BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #893088 przez Pinezka
Agni, ok, czekam na info i do niedzieli na pewno zdecydujemy :lol:
I zapisuje cie na couch surfing waiting list ;)

No i tefala chyba bede musiala pozyczyc :pinch: Malz wczoraj po powrocie do domu jeszcze pracowac musial, wiec ja wracajac z rehabilitacji zakupy zrobilam, wstawilam pranie, zrobilam kolacje, obiad na nastepny dzien, rozwiesilam pranie, wynioslam smieci i dzis co? Wyrzucanie, ze nie pozmywalam i mu to zostawilam na dzisiaj :evil: No rzeczywiscie, szczyt lenistwa, usiasc o 22 wreszcie na tylku i zajac sie czyms tak nieproduktywnym jak czytanie ksiazki, grrrrr.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #893112 przez Asiaa
Agni wzięłam coś od alergii, oby jutro było lepiej bo w pracy ciężko będzie wytrzymać, a dodatkowo w sobotę mam imprezkę.
:woohoo: ale masz brzucha :) Poli pokoik prezentuje się bardzo ładnie :)

Pinezka ehhh Ci faceci :huh:

10 lata 6 miesiąc temu #893125 przez Pinezka
Agni - to tu z troski o nerwy meza nogi jeszcze pozaciskaj :pinch:

Nie masz przypadkiem jutro wizyty u gina zeby ustalic termin cc czy mi sie pokrecilo?

10 lata 6 miesiąc temu #893129 przez Agnilla
ja mu dam z troski, dostanie z tefala zaraz :P powiedziałam, że na porodowke mu naparstki na paluchy ponakladam :P
on ciagle do mnie "ale jutro nigdzie nie wychodz" :P a ja mam w planie isc i kupic mu prezent na imieniny, ale to moze w sob pojade autobusem :unsure: przemysle to ;)
Asiaa wez wez, jak na noc wezmiesz jakis zyrtec albo co to rano powinno byc ok. brzucho spory, noby obwod ten sam, ale wypelnia sie juz w kazdym kawaleczku, napiety twardy, obawiam sie, ze mloda mała nie bedzie :huh:
wizyte mam jutro, na 18 :) nic sie nie pokrecilo, wszystko sie zgadza :)
zjadlam landrynke i mloda ma czkawke, juz ktorys raz zauwazylam, ze ja rusza po slodkim.
no nic wybila 23 i ofc corka mojego meza sie budzi, ale za to ja ide spac :P oni niech sobie siedzą ;) dobranoc laski :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #893131 przez betka81
My już po grillu. Super było, dziewczyny wyskakały się na trampolinie, wygrzebały w piasku i teraz wykąpane padły.. fajne czadem takie wypady :laugh:
A jutro do pracy :dry:
Dzięki dziewczyny ale ja testy tylko orientacyjnie a działam za 2 cykle czyli w sierpniu czyli już niedługo :woohoo:

Ada ujrzysz swoje maliny..jeszcze kilka dni...i będzie dobrze!

julka ja w ciąży ciągle miałam zachcianki na kiszone ogórki a ogórkową mogłam jeść non stop
a teraz nie mogę na nią patrzeć :P :P

Pinezka widzę, że z cyklem idziesz na rekord...ja bym tyle nie wytrzymała
Pinezka a małża wal patelą ile wlezie aż się od ściany odbije...noż kurde...

Agni kurcze na Twój brzuszek nie mogę się napatrzeć, taki jest śliczny, też chcę taki okrąglutki jak u Ciebie
a pokój Poli wymiata i to jak....super te miętowe mebelki

Dobranoc laseczki do jutra...
A i jeszcze mi się przypomniało...Ula coś kiedyś pisałaś o diecie na chłopca tak mi się kojarzy..możesz mi powiedzieć jakimi produktami się zajadałaś

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893132 przez Asia K
Betka widze pikne maliny - wierze ze niezmarnowane :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893142 przez Pinezka
Dziewczyny, rece mi drżą. Wyglada na to, ze nie będzie mi dane założenie suwaka cyklowego, tylko od razu ciazowy :woohoo: Dwa testy 10miu mi bardzo wyraźną drugą krecha wyszły :woohoo:
Tydzień temu nawet cienia nie bylo, wiec to musi być z tego seksiku te ok. 19 dni temu, bo potem tyle pracy i stresu malz i ja mieliśmy, ze amory zeszły na dalszy plan, no i bralam progesteron.
Nie mogę w to uwierzyć :blink:
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893144 przez ann-sunshine
Pinezka :laugh: az sie wzruszylam. Idziesz na rekord cyklowy dziewieciomiesoeczny ha ha ha. Gratuluje :kiss:

Asia ja tam wieloryba nie widze tylko pokazny domeczek :-)

10 lata 6 miesiąc temu #893151 przez Asia K
Pinezka wow - superowo i testy nie dają złudzen - to na bank ciaza GRATULUJE :D

Ann :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #893152 przez Agnilla
Dzien dobry :)
Betka, przypomniało mi się, jak pisałas o porodzie, Ty rodzilas 4 wrzesnia? :) w moja rocznice slubu :) A Ulka ma bodajze termin na moje urodziny :) tak to ja mogę ;) maliny malinowe, więc i w sierpniu tak będzie :)
Asia, Ty to jestes zajebista, bylyby naprawde jaja gdybys zaczela rodzic na tej olimpiadzie :)
oooooooo kuwaaaaaaaaaaaaaa czytam po kolei posty, ja Cie pierdziu Pinezkaaaaaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: wiesz co tak sie wcinac w kolejke ;) ale jaja, chyba tego tefala juz sobie daruj, super :) gratulacje! to są dopiero dwie krechy, żadnych wątpliwości :) ale będą z tego ładne dzieci ;)

10 lata 6 miesiąc temu #893153 przez moofka
Pinezka o jacież pierdziele :woohoo: niezła niespodzianka! gratulacje :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893158 przez monique1983
Pinezka - wow, ale niespodzianka, gratuluję! :woohoo:

ehhh co jest grane, zniknął mi jeden suwaczek :angry:

10 lata 6 miesiąc temu #893166 przez mesy
Pinezka gratuluje :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: krechy aż walą po oczach :whistle: :whistle: :whistle:

10 lata 6 miesiąc temu #893188 przez majka1987gnoWlkp
hej laski :)
łooooo jaaa Pinezka gratulacje :) teraz umawiaj sie na wizyte :) i czekamy za zdjeciem fasolki :)

ja jeszcze dzis odczuwam to zoo- szkoda gadac :/ a sajgon w domu taki że niestety nie moge poleniuchować:/
miłego dnia dziewczyny :)

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #893192 przez meli1990
Pinezka gratuluję. miałam ci pisać ale nie zdarzyłam ze ja czuję że ten cykl taki już długi zostanie. jeszcze raz gratuluję

więcej nie napiszę bo tak źle się dziś czuję że ledwo coś mogę zrobić. te mdłości mnie dobijają. będę próbować herbatki miętowej może pomoże. miłego dnia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka