BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #893519 przez aggi
Dzień dobry. Od rana mi pod oknem trzaskają u sąsiadów, no nie da się spać :blink: :blink: noc nie przespana a ranek jeszcze gorszy.. i jak tu się cieszyć dniem :P
A robić trzeba bo samo nic się nie zrobi. Dziś na obiad barszczyk zabielany z ziemniaczkami. :) I czas na ogarnianie domu..

ferritka nasza niemal na półmetku :woohoo: a ledwie nam groszeczka ukulanego pokazywałaś :kiss: :kiss: :kiss:

Agni no to pięknie, nie ma odwrotu już :P To Pola już jedną nogą na tym świecie jest :woohoo: świetnie, nie możemy się doczekać :D

betka trzeba było na męża wskakiwać :P a cooooo. :whistle: ja to bym wolała wiedzieć kiedy dokładnie co i jak... a nie tak siedzieć na walizkach :ohmy: a co do sierpnia bedzie dobrze dwie miejscówki są do obstawienia za mnie i Ann także wiesz :D Którejś stąd musi się udać :D

ulka mąż czereśni cały wielki wór przywiózł, w tym roku się obroniły :D a już chcieli drzewo ścinać.... :P

Asia K
jak widzę te Twoje kawy to mi się płakać chce z zazdrości :P

Ann udanych zakupów.. :) Sama bym poszła ale mam zakaz kupowania :P i 5km do pepco więc nawet po kryjomu się nie uda hahahah :P

Miłego weekenda dziewczyny!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893522 przez ferritka
B) Bry, u Was tez tak zimno? Ja w bluzie kregla pocislam :blink:
Ej postow mi nie dodaje, fotow....

Pinezkoooooo <3
Agni aaaaaa to juz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;*

Ej a dzisiaj zapraszamy was moje sliczne na zabawe polmetkowa B) :woohoo:

A w czwartek na 19 30 mamy podgladanko prenetalne nr 2 to jak Beda foty to Wam kube pokaze

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #893524 przez Ada2424
Kobitki powiedzcie mi jak miałyście maliny to w ten dzień malin miałyście jakieś objawy? W sensie ból jajnika albo śluz płodny?

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893525 przez gwiazdka2014
Hej

ale miałam zaległości... odczytać was...

Leżymy w łóżku i Michał pyta a to chyba już nie forum owulacyjne, a ja jak nie i pokazuje mu testy Pinezki - czytam i okazuje się ze ciażwy, od razu łzy w oczach wzruszyłąm sie strasznie. PINEZKA ALE EXTRA GRATULUJE :*** Pinezka mi gin też powiedział że w tym cyklu nic nie bedzie i ciązy nie ma :p Fajną miał mine jak mu powiedziałam ze test i beta pozytywna :p ha ha ha

Ferr jak ten czas leci co ??

Ula nasz jest ze skóry, a teściowej z czegoś takiego mulusiego nie pamiętam. Ale jest extra a w jakich kolorach można ją zmówić :))) na jest średniej wielkości są takie 3 m :)

Asia K ja myślę ze ty to ta Ania z reklamy kawy tylko sie nam tu ukrywasz :)

Chudzinka a wywiesiłaś jakieś foty kciaka? Może ją ktoś przygarnal?

Maja czy Meli ma nudności... mylicie mi się, bo na awatarkach wyladacie podbnie :P
A bierzesz moze witaminy dla kobiet w ciązy? femmine czy jakoś tak? Ja to odstawilam i mi nudnosci po kilku dniach przeszly.

Dodaje wam zdjęcie kremu ktory zamowiłam, mam nadzieje że będzie działał :)

Agni ale sie uśmiałamm liste co mam zjeść ty to jestes udana :*

Mesy kurcze ja wczoraj znowu zaszalałąm z ciuchami, juz koniec nic nie lupie wiecej :P
W pepco byłam i u mnie nic fajnego dla chłopców nie było :/

Nie pamietam co mialam jeszcze napisac :P

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893528 przez ulka1983
Hej :) zimno i deszczowo ble :angry: dzieciaki kombinują i zajęcia wymyślają bo na dworze to dzisiaj nie porządzą B) mnie dzisiaj w nocy brzusio bolał i spać nie mogłam ciekawe do kiedy te bóle będą się mnie trzymać :(

Betka widzę że Ty też spać nie mogłaś i o 24 na forum się udzielałaś :laugh: z tą dietą to wiesz ;) my na początku działaliśmy ok 36 godz po malinach a potem ten czas skracałam jak się nie udawało no i się okazało że owu moja jest w ten dzień co malinki B) ale na koniec tak zakręciłam że podziałaliśmy przed owu parę godzin więc zobaczymy co z tego wyniknie :laugh: cierpliwość mi się skończyła ale kiedyś musiała :whistle: do sierpnia może się dowiem co w brzuszku się chowa :pinch:

Majka ale numer i to bez Twojej wiedzy też bym się wkurzyła :evil: ja pożyczyłam tylko kuzynce mojego męża trochę ciuszków ale później musiałam się o nie prosić i też wszystkich nie odzyskałam :evil: a pościel do łóżeczka oddała mi dopiero jak Natalka była już na świecie dobrze że miałam 2 komplety bo nie miałabym co złożyć :side:

Asia k ale ten mały Was podsumował :woohoo: Natalka zobaczyła kawkę i mówi ale super!!! :laugh: taki kubek z dwoma talerzykami dostałam na komunię i jeszcze mam :)

Ann czyli jeszcze w planach coś będzie ;) miejsce zawsze się znajdzie :) wpadki jeszcze się będą zdarzać ale jak zapomnieliście to chyba Martusia w dzień ładnie się spisuje :laugh:

Aggi ja mam do pepko nie 5 tylko 25 :P ale tak kusicie że szok :silly:

Ferr załamałaś mnie ale wiedziałam że tak będzie B) ja taki brzuś a może nawet większy mam teraz w 10 tygodniu :P impreza ale Ty na weselicho chyba idziesz ? i w czym ? coś kupiłaś ? Ty prenatalne robisz prywatnie ?

Gwiazdka nasze forum to teraz owulacyjno-ciążowe :laugh:

Ada to różnie bywa owu powinna być dopiero po malinach ok 24 godz ale u mnie była w dzień malin i odczuwałam wtedy ;) a jak u Ciebie dzisiaj teścik zrobiony ?

10 lata 6 miesiąc temu #893540 przez Pinezka
Agni - mysl pozytywnie, przynajmniej mozesz sie lepiej do porodu przygotowac, nie zaskocza cie bole znienacka ;) A poza tym po planowanym cc podobno znacznie latwiej dojsc do siebie, niz jakby cie mieli najpierw meczyc silami natury i dopiero potem cc.

Betka - ja tam bym wskoczyla ;) Jest jakies specjalny powod waszego czekania do sierpnia? Jesli mozesz mam go zdradzic, oczywiscie ;)

Chudzinka - kotek jeszcze nie wrocil? :(

Ada - ja w maliny mialam wyjatkowo uporczywe klucie w jajniku

Asia K - skad tu czerpiesz inspiracje na takie fajne kawy? Mmmmm

Ferri - jak ten czas leci wow

Mi cycki chyba zaraz eksploduja :pinch: Ale poza tym OK. Malz wie od samego poczatku, nie wytrzymalam i go 10 min po zrobieniu testu do lazienki zaciagnelam, zeby mu te testy pokazac ;) I pytal, ktora z tych dwoch kresek to ta wlasciwa :woohoo: Poza tym wiecie tylko wy i jedna z moich przyjaciolek, ktora sama jest juz mama i byla na biezaco ze staraniami ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893543 przez aggi
eee ferri chyba Ci się fota pomyliła :P Bo tu Kuby nigdzie nie ma :D a napewno już nie półmetkowego Kuby :whistle:

Ada ja nie dość że nie miałam super malin to objawów też ;) jestem dziwnym przypadkiem :P

gwiazdka ja tam w cud kremy nie wierzę :P

ulka hehhehe ja tam mam zakaza na zakupowanie :P trudno no..

Pinezka to teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekać na fotę Waszej fasoli :D

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893555 przez Ada2424
Aggi to ja bedę chyba drugim dziwnym przypadkiem...wczoraj juz tak fajnie pociemniała ta kreska miałam nadzieję, że maliny sa za rogiem a dzis znów ta druga bladzinka, eh nie zrozumiem chyba tych testów, zamiast mi pomóc to wpedzają mnie w jeszcze wieksze błedne koło :huh: jak w tym miesiącu nadal malin nie będzie to od nastepnego cyklu nie bedę robic testów ani mierzyc temperatury i zobaczymy może tak sie uda, a jak nie to na sierpień do gina sie zapiszę bo tak mi mowił że jak do sierpnia nic nie wyjdzie to mam przyjść wtedy do niego.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #893557 przez betka81
Cześć

Ada ja zazwyczaj jak mam maliny to śluz płodny jest ale on u mnie jest tak od 11-12 dnia cyklu 15 są maliny a następnego owulka bo tak jak wczoraj mnie jajnik napitalał a dziś już szyjka zamknięta i inny śluz...

Ferii nie no już półmetek to teraz będzie już tylko słodki ciężar i z górki

Ula wiem, że ta dieta to z ;) trzeba traktować...no gdybym za każdym razem miała bóle owulacyjne to byłaby jakoś tak pewna ale nie zawsze je mam...
czekam kto tam u Ciebie w brzuszku jest..

Pinezka czekam do sierpnia bo obiecałam mężowi, że zamknie przewód doktorski i się obroni bo inaczej nie będzie miał czasu.. jak zajdę w ciążę teraz to będzie musiał przejąć większość obowiązków i mniej czasu
a poza tym będzie już mniej nerwowo po obronie
Tak mi się pan doktorant trafił...ale serio wczoraj miałam już taką ochotę, że szok...

A u mnie pogoda nijaka, pochmurno..basen ze starszą córką zaliczony, obiadek ugotowałam wczoraj wieczorkiem i posprzątałam...dlatego Ula późno się na forumie udzielaĺam B) a teraz słodkie lenistwo

10 lata 6 miesiąc temu #893559 przez betka81
Ada nie panikuj mad z jeszcze czas. U mnie też tak jest..robię testy od 7 dnia i jest ta druga kreska taka blada do dnia 11-12, później przez 12,13,14 nie ma w ogóle drugiej krechy i 15-16 dnia są dwie grube ciemne krechy. Tak jest u mnie...

10 lata 6 miesiąc temu #893560 przez gwiazdka2014
Aggi ja też nie ale oliwka sie skonczyła brzuszek coraz wiekszy wiec musze czymś sie smarować :P

Ferr ale masz maleńki brzusiek...

Dodaje zjęcie z wczoraj :)

10 lata 6 miesiąc temu #893564 przez betka81
Kurcze Feri Gwiazdka ale macie maleńkie brzuszki..

10 lata 6 miesiąc temu #893565 przez meli1990
gwiazdka2014 ja biorę tylko kwas foliowy bo w poprzedniej ciąży witaminy powodowały u mnie wymioty. pokaż co kupiłaś?

Agni nie denerwuj się tylko ciesz że za kilka dni będziesz tuliła córeczkę w ramionach

10 lata 6 miesiąc temu #893590 przez Asia K
Gwiazdka - rozszyfrowalas mnie ale ciiiiiiiiiiiiiiii :laugh:

Ulka - ja mam caly serwis z tej porcelany i co jakis czas sobie cos dokupuje bo na sztuki mozna moje sie nazywa "Iwona" z Chodziezy i uwielbiam ją :)

Ferri i Gwiazdka alez wy macie ładniutkie malutkie brzuszki - ja do teraz mam wiekszy :woohoo:

Adda - ja nie mialaz zadnych objawów w ten dzien - gdyby nie maliny to bym go przeoczyla i nie wiedziala kiedy to

Pinezka - my nikomu nie powiemy ciiiii ;)

Betka - odpoczywaj :)

Któad pytała skąd biore inspiracje na kawusie - od WUJKA GOOOOOGLE :P

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893592 przez mesy
to macie też mój :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tu macie ciotki pozdrowienia od Patryka :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ferr ciesz się małym brzusiem :P ja w 20 tyg to byłam bez brzuszna hehehe

Gwiazdka twój też nie za duży ;)

chciałam ten no poskarżyć na Patryka , bo mi wątrobę skopał w nocy i mnie do teraz boli :/

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka