BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #892805 przez aggi
Ann ale niemal z tymi miejscówkami tu tak jest na tym forumie :D dużo z nas weszło za inne :D a co do mojej ciąży to tfu tfu nie zapeszam nie jest najgorzej :)
oby poród był łatwy...........

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892807 przez Agnilla
Produkujecie i produkujecie :)
Ula, widzisz pytalas mnie wczesniej o bransoletki, cholerka zapomnialam :/ wiesz co, za duzo to ja ich nie mam, ale umiesz sie mniej wiecej okresic co Cie interesuje? albo podeslij mi maila to Ci napisze co mam itp. bo mysle, ze do konca lipca to raczej nic nie bede robic, ewentualnie z jadeitow cos zamowie.
Przeczytalam Was i znowu jakas skleroza. Aggi kuwa, piszesz, ze przytylas 6 kg i zaraz, ze nie ma sukienek na wieloryby. We no bo jak Cie strzele :angry:
ja od ponad tyg na wage nie wchodze ooo :P
myslicie, ze ten grill to Poli podpasowal, czy wrecz przeciwnie :unsure: ona od kilku dni szału dostaje o 23, tylko mi nigdy po tym sie rzygać nie chcialo :angry: juz mowilam do meza, ze to jego corka i on sobie z nia o 23 bedzie siedzial, bo ja nie mam zamiaru :P
Chudzinka, kotka wroci! sama sie zdziwisz, ze tak szybko :kiss:
Gwiazdka, dobrze wiedziec, ze jest ktos bardziej szurniety lumpowo niz ja ;) ale do czasu, pod koniec ciazy Ci zabraknie sil na to, zobaczysz ;) glowa bedzie chciala isc, ale cialo nie :)
maz bedzie po 17 bo go wyslalam do sklepu po pracy, a na obiad makaron i sos ze sloika, to se jeszcze pozalegam co? :) jutro na szczescie zostaje w domu, choc pewnie chetnie by pojechal, bo ciagle zamyka swoje sprawy w pracy, ale ma zakaz, bo i rodzice i siostra, no wszyscy wyjezdzaja na 85 urodziny babci, to ja sama w miescie nie mam zamiaru zostawac :P ale juz slyszalam, ze w weekend znowu jedzie. no to poszalejemy, Boskie Cialo a tu ani na spacer wyjsc, bo ja sapie, a on juz o raportach wspominal. ale wazne, ze bedzie w domu . Wczoraj chodzil, glaskal, widac, ze mu zal bylo, ze cierpie.tefal poszedl w ruch i juz pion jest ;)
aaa laski, a ja za kogo wskoczylam? :) jakos pazdziernik...to jeszcze zadna nie rodzila?
a propos wydluzajacych sie cykli, jak mialam swoj hardocorowy to umowilam sie do lekarza i podzialalo ;) dostalam @ w dzien wizyty, wystarczy ją troche postraszyc ;)

10 lata 6 miesiąc temu #892828 przez aggi
Agni weź ooooodejdź ode mnie :P Piszesz że skleroza ale na mnie nabuczysz pffffff :P :P :P my za tydzień w weekend do babci na 85 jedziemy ;) ja jak miałam wydłużony cykl to zdecydowałam że idę do lekarza się zbadać po następnej @... i co? i ta następna @ trwa do dziś :P wystarczy postraszyć masz rację B) B)

10 lata 6 miesiąc temu #892829 przez ferritka
Bry
Ej tyle napisalyscie ze wiem z tego tyle ze kot chudzinki Poszedl w druga ;/ oby wrocil caly :kiss:

Ej gdzie w tej zoltej jak ona z dresu jest :woohoo:
Pozyczone od kulezanki B)

Nie wiem Co Wam mialam aaaa dzisiaj mamy z kreglem trojkata w nocy B)
Rogal przyszedl I rzadzi w lozku ;)

Glowa mi peka, zab sie zrobil wrazliwy na slodkie I jak wczoraj kinder Buenos jadlam to do dzisiaj je w zebie czuje :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892839 przez mesy
ferri chyba tak etap bo mnie zab tez bolal :P

Asiaaa tak z cycuchem juz jest wporzasiu ;)

eeeee ktora sie ze mna zamieni ? ja bym chciala tak juz 33-34 tc :P

tocze sie .... ograniczona jestem i szukam wszedzie tylko wc jak wyjde z domu :/ aaaaaa no :P

aggi ja na moja @ wrecz czekalam ... mialam plan ze jak przyjdzie to osrto biore sie za cwiczenia ;) poki co mlody za mnie cwiczy :P

10 lata 6 miesiąc temu #892848 przez gwiazdka2014
wiem miałam już nic nie kupować ale nie dałam rady :P to po prostu jest ode mnie silniejsze :P

Moj codziennie szykuje pokój dla małego :)

Nasłuchałam się historii w szpitalu i teraz sie boje...

A co Julia dostanie ja nie wiem, nie wiem o co chodzi :P

Maja a ty gdzie?

Ferr dresowa a to nie, a dalej masz tekie ślicznie opalone nóżki?

10 lata 6 miesiąc temu #892857 przez ulka1983
ja na szybko :)
Agni a nie mogłabyś tak jak za dawnych czasów coś wkleić tu u nas czy link na fejsa czy coś tam pamiętam że tak było i mogłyśmy popatrzeć do woli :whistle: bo wtedy było och i ach jakie fajne :laugh: maila też mogę podesłać ale tak to nikt więcej nie zobaczy jaka Ty zdolna jesteś :) mi po głowie od dawna chodzą ale zanim się zebrałam to Pola się wciska w kolejkę

10 lata 6 miesiąc temu #892859 przez meli1990
gwiazdka fajne rzeczy kupiłaś jak zwykle

Chudzinka kotek wróci nie martw się

jakie macie propozycję na mdłości? bo mi coraz bardziej dokuczają

10 lata 6 miesiąc temu #892863 przez gwiazdka2014
Meli cześć, ja jadłam lodowe cukierki - NON STOP!!!!!

Ula 13 lipca troszkę długo, a nie chcesz zapłacić ?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892865 przez mesy
meli to zalezy bo ja probowalam wszystkiego i nic nie dzialalo... musialam to przetrwac :/
krakersy , jogurty , zjesc cos za nim sie wstanie z lozka np.banana.... w dzien jesc wiecej bialka ...sery biale , jaja itp....
mi np ogorek kiszony i tonic na chwile pomagaly ....no albo gume rzulam :P

chyba zamienilam sie w gwiazdke bo zas mlodemu kupilam dwa kombinezony na chlodne dni , pajaca , spodnie dresowe i bluzeczke... kurde dosc juz nie kupuje..... teraz jak przemyslalam to przegielam hehe

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892868 przez meli1990
dzięki może spróbuje którąś propozycję . choć u mnie mdłości są jak zjem i nie zjem. jeszcze zapachy zaczynają mnie drażnić

to ja się pochwalę co ja kupiłam w pepco wczoraj zapłaciłam nie całe 3 zł za dwie rzeczy. jest mnóstwo rzeczy na wyprzedaży ale nie chciałam za dużo kupować

a mama kupiła koszulkę w realu za 1 zł. bo też jest wyprzedaż dzieciecych rzeczy. myślała że będzie na Dominika ale mała już. wiec sobie zostawiłam

10 lata 6 miesiąc temu #892869 przez Pinezka
Aggi - no ja juz bylam u gina w celu wywolania @, dal mi progesteron i @ miala przyjsc po 12-15 dniach, tylko nie pamietam czy od pierwszej tabletki czy od ostatniej liczac. Ale to jakos tak niedlugo bedzie, bo brzuch mnie z kazdym dniem coraz bardziej boli i cycki dzis mnie napitalaja :huh:

Agni - ja sie dopisuje do prosby Ulki, zebys fotki bransoletek tutaj wstawila, to moze i ja sie zalapie, bo na fejsie cie nie mam.

Chudzinka - kotek pewnie ciche dni ci chcial urzadzic i jak mu przejdzie, to wroci. A czarne mysli co do zajscia w ciaze zaparkuj poki co i skup sie na kolejnych krokach zamiast wybiegac za bardzo w przyszlosc :*

Wiele nas tutaj co to jeszcze nie wiemy, jak sie sprawy potocza, ale mamy nadzieje, ze po naszej mysli ;)
Podziękowania: Chudzinka

10 lata 6 miesiąc temu #892873 przez Ada2424
Wróciłam z zakupow,matko jakie kolejki w sklepach! Dopadłam się do winogrona i teraz zalegam na łóżku :silly: Mężu dalej tynkuje ściany a jutro z tatą będą grzejniki podłączać niby wolne ale u nas pracowicie ;)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #892875 przez mesy
nie pokazujcie mi nic z wyprzedazy :P matkoo nie wytrzymam i pojade kupic haha

meli ja tez tak mialam z tym ze mnie meczyly 24 na dobe mdlosci..m siedzialam , klnelam , plakalam z bezradnosci , ze nie umie sobie z nimi poradzic ale to nic nie dalo.... trzeba to przezyc i tyle :P

10 lata 6 miesiąc temu #892876 przez meli1990
już widzę ze jest inaczej niż w pierwszej ciąży. w niej prawie żadnych mdłości nie miałam ani innych dolegliwości

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka