BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893205 przez Ada2424
Pinezka gratulacje!!! :) będzie styczeń czy luty? ;)

Dziś znów widziałam bociana, leciał nad naszym domem :P chyba maja gdzieś niedaleko gniazdo że się tak koło nas kręcą ;)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #893216 przez Asiaa
Pinezka :woohoo: :woohoo: ale super!! Gratuluję!! :kiss: Ale super fajna niespodzianka!! Aż się wzruszyłam :)

Asia K :D pewnie wzbudzałaś zainteresowanie wśród pozostałych uczestników :) i żaden wieloryb tylko śliczny zgrabny brzuszek :))

10 lata 6 miesiąc temu #893217 przez aggi
Dzień dobry witam po czwartku wolnym i wykorzystanym na odpoczynek :silly:
która chce czereśni z ogródka? mąż caaaałą wielką siatę przywiózł :whistle:
mam nadzieję że miło Wam minął wolny dzień :)

aaale mam nadrabiania :P

mesy ja też wiedziałam że @ przyjdzie i że po niej idę się badać :P i franca jak sobie zawsze pogrywała tak sobie pogrywa aż do końca :D

meli nie pomogę bo u mnie bez mdłości się obyło ;) fajne ciuszki :)

ulka ale dobrze że spróbowałaś jeszcze raz :) Jak widać są ludzie i parapety... z jednymi można się bez problemu dogadać a inni wszędzie widzą ALE... ;)

Agni byłam na lipcówkach , widziałam SUPER :) i super foto brzuszka taki fajny ukulany :D

majka ja biorę niemal od początku żelazo i jest masakra z zaparciami :blink: próbowałam już wszystkiego i pomagało ale na trochę, wkońcu znów trafia się kilkudniowy przestój :dry: dużo produktów z błonnikiem trza jeść, zdrowo, lekkostrawnie to może będzie lepiej. Ja już śliwki suszone jadłam, mieszałam różne dziwne rzeczy do jedzenia żeby 'poszło'... no cóż to organizm to inaczej, póki co u mnie kawa rozpuszczalna z dużą ilością mleka pomaga :P Ale nie wiem na jak długo bo co sposób to co jakiś czas przestaje działać ;) mi kazał z początku codziennie brać to żelazo, a teraz już co drugi dzień biorę bo wyniki mam ciągle w normach. Podobno popijane sokiem z pomarańczy szybciej się wchłania :) a Agni ma rację, kolor na czarny się wręcz zmienia :S co do Twojej dawki to masz dużą jak 2x dziennie ja mam 80mg co drugi dzień biorę

betka ładny teścik :) maliny malowane :)

Asia K hehehe no rzeczywiście nieźle wyglądałaś na tej olimpiadzie :D a ten mały z przodu co się tak dziwi i palcem pokazuje hehehe no nie ładnie :P

Pinezka NO NO ja tu nie widzę żadnych przeszkód żeby suwak ciążowy zakładać :D PIĘKNIE po prostu ! Gratulacje B) B) B) :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #893219 przez betka81
Hej:-)
Od rana próbuję się zalogować na telefonie i ni bata...uf nareszcie...
No to mogę Ci Pinezka pogratulować...wielkie buziaki Kochana :kiss: :kiss: :kiss: każda chciałaby mieć cykl trwający 40 tygodni.
Dobrze jest dziewczyny coraz mniej nas z suwaczkami cyklowymi ale to znaczy, że niedługo wszystkie będziemy w ciąży....tak więc dziewczyny głowy do góry i się starać dalej.buziaki

Meli mi mięta potęgowała jeszcze mdłości

U mnie pogoda do niczego a w pracy też nie ma co robić bo większość ludzi na długi weekend

10 lata 6 miesiąc temu #893221 przez Pinezka
Dzięki za gratulacje :) Ja nawet nie wiem,kiedy dokładnie zaszlam, bo cykl był niby bezowulacyjny. Musiało to być dosłownie te kilka dni przed wizytą u gina, a progesteron na wywolanie @ najwyraźniej pomógł w zagniezdzeniu ;) Podejrzewam, ze to ok 5 tydzień. Za dwa tyg wybiorę sie do gina i wtedy będę wiedzieć więcej ;) Termin pewnie na koniec lutego początek marca.
A jeszcze dziewczyny z pracy sie ze mnie w tym tyg podsmiewaly, ze albo ciągle glodna byłam albo bylo mi gorąco, i ze na pewno w ciąży jestem. Nawet zła byłam trochę, bo przecież na @ czekałam ;)

Asia K - jaki tam wieloryb? Kragly brzuszek był i tyle ;)

10 lata 6 miesiąc temu #893229 przez Ada2424
Dziewczyny na dzisiejszym teście wyraźnie mocniejsza druga kreska niż wczoraj, chyba nawet taka co w tamtym cyklu miałam najciemniejsza, mam nadzieje ze lada dzień maliny się pokażą bo jak znów będzie tak że cały czas testy takie same to oszaleje chyba i przestane je robić. W tamtym cyklu w 10 dniu miałam jedną kreskę a druga ledwo widoczna a w tym już druga się pojawiła mocniejsza, nie za wcześnie? Wczoraj wyczytałma że to moje złe samopoczucie może byc od odstawienia anty, że często tak właśnie jest nawet do 3 miesięcy :dry: dalej nie mam apetytu wcale, musze na siłe jeść a wcześniej co godzine bym jadła no i chwilami kręci mi sie w głowie, trzeba przetrwać jakoś te objawy.

Na górze test z wczoraj a na dole z dzisiaj.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #893231 przez Anabelle
O cholerka pinezka ;D
Ale nowina :) Serdecznie gratuluję, piękne malinki :)

10 lata 6 miesiąc temu #893234 przez aggi
betka ale to tylko utwierdza nas w tym że testy naprawdę pomagają i im nas mniej starających się tym lepiej B) B) B)

Pinezka chyba większość z nas tutaj testy robiła będąc pewną że @ będzie :blush: przynajmniej ja tak miałam :P

Ada no krecha ciemnieje :) Właśnie podobno po anty organizm się normuje około 3 miesiące. Może przez to te cyrki i złe samopoczucie. Nie martw się :kiss:

Patrzajcie może talentu nie mam jak nasza Asia K ale pyszne jest
która kce kawkę z lodami ? :laugh: :laugh:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 6 miesiąc temu #893237 przez Dagnes
Pinezka ale rewelacyjne wieści nam z rana zaserwowałaś :) Gratki ogromne!

Wiktoria

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893238 przez meli1990
Ada pewnie maliny się pokażą na dniach. zobaczysz

Pinezka kiedy miałaś @ ? nie 28-29 kwietnia. jak tak to termin będziesz miała gdzieś koło końca lutego. mi wychodzi według @ 7 luty a że owulacja była później to gdzieś w drugiej połowie lutego będzie. więc bez problemu możesz do nas dołączyć na lutówki. serdecznie zapraszam

mój aktualny cykl to 52 dni :)

10 lata 6 miesiąc temu #893247 przez Pinezka
Meli, dzieki :* no właśnie pamiętam, ze jakoś tak w podobnym czasie @ miałyśmy, ja 26.04.

Poczekam do wizyty u gina i dolacze do lutowek :)
Podziękowania: meli1990

10 lata 6 miesiąc temu #893252 przez meli1990
było by super

10 lata 6 miesiąc temu #893261 przez Agnilla
Ada, tu nie ma co sie obrażać na testy, brałaś antyki i rózne rzeczy moga sie dziac. ja mialam identyko, wiec jesli faktycznie tfu tfu ten cykl tez mialby byc bez owu ja bym poszla do lekarza, zbadala prolaktyne i pozostale hormony.
eeeeej, chyba na koniec 38tc nalezy mi sie kawa do lozka coooo? ;) i lody w kawie i dodatkowo obok :)
czy moglaby ktoras isc sie za mnie wykapac? :P
Pinezka, mąz wie?? :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893262 przez Chudzinka
Cześć Kochane,
Pinezka - o ja Cie, gratulacje, no takich jaj tu chyba jeszcze nie było, żeby nawet gin powiedział, ze nie było owu i dal progesteron na wywołanie @. Jak to cudnie, ze się inaczej wszystko potoczyło :kiss:
Asia - ja to bym mogla takim wielorybem być ;)
Ada - maliny na horyzoncie!
U mnie smutno trochę, kota dalej nie ma :(
Ale jak pisałam, pracuje nad sobą, żeby się nie podłamać, będę działała zgodnie z planem.
Miłego dnia!

10 lata 6 miesiąc temu #893270 przez aggi
Agni mówisz masz :P tylko moje nie wyglądają tak zachęcająco jak od Asi K ale pyszne są musisz uwierzyć :D

Chudzinka kot pewnie nazłość robi bo Cię tak długo nie było. Nie martw się na zapas. A nie reaguje na wołanie po imieniu?? Bo mój to jak się zawoła to czasem po godzinie ale przyjdzie....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka