BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #893601 przez Anabelle
Te bociany coś widzę, że mają na rzeczy :P coraz więcej dzieciaczków się pokazuje :)

Ja się wziełam na pstrąga łososiowego póki Antek ma drzemkę.

Brzuszki faktycznie zgrabniutkie, ale to dobrze, ja się z Antkiem ledwo za kierownice mieściłam :O a koleżanka z ciążą 2 tygodnie starszą chodziła w płaszczyku sprzed ciąży.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #893608 przez Ada2424
Anabelle zobaczę czy faktycznie bociany cos przynoszą bo ja juz dwa razy kilka dni temu widziałam krążącego nad naszym domem :P

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #893614 przez ulka1983

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Chudzinka i co z kicią ?

Pinezka czujemy się wyróżnione :laugh: :kiss: jak temperatura? a w ogóle to jak się tempka miała cały cykl ?

Ada wrzuć nam testy zobaczymy co się dzieje ;) a jak tempka ?

Betka o diecie jeszcze lepiej poczytaj ;) moje bóle pojawiały się z malinami i trwały do końca cyklu więc tylko zamieszanie czasami mi robiły B) czyli mąż już prawie sprawy zamyka więc może w lipcu tak na luzaka spróbujcie ;) bo teraz to już chyba za późno :whistle: lubisz robić porządki pewnie jak dziewczyny już śpią bo wtedy spokój :)

Gwiazdka ładny brzuszek :) taki groszkowy :laugh:

Asia k a pasek złoty się nie wyciera ? zmywasz normalnie czy w zmywarce ?

Mesy jak tak dalej pójdzie to Cię dogonię z rozmiarem brzuszka tylko z tygodniami zostanę w tyle :laugh: chyba na remont Ci się zanosi tylko nie mów że Ty płytki kładziesz :whistle: fajnie brzuszek Ci się ruszał jak piasek na wydmach :laugh: :kiss:

Anabelle ja w ciąży wyglądam jak bomba z tykającym zapłonem :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893615 przez mesy
Ada nie chce zebys zlosliwie to odebrala czy cos.... ale fasolki nie lubia takiego spiecia.... jak dlugo siedze na forum to zawsze przychodzily w najmniej oczekiwanym momencie.....jak juz dziewczyny byly bezradne i po prostu odpuszczaly...... zycze ci zeby fasolka przyszla jak najszybciej ;)

ulka no zanosi sie.... i zaczyna sie juz w przyszlym tyg ....tylko czekamy az emek wolne dostanie.... lazienka nam sie klania :/
No mlody co raz bardziej szaleje ..... dzis rano z emkiem chyba nozke wyczulismy bo wypychal cos kolo pepka a to bylo plaskie i wlasnie dlugosci stopki hehe

10 lata 6 miesiąc temu #893619 przez ulka1983
Ada zgadzam się z Mesy fasolki nie lubią spięć i bociany też nie ;) wyluzuj troszkę a my w zamian wszystkie trzymamy kciuki żeby szybko się udało :kiss:

Mesy pamiętam remont łazienki jak byłam z Natalką w ciąży i nawet w nocy siku musiałam biegać na dwór :evil: ale to był gruntowny remont nawet nowy tynk był :unsure:

10 lata 6 miesiąc temu #893620 przez ferritka
Ulka ano my wszystkie badania robimy u Dr cuda I na prenetalne dostajemy skierowanie I placimy za full service jak za wizyte zwykla :whistle: 130 zeta I nawet 4 d w tym mamy :woohoo:

Dziekuje dziekuje Kuba póki co mnie oszczedza I sobie rosnie a domek niet ale ja mialam duzy nadbagaz po stymulacji wiec chyba teraz co zle to ze mnie zeszlo :whistle: w cycki Poszlo :evil:

Gwiazdka Ty tez malusi zgrabniutki :kiss:

Mesy Patryk bank bedzie pilkarzem :P

A wesele przyszly weekend póki co ide gola :huh:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893621 przez Ada2424
Ulka testy wczoraj wrzucałam a na dzisiejszym nic nie widać w sumie :dry: oby plamienia minęły :kiss: a temperatura w pierwszym dniu jak zmierzyłam była 36,8 później przez 3 dni 36,7 wczoraj 36,5 i dziś 36,6

Mesy ale fajnie Patryk się rusza ;) dlatego postanowiłam, że ten cykl jeszcze potestuje i pomierze temperature a jak nic nie wyjdzie to od następnego cyklu odpuszcze i nie bedę sprawdzać tylko pójdziemy na żywioł :P szybkiego zakończenia remontu, u nas to już 4 miesiąc się ciągnie...ale to generalny remont calutkiego mieszkania :)

A my dzis regipsy na suficie w pokoju przykręcamy, matko ile przy tym gimnastyki...

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #893623 przez Asiaa
Ale zgrabniutkie te Wasze brzuszki :))

Ula a moze idź na jeszcze jedna wizytę przed tymi badaniami?

Mesy to faktycznie Twój mały narozrabial z ta wątrobą.

Ada na testy nie ma co się obrażać tylko robić i rozszyfrowywac o co organizmowi chodzi. Na prawdę potrafią być pomocne ;) a sama dobrze wiesz ze po tabsach może być różnie ;)

I nie straszcie Agni ze to juz, bo coraz mniej się udziela ;)

Mi tez pogoda plany trochę psuje, bo jest chłodno i od czasu do czasu pada a chciałam założyć sandalki na obcasie na imprezke ;)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893624 przez mesy
ulka na szczescie kibelek mam osobno :D

Ada no moj chce w tydzien zrobic lazienke ;) mysle ze da rade ;) stare kafle odchodza mozna powiedziec na zawolanie hehe a z kladzeniem kafli tez nie ma problemu ....takiego wielo funkcyjnego mam emka :P zreszta musi sie wyrobic , bo wolnego wiecej nie dostanie , a poza tym ja chce w lipcu poprsc rzeczy malego wiec nie ma ze boli :P

10 lata 6 miesiąc temu #893625 przez ferritka
A Czemu mojego posta nie ma na forumie a jak teraz pisze to go widze :huh:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #893626 przez mesy
ferri jest.... tylko czasem z opoznieniem wskakuja :/

10 lata 6 miesiąc temu #893630 przez Ada2424
Mesy a to tylko wymiana kafli na nowe czy ogólnie do roboty cała łazienka łącznie z rurami zbijaniem starego tynku itp? My łazienke robiliśmy 2 miesiące ale całą na nowo, od zbicia starych kafli po zbicie tynku do cegieł, wymiana rur od wody, wymiana kabli elektrycznych no i Mężu nie miał urlopu za dużo bo jakoś około 5 dni w ciągu tego remontu łazienki, wszystko robił po pracy.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #893631 przez mesy
Ada wymiana rur tez.... wszystko.....bo zeby polozyc kafle to musi zbic sciane do stanu przed ....z tym ze my mamy jeszcze po tescisch kafle co maja ponad 25 lat i one praktycznie same odchodza ;)

10 lata 6 miesiąc temu #893632 przez Ada2424
Mesy no to tak jak u nas też same odpadały, stare miały 29 lat oby Wam się udało w tydzień całość zrobić ale wątpie bo jak wszystko do wymiany to zejdzie więcej na pewno. Zależy też w jakim stanie są tynki bo u nas to ledwo się pukło i wszystko odpadało :blink: dlatego musieliśmy nowe tynki kłaść.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #893633 przez mesy
u nas z kaflami odchodza hehe polowe mamy juz sciagniete wiec emek liczy dzien na zdemolowanie ..... a do wynoszenia mojego brata ochrzcimy :P da rade.... nie takie remonty robil w krotkim czasie ;) u nas to zawsze wszystko szybko haha

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka