- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oby poród był łatwy...........
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ula, widzisz pytalas mnie wczesniej o bransoletki, cholerka zapomnialam :/ wiesz co, za duzo to ja ich nie mam, ale umiesz sie mniej wiecej okresic co Cie interesuje? albo podeslij mi maila to Ci napisze co mam itp. bo mysle, ze do konca lipca to raczej nic nie bede robic, ewentualnie z jadeitow cos zamowie.
Przeczytalam Was i znowu jakas skleroza. Aggi kuwa, piszesz, ze przytylas 6 kg i zaraz, ze nie ma sukienek na wieloryby. We no bo jak Cie strzele
ja od ponad tyg na wage nie wchodze ooo
myslicie, ze ten grill to Poli podpasowal, czy wrecz przeciwnie ona od kilku dni szału dostaje o 23, tylko mi nigdy po tym sie rzygać nie chcialo juz mowilam do meza, ze to jego corka i on sobie z nia o 23 bedzie siedzial, bo ja nie mam zamiaru
Chudzinka, kotka wroci! sama sie zdziwisz, ze tak szybko
Gwiazdka, dobrze wiedziec, ze jest ktos bardziej szurniety lumpowo niz ja ale do czasu, pod koniec ciazy Ci zabraknie sil na to, zobaczysz glowa bedzie chciala isc, ale cialo nie
maz bedzie po 17 bo go wyslalam do sklepu po pracy, a na obiad makaron i sos ze sloika, to se jeszcze pozalegam co? jutro na szczescie zostaje w domu, choc pewnie chetnie by pojechal, bo ciagle zamyka swoje sprawy w pracy, ale ma zakaz, bo i rodzice i siostra, no wszyscy wyjezdzaja na 85 urodziny babci, to ja sama w miescie nie mam zamiaru zostawac ale juz slyszalam, ze w weekend znowu jedzie. no to poszalejemy, Boskie Cialo a tu ani na spacer wyjsc, bo ja sapie, a on juz o raportach wspominal. ale wazne, ze bedzie w domu . Wczoraj chodzil, glaskal, widac, ze mu zal bylo, ze cierpie.tefal poszedl w ruch i juz pion jest
aaa laski, a ja za kogo wskoczylam? jakos pazdziernik...to jeszcze zadna nie rodzila?
a propos wydluzajacych sie cykli, jak mialam swoj hardocorowy to umowilam sie do lekarza i podzialalo dostalam @ w dzien wizyty, wystarczy ją troche postraszyc
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ej tyle napisalyscie ze wiem z tego tyle ze kot chudzinki Poszedl w druga ;/ oby wrocil caly
Ej gdzie w tej zoltej jak ona z dresu jest
Pozyczone od kulezanki
Nie wiem Co Wam mialam aaaa dzisiaj mamy z kreglem trojkata w nocy
Rogal przyszedl I rzadzi w lozku
Glowa mi peka, zab sie zrobil wrazliwy na slodkie I jak wczoraj kinder Buenos jadlam to do dzisiaj je w zebie czuje
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Asiaaa tak z cycuchem juz jest wporzasiu
eeeee ktora sie ze mna zamieni ? ja bym chciala tak juz 33-34 tc
tocze sie .... ograniczona jestem i szukam wszedzie tylko wc jak wyjde z domu :/ aaaaaa no
aggi ja na moja @ wrecz czekalam ... mialam plan ze jak przyjdzie to osrto biore sie za cwiczenia poki co mlody za mnie cwiczy
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Moj codziennie szykuje pokój dla małego
Nasłuchałam się historii w szpitalu i teraz sie boje...
A co Julia dostanie ja nie wiem, nie wiem o co chodzi
Maja a ty gdzie?
Ferr dresowa a to nie, a dalej masz tekie ślicznie opalone nóżki?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Agni a nie mogłabyś tak jak za dawnych czasów coś wkleić tu u nas czy link na fejsa czy coś tam pamiętam że tak było i mogłyśmy popatrzeć do woli bo wtedy było och i ach jakie fajne maila też mogę podesłać ale tak to nikt więcej nie zobaczy jaka Ty zdolna jesteś mi po głowie od dawna chodzą ale zanim się zebrałam to Pola się wciska w kolejkę
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Chudzinka kotek wróci nie martw się
jakie macie propozycję na mdłości? bo mi coraz bardziej dokuczają
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ula 13 lipca troszkę długo, a nie chcesz zapłacić ?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
krakersy , jogurty , zjesc cos za nim sie wstanie z lozka np.banana.... w dzien jesc wiecej bialka ...sery biale , jaja itp....
mi np ogorek kiszony i tonic na chwile pomagaly ....no albo gume rzulam
chyba zamienilam sie w gwiazdke bo zas mlodemu kupilam dwa kombinezony na chlodne dni , pajaca , spodnie dresowe i bluzeczke... kurde dosc juz nie kupuje..... teraz jak przemyslalam to przegielam hehe
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to ja się pochwalę co ja kupiłam w pepco wczoraj zapłaciłam nie całe 3 zł za dwie rzeczy. jest mnóstwo rzeczy na wyprzedaży ale nie chciałam za dużo kupować
a mama kupiła koszulkę w realu za 1 zł. bo też jest wyprzedaż dzieciecych rzeczy. myślała że będzie na Dominika ale mała już. wiec sobie zostawiłam
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Agni - ja sie dopisuje do prosby Ulki, zebys fotki bransoletek tutaj wstawila, to moze i ja sie zalapie, bo na fejsie cie nie mam.
Chudzinka - kotek pewnie ciche dni ci chcial urzadzic i jak mu przejdzie, to wroci. A czarne mysli co do zajscia w ciaze zaparkuj poki co i skup sie na kolejnych krokach zamiast wybiegac za bardzo w przyszlosc :*
Wiele nas tutaj co to jeszcze nie wiemy, jak sie sprawy potocza, ale mamy nadzieje, ze po naszej mysli
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
meli ja tez tak mialam z tym ze mnie meczyly 24 na dobe mdlosci..m siedzialam , klnelam , plakalam z bezradnosci , ze nie umie sobie z nimi poradzic ale to nic nie dalo.... trzeba to przezyc i tyle
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa