BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #893634 przez ulka1983
Ferr to wcale nie tek źle :woohoo: a wizyta i dopiero weselicho tak miało być . Goła możesz iść na pewno kreacja się nie powtórzy :laugh:

Ada nie żartuj chyba żadna z nas testów po nie skończonym cyklu nie wyrzucała a niektóre mają je do dzisiaj :whistle: dobrze że masz foto bo tak to nie będziesz miała porównania czy maliny były czy nie ;) któraś z dziewczyn wklejała testy na kartkę i ja też tak potem robiłam :) mierz tempkę dalej :kiss: my też taki remont właśnie mieliśmy jak byłam w ciąży B)

Asiaa pójdę ale na razie mój gin na urlopie a w sumie to tabletki na podtrzymanie mam to nic innego mi nie da B) @ kiedy ma nie przyjść bo to już jakoś niedługo prawda ?

Mesy całe szczęście :laugh: oj nie zazdroszczę tego bałaganu ;) już w lipcu chcesz prać ale Ci się śpieszy :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893635 przez Ada2424
Ulka ja testy wklejam do zeszytu od początku kiedy je zaczęłam robić tylko że na takich wyblakniętych z kilku tygodni to już ciężko coś dojrzeć. Mi chodziło o to, że jak w tym cyklu nadal malin nie będzie to od następnego cyklu daje sobie spokój z testami i będziemy lecieć ze staraniami bez obserwacji i wtedy zobaczymy a jak do sierpnia nic z tego nie wyjdzie to udam się do ginka tak jak mi mówił ;) wydaje mi się, że jakbym tych testów nie robiła to mniej bym się denerwowała i nakręcała, nawet nie wiesz jak to wkurza jak testy cały czas takie same wychodzą, mam nadzieję, że w tym cyklu się w końcu coś zmieni bo najgorzej mnie wkurza to, że jestem w takim błędnym kole bo nie wiem co i jak, w sumie to nic nie wiem... :dry:

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #893636 przez mesy
ulka nie spieszy mi się , ale nie widzę siebie w sierpniu stojącej nad żelazkiem :P SIERPIEŃ CHCE zostawić sobie na lenistwo :P

10 lata 6 miesiąc temu #893637 przez ulka1983
Ada ja też i zresztą nie tylko ja nie zawsze miałam maliny super bijące po oczach B) ale wtedy uznawałam że najmocniejsza krech ze wszystkich to maliny bo wtedy był największy wyrzut lh i działaliśmy a potem czekaliśmy czy się udało czy nie ;) jak nie to do skutku i w końcu się udało :)

Mesy widzę że wszystko już zaplanowałaś ;)

10 lata 6 miesiąc temu #893638 przez mesy
Ulka no ja lubię mieć zaplanowane :P JEST PLAN TO JEST dobrze :) gorzej jak go nie ma , bo potem wszystko odkładam i skutkiem jest to , że nic nie robię hehhe dlatego plan to podstawa...
a co do plamień to nie pomogę... jedyne co mogę poradzić to zwiększ dawkę lutki albo dupka nie wiem co tam bierzesz do czasu aż plamienie nie ustanie ;)

10 lata 6 miesiąc temu #893641 przez ulka1983
Mesy dobrze mówisz :laugh: ja zacznę planować po prenatalnych bo wtedy będę wiedziała na czym stoję B) biorę dupka wieczorem wezmę 2 tabl zamiast 1 mam nadzieję że te plamienia to pozostałości po krwiaku :pinch: dobra idę pomóc teściowej kolację przygotować chociaż na siedząco :S

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893642 przez gwiazdka2014
Maja ok dodaje :) Dodaje też zdecie paperaków i chusteczek :P troszkę już tego uzbierałam :)

Ostatni spodenki z next za 1 zł kupiłam a śmieszne sa :P spioszki w paski i gwiazdki też next po 3 -4 zł :P

Ferr tak myslałam o tym twoim brzuszku i weselu. Pomyślałam o czymś takim allegro.pl/szykowna-maxi-dluga-w-niebies...a-m-i4337700471.html jestes czarnula i ślicznie opalona wiec :P bedzie fajnie wyglądać:)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893691 przez Agnilla
ej ledwo doczytalam lipcowki, teraz lece na kolacje, choc pekam dzis :P
po kolacji panowie mi potancza

i moze tu pozniej zajrze ;)

10 lata 6 miesiąc temu #893721 przez ulka1983
Gwiazdka i znów zaszalałaś :laugh: ładne ciuszki wypatrzyłaś i to za taniochę :P masz do tego dar :)

Agni @ z Ciebie :P my czekamy cały dzień na info ze zdjęciami jakie masz gotowe bransoletki a Ty wpadasz na chwilę i znikasz :P po kolacji to Pola będzie tańczyć do 23 :whistle:

10 lata 6 miesiąc temu #893726 przez ann-sunshine
Bry wieczór,

Mężu znów na mecza wybył. Ale dziś mieliśmy atrakcję - otwarcie sezonu letniego nad morzem i pokaz traktorów, hehe moja córa na każdy chciała usiąść. A memu mężu syna się chce, jak ma taką rewelacyjną córę.

Ada taki plan tzn cykl bez testowania i sprawdzania, taki na spontanie też jest dobry :-)

Mesy ponoć lipiec ma być upalny, to pranie będzie schło w mig. Tylko z prasowaniem będzie ciężko.

Ulcia po pierwsze trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, a po drugie to żeby z waszych starań lepszy chłopak wyszedł niż z naszych. Hehe trochę jakbym o sobie czytała z tym przesuwaniem przytulanek bliżej owu.

A w pepco lampę kupiłam (Marta wybrała jedną z dwóch które jej pokazałam i z wielkim przekonaniem uparła się przy jednej i powiedziała mama piękna jest, to i nie było wyjścia). A z ciuszków to tylko majtasy dla pierworodnej, bo teraz dużo ich schodzi, a mężu krzyczy że same różowe mamy.

Ada co do malin i objawów owu to nie podpowiem. Bóli nigdy nie miałam, a ze śluzem było różnie. Jak udało mi się go przyuważyć i były warunki to się przytulało i w dni ze śluzem i w dni z malinami. A czy to były te same dni? Nie pamiętam.

Ulka, Marta w dzień bez pieluchy ale do spania zakładamy, bo na noc lubi mleczko wypić, a rano to pampercha trzykilowego jej ściągam.

10 lata 6 miesiąc temu #893732 przez Agnilla
hehe Ulka, bo ja jestem teraz pod ochrona ;) wiec jak meza nie ma wybywam do rodzicow. a jak rodzicow nie bylo to maz mial zakaz pojscia do pracy ;) Pola...ja zegarka nie musze nosic, przeciez wybija 23 a ta szaleje znowu, mowie jej, ze ma do starego isc bo ja ide spac ;) Ty mnie nie molestuj bransoletkami, lez i odpoczywaj ;) one nie uciekna ;) chyba :P
oo jak lipiec bedzie cieply to mloda na balkonie bedzie spala ;)
no nic, czas do lozka :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893733 przez ulka1983
Ann mój mąż ogląda w domu a że jutro do pracy idzie to na sucho :laugh: ale tak się stresuje że mu powiedziałam że porodu nawet tak nie przeżywał na porodówce jak mecz :woohoo: otwarcie sezonu nad morzem :silly: bajecznie to brzmi :laugh: syna to mężczyźni chcą bo plan muszą wykonać :laugh: wiecie ten drzewo syn i dom :whistle: faceci są dziwni dziewczyny są fajniejsze ;)
zobaczymy my niby liczyliśmy i będzie pół na pół a wy poszliście na żywioł i też pół na pół ;) plus waszych starań tak jak i naszych że druga jest dziewczynka jest taki że jakby drugi był syn to już pewnie o trzecim dziecku byśmy nie myśleli a tak jeszcze się pokusiliśmy o trzecie :laugh: i tak powinno być ;)
u nas jednak białe majty przeważają :laugh: Marta zdecydowana babka postanowiła na swoim i tyle :) z pieluchami będzie coraz lepiej jesteście na dobrej drodze :)

Edit
Agni może one nie uciekną ale fajnie by się leżało i pachniało z bransoletką na ręce :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu #893740 przez gwiazdka2014
agni pomyślałam o Poli allegro.pl/posciel-dziecieca-turkusowe-g...0929.html?source=mlt cudeńko :P

Ula a ty leż a nie kolecje robisz... eh... zaraz na jeża pojdziesz :P
Ja tam nie wiem jak na się udało synka zrobić wysły mi maliny powiedziałyście działać, tak też było a po 5,5 mca okazało się ze będzie Antek :)

Pinezka jak mąż zareagwał? opowiadajjjjj

10 lata 6 miesiąc temu #893741 przez ulka1983
Gwiazdka na jeża nie pójdę bo muszę się oszczędzać :P teściowa chciała żebym zrobiła kiełbaski w cieście francuskim to poszłam :whistle: a z Antkiem to był czysty przypadek :P ;)
idę spać bo wszyscy chrapią B)

10 lata 6 miesiąc temu #893744 przez gwiazdka2014
Oczywiście, że tak. ale planwany... chociaż znajomi pytają czy wpadliśmy :/// co mnie nieźle kur...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka