, ale gin mówił że nie jest ich dużo i nic nie stosowałam na to.

Ferr fajne są te pierwsze pukania od środka.

Wiktoria

10 lata 6 miesiąc temu #892574 przez Agnilla
noo bo my połysk lubimy :lol: dobre dobre :)
Dag nie strasz mnie zaparciami po cesarce :ohmy:
poleglam na 2 godz na kanapie teraz przenosze sie do lozka, kulam sie jak te walenie, co je wywala na brzeg i tak leza i leza, masakra jakas, a Pola od kilku dni jak tylko zbliza sie 23 dostaje szlau, wyciaga reke pepkiem, nogi dolem a ja sie skupic nie moge. ja z nia kuwa o 23 siedziec nie bede, to starego dzialka, ja bede spala :P
dobranoc Wam! :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #892576 przez Asiaa
Agni brzuszek super :)) i jak ładnie się błyszczy :)) i zero rozstępów, normalnie super :) też tak chcę :D ale oczywiście pamiętam że miejsce Poli zajmuje Gosi fasolka :)

znów odpisywanie na raty i nie pamiętam co jeszcze chciałam :blink:

Dobranoc

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892582 przez julka
uuu, Agni, ale sie naoliwilas! ale juz faktycznie na dniach...! zdazysz mi wyslac bransoletke? okazalo sie ze tylko dla siebie potrzebuje niestety :( jesli dasz rade wyslac, to slij mi namiary na przelew na fejsie :D
A przed CC dostaniesz do wypicia oblesny slony cytrynian na zobojetnienie kiełbasek grillowanych ;)

Chudzinka!! fajnie ze jestes :) dziekuje za komplementa :) i od razu profesjonalnie z suwakiem jak sie nalezy :)
Asiaa, Ty jeszcze bez suwaka cyklowego zostalas, prosze sie poprawic :silly:

Ulka, to ja zapodawalam foto kiecuchy na wesele i sie fajnie sprawdzila. Wyszperalam w szafie turkusowy zakiet do niej, kolczyki i wisiorek kuleczki i bylo fajnie :) Wiec dzieki za porady, Dziewuszki :kiss:

A ja dzis mialam zabieg w zniecz. miejscowym - usuwanie znamion barwnikowych, bo mi sie rozszalały przez ciążę, ale powiem Wam, ze nawet mało boli, myslalam ze bedzie gorzej... Poza tym fajny dzien mialam, kawka, obiad na miescie, zakupy male - przeceniona pizame kupilam w Reserved z taka szeroka i miekka guma w spodniach, ze chyba juz starczy do konca ciazy, bo ja musze w dlugich spodniach spac, nienawidze w majtkach czy w koszulach nocnych... A jutro mam w planie zaprojektowac i zamowic fotoksiążki dla rodziców i tesciow ze zdjeciami slubnymi, bo w koncu dostalismy prawie wszystkie :)

Buziaki i Dobranoc :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #892589 przez Agnilla
Dzien dobry, nie wiedzialam, ze nadejdzie taki moment, ale dzis powiedzialam mezowi, ze ma mi wyjac Pole z brzucha. Wczoraj wrocilismy z grilla, zaleglam na 2 godz i ogladalismy mecz. potem wieczorem pognalo mnie 2 razy do lazienki, nie musze mowic, ze sobie wkrecilam, ze sie organizm oczyszcza na porod ;) a potem jak mloda zaczela sie wiercic, to z taka sila, ze myslalam, ze zwymiotuje tak mi niedobrze bylo. jeszcze nie urodzilam i mam nadzieje, ze mnie dziec nie zaskoczy i mi oszczedzi picie cytrynianu ;)
Jula, mam ogromna nadzieje, ze bede jeszcze Ci mogla doslac tą druga bransoletke :kiss: Twoja bransoletke postaram sie wyslac w pt ok? Bo musze sie na poczte wybrac, ale dzis sobie daruje, bo musze zalatwic skarbowke, rossmana i odebrac wyniki krwi.
Ferri Gwiazdka ma racje, co z ta zolta kieca?? zajebista byla :)
no nic, ja uciekam, pozalatwiam sprawy i zalegam :)
milego dnia! :kiss:
ps. ja sie nie oliwkuje, to balsam mnie tak naoliwia ;)

10 lata 6 miesiąc temu #892593 przez ann-sunshine
Bry

No i dziecko się od taty zaraziło. Rozrabiamy dziś w domu. Ciekawe kiedy mnie polamie?

Dobrze ze wczoraj popracowalam to dziś mam spokój

Miłego dnia

10 lata 6 miesiąc temu #892610 przez mesy
ferri ciesz się pukami , bo są przyjemne :P ja wczoraj z emkiem doznałam szoku :woohoo: nie zdążyliśmy tego nagrać z emocji , ale to było coś dziwnego haha tak się młody wypychał , że to wyglądało jak byś palca wsadziła do policzka i pchała na chamca ..... matko boskoo myślałam , że mi brzuchem wyjdzie :woohoo: :woohoo: :woohoo:

agni może Poli smakowało jedzonko grillowane i sobie zaszalała ze szczęścia :D

ann szpital w domu ? współczuję ....

nie wiem co dalej chciałam napisać :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka