BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #892882 przez gwiazdka2014
mesy ja też jak tylko przczytałm promocja to od razu pomyslałam że w piątek tam pojade ;p

meli ja o mało nie zwymiotowałam na szefa :P podszedł do mnie za blisko i poczułam perfummmmm

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892889 przez meli1990
ja rano robiłam dziecku kanapkę z szynką i też myślałam że zwymiotuję a jeszcze kilka dni temu sama ja jadłam. a mój się tak wyperfumował że ledwo wytrzymuję w jednym pokoju teraz

ja wam jeszcze wrzucę kiedyś zdjęcia cacuszków jakie mam w pudłach. nawet nie używane nie które bo bardziej dla dziewczynki. ale to pewnie dopiero jak będę prała ciuszki. ale to pewnie za jakiś czas to nie które z was już zdąża urodzić :)

10 lata 6 miesiąc temu #892894 przez Anabelle
Co do mdłości to nigdy nie doświadczyłam w jakimś znacznym stopniu więc nie pomoge.

A promocje, wyprzedaże czy po prostu cudnej urody rzeczy dla dziecka to mogłabym kupowac na potęge niestety. Często póxniej zastanawiam się - po co? :)

10 lata 6 miesiąc temu #892905 przez gwiazdka2014
hej dziewczynki

dodaje wam super demot m.demotywatory.pl/4352930 . Pośmiałam się, wzrusyzłąm extra :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892925 przez betka81
Cześć dziewczyny:)
podczytuje Was codziennie aby być na bieżąco ale już nie mam siły ani natchnienia aby coś napisać....
A ja w połowie cyklu i czekam na owulację na dniach....i już się stresuję sierpniem :unsure:

Agni brzuszek masz boski aż się napatrzeć nie mogę.. ja takiego okrąglutkiego nie miałam nigdy, zawsze taki rozlany ;)
a Twój wygląda ślicznie i tak zgrabnie:-P

Gwiazdka szał na zakupy przejdzie Ci przy drugiej a jak nie to może przy trzeciej ciąży, ciężko jest się powstrzymać wiem coś o tym..

Meli sposobu na mdłości chyba nie ma trzeba przeczekać... ja wcinałam słone paluszki z kremem chrzanowym i to na chwilę pomagało bo żadne migdały, herbatki imbirowe nieeeeeee bleeeee
A jak tylko mąż otwierał w kuchni lodówkę to czułam dwa pokoje dalej i kibelek gotowy. Ja się do niej nie zbliżałam, jak sąsiedzi z góry gotowali obiad to samo - przytulanko z WC

I już nie pamiętam co jeszcze miałam napisać, za dużo produkujecie
A i grzecznie dodałam suwaczek cyklu :P

10 lata 6 miesiąc temu #892947 przez ann-sunshine
Dzień dobry

To na tyle izolacji od dziecka, od trzeciej spała ze mną.

Co do mdłości to żadnych reguł. W pierwszej musiałam ciągle coś jeść a i tak w drugiej połowie dnia ladowalam w wc. W drugiej normalnie jadlam i co 2-3 dni wizyta w wc. A po kawie, miecie, gumie od razu. Jak chciałam sobie ulżyć to parzylam mięty i zanim dopilam to wc i ulga na kilka godzin.

Dajcie mi trochę cierpliwości bo mi jej brak jak muszę z dzieciem cały dzień w domu siedziec

10 lata 6 miesiąc temu #892954 przez ulka1983
hej :) pierwsza jestem :silly: to przez dzisiejsze święto wszyscy leniuchują :laugh:

o Ann pierwsza tylko posta nie było widać :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu #892958 przez gwiazdka2014
Cześć dziewczyny :)

ooooo widzę, że nie tylko ja nie mogę spać. Moj Michał tak chrapie ze chyba tefalem go obłoże :P ha ha ha

Wczoraj zrobiła babeczki z truskawkami i drożdżaka ;) Kto chce ? To do tych slicznych kaw, naszej specjalistki kawoszki :))))

Jak dziś wam humorek dopisuje?

10 lata 6 miesiąc temu #892962 przez ulka1983
Aggi no pięknie :) wyniki dobre, maluszek zdrowy i tak do końca :) gdyby nie mój upór to bym już na Poznań nie dzwoniła i pewnie poszłabym prywatnie żeby wiedzieć czy wszystko w porządku bo nerwy by mnie zjadły :huh:

Ada niezłe kombinacje z termometrem i to jeszcze jak Ci zależy na czasie :( dlatego ja lubię przesyłki płatne przy odbiorze jest szybko i trochę drożej ale mam głowę spokojną :) a z brzuszkami to takie chyba skrzywienie staraczkowe :laugh: ;) po naszej działce też się kręcił i to nie na próżno :laugh:

Julka tak jakoś mi w oko wpadła bo bardzo ładna :laugh: przykrywałaś ją jakimś kocem czy tak na niej siadaliście ? jeszcze jedno latem nie klei się do gołych nóg ?

Ann jakie połówkowe :woohoo: ja mam 10 tydzień a na prenatalnych będzie 13 tydzień i 3 dni B) robi się między 11 tc a 13 tc+6 dni to chyba na styk się zmieszczę :unsure:

Asia tak to u nas już jest B) @ chyba niedługo ma nie przyjść ;)

Gwiazdka płacić nie chcę bo płacę co wypłatę :P a mojemu M. zabierają tyle że takich badań to bym mogła sobie z 5 zrobić w miesiącu :evil: a jak chcesz z tego skorzystać to nie możesz :angry: pewnie bym płaciła ale jak się udało to nie zapłacę :P

Masy zakupy humorek chyba poprawiły ;)

Pinezka niech ta @ przyłazi bo nawet mnie już wkurza że tak długo w kulki z Tobą leci :evil:

Betka super suwaczek i nie stresuj się na zapas :kiss:

Ann dawaj swoje 1 dzieciątko ja podrzucę Ci 2 :P

Gwiazdka humor dopisuje bo mąż przyniósł śniadanie do łóżka :woohoo: ja wczoraj zrobiłam sernik na zimno i sernik pieczony bo my sernikowi jesteśmy :P dawaj swoje słodkości :silly:

Chudzinka kotek wrócił ?

dobra jem śniadanie i za obiad się biorę dziś zupa gulaszowa i karkówka z ziemniaczkami i sałatka grecka :) pycha :pinch:

Ferr dresowa mówisz to w sam raz :laugh: a wrażliwych zębów też mam już dość bo nawet ich umyć porządnie nie mogę :angry:

10 lata 6 miesiąc temu #892963 przez Agnilla
Dzien dobry, ja tez juz daaaawno na nogach, maz mowi wstajemy, bo Pola chce jesc ;) byla jajecznica ze szczypiorkiem :) choc dzis weszlam na wage i troszku mi sie załamało, ale co tam, z gorki lecimy. Brzuch w obwodzie nie drgnął, wiec pewnie to Pola się spasła :P
Pranie juz zrobione, tak wiem wiem, ze dzis Boskie Ciało ;) ale niestety trzeba wykorzystać obecność męża w domu, zaraz będzie wieszał, wieje porządnie to szybko wyschnie.
Laski, bransoletki możecie sobie tu obejrzeć, ewentualnie byście napisały co Was interesuje, a ja bym dała znac czy mam/czy mogę do weekendu zrobić, bo na pewno w lipcu to nie dam rady, najszybciej w sierpniu. ewentualnie moge porobic fotki tych co mam na stanie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nie pamietam, ale to chyba tutaj, pytala ktoras czym smaruje brzuch. to tu :unsure: ja uzywam od samego poczatku jak tylko sie dowiedzialam o ciazy mustele 2w1 ktora mi kiedys moof poleciła. na poczatku raz dziennie, ale jak brzuch zaczal sie powiekszac to dwa razy...o ile pamietalam ;)
Gwiazdka ja od dzis nie jem slodkiego...do soboty zapewne :lol: moj maz tez dzis pochrapywał, ale ja go wtedy budze i zmienia pozycje :)
jakby ktoras chciala, to wrzucilam fotki pokoju mlodej na lipcowki :)
miłego dnia! :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #892964 przez mesy
ferr jeszcze docenisz wszystko co dresowe heheh

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892977 przez gwiazdka2014
Na fb error a chciałam bransoletki obejrzeć :P

Ula ja też mam skore w domu - fotel i sofe. Powiem ci tak to jest wysokiej jakości skóra bo nam teściowa zostawiła ;p głupi ma szczęście.
Jak siedam sobie np. w gatkach to dupa sie tak mi przykleja że czasem się boje że ze skóra mi odejdzie jak wstaje :P Ale ładnie wygląda, szynko się czyści... a długospisy, mazaki ciężko zetrzeć. ogolnie wolałabym narożnik więcej osób się zmieści :) Teraz moja tesciowa jaką ma sofę dodaję zdjęcie... jest cudowna

Agni znalazłam cie na fb... ty jestes bardzo ładną babeczką, twój mą przystojny wysoki Pola będzie na pewno sliczna nie ma innej opcji :))) Mogę wysłać zaproszenie ?

10 lata 6 miesiąc temu #892982 przez majka1987gnoWlkp
hej laski- jestem żyje
wczoraj wizyta: ogólnie Misia wsio ok:) 1260g !! jest ogromna!!! i kurde położona miednicowo- mam stracha że przyjdzie mi cc :/
a ja?? mam anemie i żelazo mam łykać więc się pytam: JAK TO JEST Z TYMI ZPARCIAMI PRZY ŻELAZIE?? bo nigdy nie musiałam brać żelaza- czy zawsze są kłopoty???
a wczoraj nic nie piałam bo byliśmy z Tosią w Zoo w Poznaniu :)
jest oczarowana cały czas chodzi i opowiada że słonie widziała i konie( kuce) mogła pogłaskać :)
a mnie po tej wyprawie szystko boli :( normalnie nie daje rady- najbardziej kość łonowa i to spojenie tam- spać nie mogłam bo nie wiedziałam jak!!!! ale nic dla Dzieci się wszystko robi prawda ???
chciałąbym pokomentować wasze wpisy ale już zwietrzało mi z głowy co komu chciałam!!! jednak 2 dni to dużo żeby Was dziewczyny ogarnąć:)

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892988 przez ann-sunshine
Kufa Ulcia ale policzylam hahaha 11 lipca przelozylam chyba sobie na 11 tygodni i stąd mi to wyszło.

Majka witaj w klubie posladkowo ulozonych córek, mam takiego samego cykora ze cc będzie. Co do żelaza to niestety im wyższa dawka tym gorzej w wc

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892989 przez Agnilla
wysylaj wysylaj, ja kiedys tez Cie znalazlam, ale zapomnialam nazwiska i juz nie moglam odnalezc :P ale na pewno to bylas Ty, bo pamietam tattoo :)
moj maz przystojny :lol: zrobic Ci foto na codzien? :P jak sie nie ogoli...weez, wiadomo, ze na fb sie staram wybrac dobre foty :P ostatnio ogladalismy moje zdjecia z dziecinstwa, takiego kotleta i mowie do niego "zalujesz, ze mnie wczesniej nie poznales? :lol:
ale kuwa mialam skurcz, siedze oddycham i czekam az przejdzie, maz cos wyczuł przylecial, pogonił mnie z kuchni a teraz nawet dostalam opierdziel, bo szukalam za kanapa ladowarki od tel :P
Majka, mam napisac tak jak z hemoroidami? :P ja na poczatku mialam zaparcia, jak juz szlam po 2-3 dniach to nie szlo mi to tak gladko jak powinnno. no i nie przestrasz sie, bo i kolor ulegnie zmianie na czarny wrecz. ale naprawde od mysle juz miesiaca, mimo brania zelaza jestem w kibelku kilka razy dziennie, w sumie zalezy to od dnia i tego co jem, ale problemow zadnych. wrecz w druga strone.chyba to tez zalezy od organizmu, ja bralam zelazo cala ciaze, teraz nie biore od 2 dni moze. i pewnie juz nie bede musiala. jakie dostalas?
przestancie gadac o tym cc, stracha to tylko ja mam prawo miec na tę chwilę :P ale dzis uznalismy z mezem, ze nie chcemy Poli w najblizsza srode ;) jutro pewnie sie okaze

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka