- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
No ja niestety nie przywiozłam żadnego amuletu, nie wiem, co się dzieje, właśnie dlatego pisałam Wam, że coś z moją wiarą w zajście nie tak. Poszłam do tego sklepu i nie dałam rady. Oglądałam ubranka i cały czas myślałam, że to nie dla mnie, że nie będzie mi dane nikogo w to ubierać. Ja wiem, że mogłabym komuś oddać, ale jak oddać coś, co miało być naszego dziecka, i było specjalnie dla niego wybrane? Wiem, dziwne, ale naprawdę kurcze muszę się w temacie ogarnąć, ja się nie poddaję, mam zaplanowane wizyty, zabiegi, plan działania i ja to wszystko zrobię, tylko jakoś emocjonalnie mnie to nie podbudowuje, coraz częściej myślę, co zrobić z życiem, jeśli tych dzieci nie będzie. Oczywiście, będziemy próbować i inseminacji i inv, wszystkiego, a jednak zaczynam myśleć, kiedy się powinniśmy zdecydować na adopcję ewentualnie. Bo wiemy, że będziemy chcieli adoptować jak się nie uda. Ile sobie dać? 2-3 kolejne lata? I tak coraz więcej tych myśli i potem już zmęczona jestem tym myśleniem więc robię wszystko, żeby nie myśleć w ogóle... Tak to pokrótce u mnie wygląda, przynajmniej na razie, mam nadzieję, że się poprawi.
Mąż mi zamówił testy, tak więc od kolejnego cyklu z będę grzecznie robiła, on teraz pilnuje moich dni bo widzi, że ja unikam tematu, jakiś mam taki instynkt obronny, że uciekam od tego, co mi tyle bólu przez ostatnie dwa lata sprawiało.
Agnilla - masz przepiękny bebol! Naprawdę, jak marzenie Niedługo cioteczki przywitają Polę...
Porto - kurcze, trzymam kciuki za małą, żeby to nie było nic poważnego. Trzymajcie się dzielnie
Gdzie mój Jurek się podziewa się pytam się? Mówiłam, że bez niej nie chce mi się walczyć
Zazdraszczam pukań od środka i rosnących brzuszków, dbajcie o siebie mamuśki
Ann - mam nadzieję, że Cię nie połamie, szpital w domu - masakra. Ja niestety też przeziębiona teraz jestem, musiałam w samolocie jakiegoś wirusa złapać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Dziś już rano nawiedziłam lump Dodaje zdjęcia co dziś kupiłam. Teraz już zstały kosmetyki, pieluszki, wanienka itp.
Chidzinka czytając twoją wypowiedz łezka w oku mi się zakreciła. Nie poddawaj się, masz plan trzymaj się go.. jeszcze bedzeisz tuliła w ramionach swojego maluszka... ))) Adopcja to też dobry pomysł
A co do kota to rozumiem bo ja też bym nie mogłą żyć bez moich psiaków. Może rozwieś ogłoszenie, moze zadzwon do schronisk ??
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Chudzinka nie smutaskuj się wiesz że jak jesteś z nami to prędzej czy później skończysz z brzuszkiem , a że jesteś już długo to miejscówka dla Ciebie już zarezerwowana może za Aggi lub Ann na pewno z chęcią odstąpią wcale Ci się nie dziwię że amuletu nie kupiłaś bo ja sama teraz chociaż w ciąży to po tych komplikacjach też jeszcze nic nie kupiłam bo się boję że może coś się nie udać fajnie że mąż Cię wspiera i wziął na siebie częściowo planowanie mam przeczucie że jeszcze nie jedno zdjęcie brzuszka nam tu wstawisz
Julka tak Twoją śliczną kieckę pamiętam ale wcześniej któraś tu się chwaliła ze kieckę na imprezkę sobie sprawiła
Agni zdradź co za balsam tak na wysoki połysk Ciebie i Pole robi ? masz jakieś bransoletki na zapasie zrobione bo też chcę jak nie teraz to później
Ann tylko Ciebie do kompletu brakuje zdrówka dla wszystkich
Mesy może dzieciak łokieć Ci wpychał bo mu za ciasno
Gwiazdka ty chyba całą armię w te ciuszki ubierzesz na pewno będzie jeden Antek spodenki fajne
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Po wizycie wsio OK jestem dumna z malucha bo mimo że ja przytyłam 6kg to on ma już ok. 2300 a wcale tego nie czuć że on taki ciężki ! I wielkością główki nadrabia tydzień do przodu z terminem. No i zdrowy a to najważniejsze, serducho pięęęęknie waliło Podobno do porodu może mieć ok 3300-3500g. Tak lekarz mówi. Zobaczymy A wyniki tego moczu co zrobiłam drugi raz wyszły dobrze Więc to już w ogóle fajnie wszystko
Agni zazdroszczę z kibelkiem, ja po trzech dniach wkońcu poszłam uff co za ulga... ale żelazo nadal mam brać ... Piękny Petuniowy domek a jak świeci fiufiuuuu żeś go chyba wypolerowała
Pinezka taaaaaaki długi cykl? Szok! A nie myślałaś by iść do lekarza na wywołanie? żeby się nie męczyć tyle
ulka trzymam ciągle i nie puszczę a młody to mnie pięściami wali więc też trzyma kciuki Ci lekarze dziwni. Szok normalnie z tym wszystkim....
ferri my mieliśmy iść teraz w sobotę co była na wesele 2dniowe + teraz też.. makabra ja bym nie strzymała poza tym na wieloryby sukienek nie szyją, a ja nie kciałam iść po to żeby się męczyć.. Ale Ty bez problemu kieckę na siebie znajdziesz co do tych wyników to ja 4dni się faszerowałam uroseptem i wyniki wyszły idealne
Ann hehhehe tego najstarsi górale nie wiedzą czemu faceci tacy są
moof właśnie właśnie doszłam do wniosku że dzień przed badaniem nie zjadłam kolacji bo mąż zajadał się grillem a ja podziękowałam i poszłam spać, mądra ja dlatego mogły mi takie cuda wyjść. Ale powtórzyłam badanie - na noc zjadłam piękną kolację i w ogóle się pilnowałam przez dzień I wyniki idealne
Asiaa nie martw się zaraz po Poli będą dwie wolne miejscówki - mojego małego mężczyzny i Natalki od Ann Także sierpień będzie owocny!!
a ja zajęłam miejsce Kaś i co i co.... i nie ma jej już tyle czasu .. chyba od świąt w kwietniu się nie odzywała ?! która wie co u niej i Czarka i Maxa?????
ciekawe też co u zoi i emmy
no i u naszej Goś
julka dawaj mi na priv adres to wyślę Ci te kupony jeden jest do 30.06 a ja w tym czasie napewno nie zjadę do smyka. A drugi jest na cały rok. A pierwsza byłaś to Ci się należy chyba że już nie kcesz
Chudzinka kot może wróci, może tylko gdzieś poszedł. Nie martw się choć wiem że latwo się mówi. I całkowicie rozumiem Twoje podejście bo niektórzy takich relacji człowiek-zwierzę nie rozumieją. Ale mój kot nieraz wychodził na kilka/kilkanaście godzin ale w końcu sam wracał i czekał pod drzwiami
gwiazdka szalona zakupoholiczko jestem zakochana w koszulach i w tych papciach-misiach
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chudzinka jeżeli Gosia jest za Agni w kolejce to ty możesz za mnie skoczyć o ile chce ci się tyle czekać ))
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
chciałam sobie dziś coś kupić na pocieszkę i kurde noo wszystko albo za duże , albo za małe ...ej mam doła
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Melduje sie z bólem głowy od rana nic mi sie nie chce a musze jeszcze na zakupy dzis wyskoczyc.
Gwiazdka zazdroszcze Ci tych zakupów dla dzieciaczka tez juz bym chciała cos kupic bo nie raz mnie korciło ale póki co czekam na dwie kreski i wtedy bedę szaleć
Chudzinka ja jestem strasznie wrazliwa co do zwierzat, kocham je! I jak sie cos dzieje to az mnie serce boli. Wierze że kicia sie odnajdzie bo tak jak Dziewczyny pisza koty czesto na kilka dni z domu wychodza i same wracaja z rewiru
Aggi cieszę się że wsio ok z dzidzią
Ulka bedzie dobrze, nie smutaj się
Coś jeszcze chcialam ktorejs ale nie pamietam co...ostatnio i mnie skleroza dopada
Wiecie co...z tym termometrem to niezłe jaja są. Wczoraj pisze do sprzedawcy czy mi juz wyslal a on mi ze wplata do nich nie wpłynela, to ja ze jak nie wplynela jak wysylalam przez payu zaraz po zakupie i z banku normalnie mi pobrało kase. A sprzedawca wyslal mi potwierdzenie z payu i ma w statusie ze rozpoczeta a kasy ni widu ni słychu. Pisalam do allegro zeby mi to wyjasnili i czekam na odpowiedz. Kurcze tyle razy zamawialam rozne rzeczy i nigdy mi sie takie cos nie przytrafilo prędzej cykl skoncze niz termometr przyjdzie
Ej wiecie zauwazyłam to co Wy...odkąd zaczelismy sie starać nagle do okola co raz wiecej znajomych w ciazy, a wczesniej tego nie zauwazalam...
Edit. Właśnie widziałam pierwszy raz w tym roku bociana, krążył koło naszego domu może cos nam przyniesie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy Ty mnie drażnij że masz tyle papciochów ciężarnych się nie denerwuje pffffff
Ada ten bocian to znak!
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Ulcia, ze skóry jest ta kanapa, mama mi się dołożyła jeszcze za czasów panieńskich samotnego mieszkania, a właśnie marzyłam o takiej bieluśkiej. Skórzana się póki co nie brudzi wcale, a ma już 4 lata (zobaczymy jej wytrzymałość jak Wojtek się do niej dorwie ) Ale swoją drogą Ty to masz oko i pamięć
Chudzinka, nie smutaj, gorsze dni się tutaj każdej zdarzały. To tylko kwiestia czasu jest aż nadzieja do Ciebie znowu wróci
Aggi, serio? aż mi głupio normalnie, ale jak Ty nie chcesz i nikt inny nie chce to biore! Ja na bank wykorzystam, bo jestem tez tak nakręcona jak Gwiazda na dzieciece ciuchy, ale bez promocji to ja nie kupuje
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Mesy szpital to za dużo powiedziane, bo to jakiś słaby wirus. Martucha tylko na noc dostała ibum bo miała 38 z kreskami, a rano już zdrowe dziecko, tzn trochę pokasłuje, ale do końca długiego weekendu wydobrzeje.
Chudzinka jak przykro, akurat tego jednego dnia nie mogła twoja kicia na ciebie poczekać. Bardzo mi przykro. Może się jeszcze odnajdzie. Wiem, że można za kotem tęsknić, ja za królikiem tęskniłam bo była ze mną chyba z 8 lat. Kotka jeszcze nadal jest.
O tak tak, miejscówkę tanio oddam, byle jeszcze nie dziś i nie przez następne 3 tygodnie, a potem licytujcie która bierze. Chudzinka, Gosia, Ada, Pinezka, Asiaa, Monique. Gdyby można było miejscówkę przekazywać jak pałeczkę w sztafecie to byśmy tak robiły z wielką chęcią.
Ulka to wypadnie bardziej jak połówkowe usg chyba niż prenatalne. Prenatalnych nie robi się tak w 14 tygodniu?
Aggi ty to masz same superaśne wyniki i w ogóle ciąża jak z książki
Ada głowa na zmianę pogody pewnie cię boli, bo coś straszą że od jutra front idzie.
Ada a nie możesz skanu transakcji z banku mu mailem przesłać? A z brzuchami i wózkami tak jest. Dopóki o dzieciach nie myślisz to ich nie widzisz, a potem pełno wszędzie.
Se znalazłam dentystkę a ona mi za granicę spiernicza. No oby inna w tej samej placówce też mi podpasowała. Na teraz finito, ale po ciąży ścieżkę tam jeszcze będę musiała wydreptać.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Chudzinka nie poddawaj się! Zobaczysz, że jeszcze będziesz cieszyła się maleństwem Moofka ma rację, aż tak daleko w przyszłość nie wybiegaj bo myśli Cię "zjedzą".
Gwiazdka fajne ciuszki ale miałaś już nic nie kupować przecież
Ann nie daj się przeziębieniu panującemu w domu
Mesy a jak piersiątko? Trochę lepiej?
Aggi jeszcze się za bardzo nie martwię Dobrze, że wyniki ok
Ula dobrze, że w końcu się udało umówić na wizytę. Często zależy z kim się rozmawia i jeden nie widzi problemu a drugi wręcz odwrotnie.