- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ada nie żartuj chyba żadna z nas testów po nie skończonym cyklu nie wyrzucała a niektóre mają je do dzisiaj dobrze że masz foto bo tak to nie będziesz miała porównania czy maliny były czy nie któraś z dziewczyn wklejała testy na kartkę i ja też tak potem robiłam mierz tempkę dalej my też taki remont właśnie mieliśmy jak byłam w ciąży
Asiaa pójdę ale na razie mój gin na urlopie a w sumie to tabletki na podtrzymanie mam to nic innego mi nie da @ kiedy ma nie przyjść bo to już jakoś niedługo prawda ?
Mesy całe szczęście oj nie zazdroszczę tego bałaganu już w lipcu chcesz prać ale Ci się śpieszy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy widzę że wszystko już zaplanowałaś
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
a co do plamień to nie pomogę... jedyne co mogę poradzić to zwiększ dawkę lutki albo dupka nie wiem co tam bierzesz do czasu aż plamienie nie ustanie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ostatni spodenki z next za 1 zł kupiłam a śmieszne sa spioszki w paski i gwiazdki też next po 3 -4 zł
Ferr tak myslałam o tym twoim brzuszku i weselu. Pomyślałam o czymś takim allegro.pl/szykowna-maxi-dluga-w-niebies...a-m-i4337700471.html jestes czarnula i ślicznie opalona wiec bedzie fajnie wyglądać
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
po kolacji panowie mi potancza
i moze tu pozniej zajrze
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni @ z Ciebie my czekamy cały dzień na info ze zdjęciami jakie masz gotowe bransoletki a Ty wpadasz na chwilę i znikasz po kolacji to Pola będzie tańczyć do 23
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Mężu znów na mecza wybył. Ale dziś mieliśmy atrakcję - otwarcie sezonu letniego nad morzem i pokaz traktorów, hehe moja córa na każdy chciała usiąść. A memu mężu syna się chce, jak ma taką rewelacyjną córę.
Ada taki plan tzn cykl bez testowania i sprawdzania, taki na spontanie też jest dobry
Mesy ponoć lipiec ma być upalny, to pranie będzie schło w mig. Tylko z prasowaniem będzie ciężko.
Ulcia po pierwsze trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, a po drugie to żeby z waszych starań lepszy chłopak wyszedł niż z naszych. Hehe trochę jakbym o sobie czytała z tym przesuwaniem przytulanek bliżej owu.
A w pepco lampę kupiłam (Marta wybrała jedną z dwóch które jej pokazałam i z wielkim przekonaniem uparła się przy jednej i powiedziała mama piękna jest, to i nie było wyjścia). A z ciuszków to tylko majtasy dla pierworodnej, bo teraz dużo ich schodzi, a mężu krzyczy że same różowe mamy.
Ada co do malin i objawów owu to nie podpowiem. Bóli nigdy nie miałam, a ze śluzem było różnie. Jak udało mi się go przyuważyć i były warunki to się przytulało i w dni ze śluzem i w dni z malinami. A czy to były te same dni? Nie pamiętam.
Ulka, Marta w dzień bez pieluchy ale do spania zakładamy, bo na noc lubi mleczko wypić, a rano to pampercha trzykilowego jej ściągam.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
oo jak lipiec bedzie cieply to mloda na balkonie bedzie spala
no nic, czas do lozka
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zobaczymy my niby liczyliśmy i będzie pół na pół a wy poszliście na żywioł i też pół na pół plus waszych starań tak jak i naszych że druga jest dziewczynka jest taki że jakby drugi był syn to już pewnie o trzecim dziecku byśmy nie myśleli a tak jeszcze się pokusiliśmy o trzecie i tak powinno być
u nas jednak białe majty przeważają Marta zdecydowana babka postanowiła na swoim i tyle z pieluchami będzie coraz lepiej jesteście na dobrej drodze
Edit
Agni może one nie uciekną ale fajnie by się leżało i pachniało z bransoletką na ręce
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ula a ty leż a nie kolecje robisz... eh... zaraz na jeża pojdziesz
Ja tam nie wiem jak na się udało synka zrobić wysły mi maliny powiedziałyście działać, tak też było a po 5,5 mca okazało się ze będzie Antek
Pinezka jak mąż zareagwał? opowiadajjjjj
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
idę spać bo wszyscy chrapią
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa