BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893353 przez ferritka
Pinezka :woohoo: gratulacje

A tu my z Kuba dzisiaj 19 tyd czyli co, polmetek :whistle:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #893365 przez Agnilla
melduje sie!
no wiec Pola fasola, siedzi dupka w dół. lekarz wystawil skierowanie na cesarke i powiedzial, ze jesli w srode 25go nie beda mieli za duzo to mam sie szykowac, ze w srode laduje na stole. a wszystko okaze sie w poniedzialek, bo mam sie zglosic na oddzial i mi wyznacza termin. jak nie 25 to 2 lipca. choc sam powiedzial, ze woleliby 25.06 bo to mniejsze ryzyko, ze zaczne sama rodzic. jak to powiedzial, ze nie chce zebym im trafila na oddzial w sobote w nocy :P
teraz musze stworzyc liste, co do wtorku chce zjesc :lol:
juz mnie maz wkurza, zaraz dostanie przez łeb patelnia. juz sraczka, jutro i w ndz jedzie do pracy pozamykac wszystkie sprawy. Dag, dawaj ta patelnie grillowa, jak mu zdziele zaraz :angry:

10 lata 6 miesiąc temu #893371 przez ann-sunshine
Agni nie nerwuj się na męża, pozamyka co musi ale potem będzie z wami i niw będzie miał wymowki żeby się ewakuować.

10 lata 6 miesiąc temu #893377 przez Dagnes
Agni nie pozycze ci teraz patelni bo malzowi krzywde nia zrobisz, a kto jak kto ale maz teraz bedzie ci bardzo potrzebny. Na przywrocenie go do pionu maly tefal wystarczy :) Kurcze juz w srode Pola moze byc z Wam :woohoo: Ja bym chyba bardzo sie stresowala jakbym z gory wiedziala ze cesarka bedzie a tak mi z 15 min przed powiedzieli to nawet czasu nie bylo na nerwy.

Wiktoria

10 lata 6 miesiąc temu #893380 przez Ada2424
Agni o ja cie piernicze to już tak niedlugo! :)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #893381 przez Agnilla
taaaak tak mi piszcie, to mnie tyle bedziecie tu do srody widzialy, ze az wcale :P
ide sie polozyc, co zasne zanim tesciowa zadzwoni :lol:

10 lata 6 miesiąc temu #893399 przez betka81
A ja dziś mam doła bo wczoraj były maliny na teście i dziś też i jeszcze o 14 w pracy tak mnie jajnik napierniczał, przez prawie 2 godziny...więc była owulka i miałam taką ochotę wleźć na męża i ciężko się powstrzymać jeszcze 2 cykle...i tak się zastanawiam czy za dwa cykle też będzie tak wszystko czarno na białym, że to dziś? A co jak to powinien być ten czas?
Może która zamiast małża potraktuje mnie tym tefalem Agni jesteś chętna?
Z jednej strony fajnie wiedzieć z góry kiedy to nastąpi a z drugiej chyba bym
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ale fajnie, że już może za 5 dni będziesz miała Polę po drugiej stronie..

10 lata 6 miesiąc temu #893432 przez ulka1983
Hej :) wczoraj goście, dzisiaj następni i zostaną do niedzieli ale niech teściowa się bardziej wykazuje bo jej szwagier z żonką przyjechał :laugh:

Agni kuwa takie zajeb..te bransoletki robisz że szok :woohoo: tak mi się podobają że oczu nie mogę oderwać :blink: wstaw zdjęcia jakie masz gotowe to może szybciej się zdecyduję ;) co do połysku brzusia to ja pytałam :laugh: muszę się w ten połysk wyposażyć :whistle: pokój Poli na lipcówkach :evil: ale @ z Ciebie :P o poprawiłaś się i jest :kiss: piękny pokoik :)

Gwiazdka sofa piękna i ładne mieszkanko :) ale teściowej to nie ta Twoja? i ona nie jest ze skóry ?

Majka byliście w nowym zoo fajnie :) trzeba było w kolejkę wsiąść :laugh:

Ann wpadki się zdarzają szczególnie jak ma się dużo na głowie :kiss: wiem coś o tym ;)

Betka piękne malinki :) wiesz że Cię rozumiem w 100 % :kiss: na początku trzeba dać sobie trochę czasu bo to celowanie w chłopca nie jest łatwe B) mierzysz temperaturę bo to też może pomóc i odczuwasz bóle owulacyjne? co do diety dużo pomidorów , banany mięcho za to mało nabiału i zero słodkiego ;)

Mesy drineczka do obiadku się popija :laugh:

Moni dzięki za radę :kiss: dodaję pastę do mojej listy zakupów ;)

Julka kanapa minusy ma ale pięknie się prezentuje i to do mnie przemawia :laugh: a leżeć cały czas nie muszę ale jak tylko brzusio pobolewa to się kładę :unsure: a w pieczeniu pomagała córeczka starsza :)

Pinezka zrobić teścik nie zaszkodzi :)

Asiaa :kiss: trzymaj się :)

jutro was doczytam bo naskrobałyście że szok :P
Podziękowania: betka81

10 lata 6 miesiąc temu #893440 przez ulka1983
Pinezka :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: ja pierniczę i jak tu nie doczytać jak tu taki news się pojawił :blink: ale super gratuluję :kiss: cieszę się razem z Tobą :) chyba twój gin się zdziwi :silly: tabletki na wywołanie @ a tu ciąża :laugh: uwierz bo testy jasno pokazują ciążę :laugh: widać cuda się zdarzają :laugh: i nie na próżno owufriend Ci test kazał robić :)

Agni termin mam na 13 stycznia ale w Twoje urodziny mogę rodzić :) umawiamy się że przepustki na wcześniejszy poród mi nie dajesz i styczeń jest mój ;)
w środę :woohoo: :woohoo: już o matko w szoku jestem :blink: to chyba z moich bransoletek nici :( w naszym szpitalu też planowe cesarki są w środę B)

Asia fajne zdjęcia :) ten mały chyba twój brzuszek palcem pokazywał chyba nie wiedział o co chodzi :laugh: ;)

Aggi nieźle to określiłaś :laugh: czereśnie mi po nich tylko wspomnienia zostały bo szpaki takie natrętne były i wszystko zeżarły :P

posty 2 ode mnie :P jak nie mam kiedy pisać to dam dwa od razu a co :laugh: :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #893441 przez betka81
Ula nie jest proste, oj nie!
Mierzę tempkę, bóle owulacyjne mam ale nie w każdym cyklu...obserwowałam swój cykl ostatnie pół roku i wydaje mi się, że coś tam wiem ale boję się, że jak już będzie sierpień i dojdzie taka presja, że to już to mój organizm też zacznie fiksować... :(
No to zaczynam tylko pomidory, banany i mięsko i zero słodyczy i to dobrze wpłynie na moją pupę :woohoo:
Dobranoc laseczki do jutra!!!!!

10 lata 6 miesiąc temu #893456 przez majka1987gnoWlkp
Agni łoooo matulu to juz zaraz!! Szkoda ze Pola sie nie obrócila ale bedzie dobrze- musi. Nie ukrywam ze licze na glebokie sprawozdanie z Twojej cc bo ja w takiej samej sytuacji. I watpie ze sie cos zmieni chyba ze malzon mnie za nogi powiesi pod sufitem zeby mloda sie odwrocila.

Ulka no wsiadlam w ciuchcie ale to dopiero za sloniarnia. Do sloniarni szlam/ turlalam sie sama zeby Tosia wiecej zwierzatek zobaczyla. B) no i po tym ZOO mamy nowe slowa- żaba i sowa :-) .

Ja spac nie moge. W czwartek sie zdenerwowalam i trzyma mnie do dzis. Bo wiecie ja wyprawke po Tosi dalam do Cioci na strych. Do uzytku wewnatrz rodzinnego i zeby przeczekala na moje kolejne dziecie bo u mnie miejsca nie bylo. Ale w miedzy czasie tam w rodzinie sie nic nie urodzilo. Jade po te rzeczy a tam coo ? Dupa. Kuzynki powydawaly znajomym i sasiadce. Niby maja te zeczy wrocic ale ile, co i w jakim stanie tego nikt nie wie. Ja wsio rozumiem bo pozniej bralam pozyczalam po ich dziewczynach do Tosi ale wsio oddawalam a ja teraz jestem bez ciuszków. No tak mnie to meczy ze szkoda gadac!!!!!!

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893473 przez Asia K
Bry :D

Te co na zdjeciach malego z palcem zauwazyly - on mówil ze my oszukujemy bo nas jest 3 a nie 2 :laugh:
Powiem wam ze na Olimpiadzie byla jeszcze jedna laska która wygladala dokladnie jak ja (tzn brzuch taki miala) - tez rodzila pod koniec kwietnia :)

Pinezka - cykl nie mógł byc bezowulacyjny bo krechy są :p gratuluje jesczze raz

Meli Współczuje mdłosci , ale napewno kiedys przejdą ;)

Chudzinka - szczerze ci takiego wieloryba życze :kiss:

Agni - io ja cie :cheer: czekam czekam na Pole B)

Ferri - Kuba juz na półmetku jest - jak ten czas leci :)

Dziekuje za komplementy - wszystkim stawiam kawusie za to :lol:

Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #893482 przez ann-sunshine
Dzień dobry.

Majka tu nawet tak nie gadaj bo ja tam jeszcze liczę na to ze moja Natala się obróci. A co do ciuszkow to rychło w czas zaczną je zbierać. Chyba nie od dziś wiadomo że z brzuchem chodzisz? Ja właśnie kombinuje gdzie te małe potem trzymać albo dla siebie albo dla brata jak się szybciej zdecydują.

Ale jaja. Zapomnielismy wczoraj na noc marcie pieluche założyć i o drugiej w nocy mnie obudziła bo zasikala łóżko. Mam dziś dodatkowe pranie. Dobrze że ochraniacz zdążyłam założyć.

Pada u mnie :-( a chciałam iść wyprzedaże w pepko zobaczyć

10 lata 6 miesiąc temu #893483 przez Asia K
ANN ja wczoraj bylam w pepco i naprawde warto tam isc. :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893493 przez ann-sunshine
Asia wlasnie sie przejasnia i sprobuje namowic Marte na spacer. Bo mezu przeciez wczoraj piwko i mecz z kumplami i jeszcze spi. Ma ostatnie chwile wolnos

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka