- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
moim zdaniem mdz 3-4 tygodnie od owu powinno byc juz serducho widoczne
czyli jesli owu mialas pi razy oko 2 tyg temu, to za 2 tyg to juz powinno na bank bić, a nie chcesz iść po prostu, nawet zeby zobaczyc pecherzyk?
EDIT:
Moni, no wiec tak.
dzwoniłam do siostry, troche mało pamieta, ale wydaje jej sie, ze bromka odstawila od razu. Dzwonilam tez do kolezanki, ta z kolei brala go jeszcze przez jakis czas w ciazy. Tu wszystko zalezy od tego, jak dlugo go bralas i jaka dawke. Niektore kobiety jeszcze przez "chwile" musza go brac, zeby nagle odstawienie nie spowodowalo poronienia. Jego odstawienie spowodowałoby wtedy ponowny wzrost prl. Mysle, ze najlepszym wyjsciem bedzie jutro wizyta u lekarza. On wie ile Ci tego zapisywał itp.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Aaa bedziemy razem z wozkami spacerpwac gratulacje kochana
Aa ide polazic bo walicie million postow I musze miec czas zeby doczytac
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Moni wiem że się stresujesz więc nie gratuluję póki co żeby nie zapeszyć i trzymam wszystkie kciuki zaciśnięte groszkowe też będzie dobrze
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ula, Ferri -
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Moof niedługo Asiaa powinna testować więc może dołączy do dziewczyn
Asiaa trzymamy kciuki Agni poszła dziurę w worku powiększyć więc dzieci się posypią
Agni i dobrze że fejsa nie mam bo możemy na forum podziwiać Twoje arcydzieła a tak to byś cicho siedziała i myślę że dziewczyny z przyjemnością popatrzą i nie mają nam tego za złe może nawet ktoś się skusi i powiem że jak moje dziewczyny zobaczyły to mówią turkusowa i różowa ( czyli standard jak u nas ) ale jak turkus idzie w świat to lipa bo chyba jednej to nie będziemy brać no chyba że masz coś więcej może jeszcze z czegoś innego ? masz ? powiedz że masz ? a czyli masz tylko na maila dobra na priw podeślę
Moni tak się cieszę
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mielismy jechac gdzies na obiad, a teraz "zobacz co zamawiamy". mowie, ze mielismy gdzies jechac "nooo tak, ale skoro sprzatamy"....a wiecie, ze o 14 jedzie formuła nie? cwaniaczek. zaraz mu pociagne tefalem ale spoko Gwiazdka, mam 2, dam Ci woka, bedzie wieksze echo
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moni, a masz mozliwosc zadzwonienia do gina?
ej Poli się cos poebalo, przestala wylazic pepkiem, teraz wylazi prawym bokiem, ona czuje cc nosem i szuka wyjscia
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Jaka ja już jestem zmeczona
Moni teraz czekamy na twoją betę ))) ale extra
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Monia - no pięknie! Gratulacje kochana Teraz na spokojnie beta i będzie wszystko super!
Majka - przykro mi z powodu tej wyprawki, faktycznie lipa i ja też bym się pewnie zdenerwowała...
Mojego kota nie ma. Zrobiłam wszystko co mogłam, pozostaje czekać, może kiedyś wróci...
Jak wam tefali braknie, to ja mam patelnie z kamienia I to serio! Ale tylko na większe przewinienia.
No Ada, ja pamiętam, z jakim spokojem czekałaś na starania, jak ładnie sobie badania robiłaś i wszystkie Ci gratulowałyśmy zdrowego podejścia. Trochę się emocje zmieniają, jak się starania zaczynają, nie? Zwłaszcza, że takie odkładane, to już by się przynajmniej te maliny na owu chciało mieć jak trzeba. Ja to rozumiem, ale myślę, że faktycznie te 3 miechy po odstawieniu anty to dobrze sobie potestować kontrolnie, nawet przyszły miesiąc, tak żeby jak pójdziesz do lekarza ewentualnie pokazać testy, może to też pomoże w ustaleniu planu działania? Także sikaj sobie tak eksperymentalnie, działaj z mężem kiedy ochota będzie, a może wtedy do lekarza będziesz szła tak naprawdę ciążę potwierdzać
No bo worek się rzeczywiście rozwiązał i Gwiazdka masz rację - już nas tak mało zostało...
Może jakieś nowe staraczki dołączą... A tak to Asiaa, Ada, Jurek i ja... Skoro szczęścia chodzą parami, to mamy dwie pary jak znalazł
To kiedy Asiaa testuje?
Ula - dobrze, że plamienia ustały, faktycznie, ta ciąża Cię nie oszczędza, ale skoro taka inna od poprzednich, to może na chłopaka
P.S. A nie, przepraszam, jeszcze Anabelle i Betka jest. Kolejna parka
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
śliczne brzuchy dziewczyny
gwiazdka fajne ciuszki kupiłaś. jedne spodnie co kupiłaś to ja też miałam dla Dominika. ale ty już takich małych rzeczy nie kupuj bo później nie zdążysz ubrać. lepiej posprawdzaj ile czego masz i w jakich rozmiarach i sobie zapisz. najwyżej większe kupuj
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Na wizyte umowie sie chyba na 1 lipca. Moj gin tylko raz w tygodniu przyjmuje popoludniami, jesli bedzie trzeba, to zawsze moge sie 8 lipca jeszcze przespacerowac.
Agni, jak tam u ciebie skurcze? Zupelnie nic czy moze sa, ale udajesz, ze to jeszcze nie ten moment ? I Pola moze faktycznie wyjscia z sytuacji szuka
Monique, dobrze dziewczyny radza, zadzwon do gina i nie decyduj na wlasna reke czy odstawiac czy nie. Masz jakies objawy ciazowe? Jak sie czujesz?
Testujace - jesli u mnie wszystko bedzie OK, bede miala sporo testow do przekazania w dobre rece 15 owulacyjnych jednej marki, z 7 owulacyjnych innej i 4 ciazowe 25miu. Jesli ktoras z was jest zainteresowana, to w przyszlym tyg mozemy wrocic do tematu
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Agni - dzięki za info i rady, chyba najpierw zrobię betę i wtedy do niej zadzwonię, czytałam, że dziewczyny do 12 tygodnia nie raz biorą, to jak wezmę te 4 dni dłużej to chyba nie zaszkodzi i wtedy jak będę miała potwierdzoną ciążę to zadzwonię i się dopytam co i jak.
Dzięki jeszcze raz dziewczyny
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jeszcze ewelinda też chyba do tej listy.
Pinezka - powiem Ci, że miałam sporo objawów tylko rozum mi podpowiadał, żebym się nie nakręcała, bo później będzie rozczarowanie. Zaczęło się tydzień po owulacji bóle podbrzusza i kręgosłupa, może wtedy było zagnieżdżanie. Później częstsze wstawanie na siku w nocy, ten podejrzany śluz, którego wcześniej u siebie nie zauważyłam. Od środy jakoś zaparcia, lekkie mdłości, w nocy od kilku dni drętwienie rąk, kłucie w pochwie i pachwinach. A i od wczoraj piersi zaczynają pobolewać, właściwie jedna bardziej. No to by było chyba na tyle. A jak u Ciebie? Masz jakieś objawy? Jak się czujesz?
Ada - u mnie śluz płodny pojawił się we wtorek, w piątek najciemniejsze maliny,a w sobotę pewnie owulacja była. Także pewnie owulacja przed Tobą.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165