- Otrzymane podziękowania: 111
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
Ada - Chudzinka ma racje, najwazniejsze, ze widzisz na testach zmiany. Daj organizmowi czas po pigulce. U mnie tez przez pierwsze dwa cykle po odstawieniu dziwne rzeczy sie dzialy, choc nie od razu uzywalam testow, wiec tu akurat nie mam wlasnych doswiadczen.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Mam nadzieję, że same mnie nie zostawicie
Ps. Apetyt w końcu mi od wczoraj wrócił
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Pogoda dziś nienajlepsza więc znowu z dziewczynami w domu..trochę pada, trochę słońca i tak cały czas....
Ula każda ciąża jest naprawdę inna...moja pierwsza to zupełnie wszystko robiłam i było ok a z drugą od kąd zaszłam to ciągle leżenie..już sobie wmawiałam, że może z wiekiem gorzej się przechodzi ciążę oby te plamienia to pozostałość po krwiaku, przecież macica też musi się oczyścić z tej krwi jakoś
Ja też pamiętam remont swojej łazienki a że mieszkaliśmy w bloku to na dwór nie było jak a na działkę za daleko, to miałam prywatne wiaderwczko bo nocnika nie posiadałam to był hardcore....i to tak też trwało ze 3 tygodnie...
Ada jeśli chodzi o maliny to zależy od testów.przez pierwsze cykle miałam z niebieską końcówką i też maliny nie biły po oczach a teraz mam z różową i są naprawdę dwie mocne krechy.
Gwiazda nie przejmuj się ja mam dwoje dzieci nieślubnych z czego pierwsza to totalna wpadka przy tabletkach jeszcze na studiach a druga już planowana z moim mężem bo tak nam pasowało ale też wszyscy myśleli, że to przypadek....
A staniki przydadzą Ci się po ciąży, szybko wrócisz do figurki tym bardziej, że malutko tyjesz
Monique wielkie gratulacje i buziaki...serio zostanę sama do sierpnia z testujących
Beta nie zaszkodzi ale chyba po cichu możemy się cieszyć?
Ada Chudzinka ma 100% rację
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dużo już dziś zrobione. Ja po krótkim spaniu a marta jeszcze śpi.
Ada poszukam potem mojego arkusza z excela - jest tam całe 10 cykli starań. Wyśle ci go na priwa na pocieszenie i jako przykład zachowywania się organizmu po antykach i przy staraniach. Nie tylko u ciebie zagadki. Głowa do góry. Wystarczył monolog naszej kochanej Chudzinki i już do pionu cię postawiła
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już po obiadku, w końcu zjadłam bez przymusu i ze smakiem a za chwilę zabieramy sie za zrywanie podłogi w pokoju bo tylko to nam już zostało a pod koniec tygodnia jak dobrze pójdzie zaczynamy mały pokój później malowanie całego mieszkania i panele w pokojach i upragniony koooniec
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Betka, sama nie zostaniesz, bez obaw, ja od lipca wracam do akcji, na początku sierpnia HSG, u mnie tak rach-ciach nie będzie
Ann - przesyłaj Adzie tego excela, to jest rewelacyjne, że nas mamuśki wspierają, w ogóle trza się wspierać, bo od tych starań to można zwariować
A u mnie - no czekam na @, owulka przegapiona w tym cyklu, o ile w ogóle była, bo objawy były przed powrotem do PL, więc bez małża, wtedy też zaczęło mi się przeziębienie, potem (choć oczywiście się przywitaliśmy utęsknieni czule) już niewiele przytulań było, bo chorowałam cały tydzień, do pracy z tym choróbskiem musiałam wrócić, więc samopoczucie nie pozwalało na czułości...
Teraz już mnie piersiątka bolą, jak zwykle przed okresem, wszystko jak zwykle. No ja mówię, czekam sobie na wszystkie zabiegi cierpliwie, będę słuchała męża i Pani doktor, niech mi tego bobaska zrobią, bo ja już się zmęczyłam nakręcaniem, zostawiam to w ich rękach ( i nie tylko rękach )
No i piję sobie kawkę (bo ja kawosz okrutny jestem) i tak mi źle wygląda, po tym, jak zobaczyłam te kawy Asi i chyb a się zainteresuję kawami, bo jak to tak, żeby taki kawoholik, a nie umiał nawet porządnej kawy zrobić Asia - zgłaszam się na szkolenia!
Agnilla - nie mogę się doczekać zdjęć Poli
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
ps; ja na poczatku ciazy mialam ten sam problem co ty hehehe
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Betka sama nie zostaniesz bo przecież ja też jeszcze jestem więc spokojnie jak coś to najwyżej obie same zostaniemy
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Mesy - ale przeszło z czasem czy czymś się wspomagałaś?
Pinezka - ja to pobolewanie piersi też tak jakoś dziwnie z boku czuję
Dziewczyny same to na pewno nie zostaniecie, bo przecież my się nigdzie nie wybieramy
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
chudzinka a Ty to lepiej jak psycholog i ginekolog w 1 osobie ale dobrze przynajmniej jest ktoś kto ustawi do pionu
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
choć ja to se moge pisać- chyba tylko ze 2 testy kontolnie tak se zrobiłam bo planoałam od następnego cyklu to taka nie do konca testująca jestem- ale mam nadzieję że mnie adoptujecie albo zostanę "honorową" testującą
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
agni weeeee jak tak marudzisz to sie zamien
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
agni chyba chce na jeża
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
fajnie to napisałaś niech mi tego bobaska zrobią
Pinezka to tempka rzeczywiście szału w tym niekończącym się cyklu nie robiła to jednak cud
Ada do końca cyklu jeszcze sporo to może zaczyna się coś dziać dużo was już nie ma to szanse wzrastają na miejscówkę my mamy was zostawić nigdy przecież z wami idzie się przez ciążę potem poród i po porodzie też dziewczyny wracają więc nie ma szans i najlepsze są te emocje najpierw malinki a potem 2 kreski
Betka wiesz że doszłam do takich samych wniosków że ja po 30 -tce to już gorzej wszystko przechodzę w ciąży ale mam nadzieję że to się szczęśliwie skończy
Majka adoptujemy Cię bez oporów
Agni Pola mówi że obejdzie się bez Ciebie bo lekarze ją wyjmą z brzusia