BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #944231 przez zancik
Mari dzięki za linka :kiss: kurde tak się wystraszyłam,martwię się :( Mi też się nic nie chce powoli zbieram się do sprzątania ale zajmie mi to pewnie trochę czasu ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #944236 przez Anabelle
Ehh Antek nie był śpiochem :( Do dzisiaj nie przespał całej nocy ;)

10 lata 1 miesiąc temu #944270 przez aggi
kurka trzy podejścia miałam żeby Wa, poodpisywać i nic z tego bo tablet mnie wkuuuuur. :P Napisałam poemat to coś przypadkiem kliknęłam i się skasowało :D x3 :P hahahaha.

Bella widziałam wczoraj fotkę, maluszek cudny ale wstydniś :D Imię macie? Jakie macie do wyboru? :D oby drugi maluch był bardziej śpiochowaty :D

zancik nic się nie martw :* Wszystko się rozciąga itd. Oszczędzaj się :)

mesy nie dziw się tylko ciesz :D ! Maks spał 20-6 :)

ulka czytałam o Twoim dylemacie z pampersami :) Maks nosił przez pierwszy miesiąc jedynki. Potem dwa miesiące dwójki :) Jak skończył 3msc to nosi trójki. Mamy jeszcze jeden karton z poprzedniej promocji, ale ważyliśmy go i ma 7kg.... więc kupiliśmy zapas 4 już :)

MARI mój 'extra obiadek' na dziś to makaron w sosie słodko kwasnym :P Nic lepszego nie wymyśliłam :D
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #944296 przez mesy
Cześć ciotki :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi ciesze sie , ciesze :P tylko dla mnie to nowosc :P

Pytanie...czy ktoras z was robila zakupy w sklepie czerwona torebka ??? Jak tak to maja tam moze mleczka dla dzieci ??

10 lata 1 miesiąc temu #944308 przez Ada2424
Dziewczyny jeszcze Was tutaj zapytam o opinie bo robie dalszy ciąg listy wyprawkowej :P jaki aspirator do noska polecacie i jaki termometr?

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #944310 przez MARI
Patryczek nam macha rączką :laugh: :laugh: ale słodki

Ja już domek ogarnęłam, obiadek zrobiony, teraz muszę troszkę ogarnąć siebie tzn paznokcie, depilacja bo już zarosłam jak dziki las :woohoo: :woohoo: przychodzą do nas wieczorkiem znajomi to wypadałoby jakoś wyglądać :ohmy:

Ale tu dziś cisza na forum :blink:
Podziękowania: mesy

10 lata 1 miesiąc temu #944319 przez majka1987gnoWlkp
Mesy super postępy :-)
Moja tez główkę w jedna stronę trzymała to jej podusie z drugiej strony w łóżeczku położyłam :-) światło i dźwięki dochodziły z drugiej wiec szybko sama się wyregulowala :-) znalazłam sposób na Tosi leki ale potrzebowałam dzień odskoczni.. Wczoraj pół dnia Tosia była u niani i mój mąż sam z siebie wpadł na ten pomysł. Przyjechał po pracy i oświadczył ze Tosia idzie do niani a ja mam odpocząć i nie sprzątać:-)

[/url [/url]

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #944353 przez joanna1991
Czesc dziewczyny :) widze ze sie wszystkie rozpisalyscie od wczoraj :D
ZANCIK kochana nie martw sie pewnie wszystko w porzadku :*

MARI kiedy testujesz?

MESY ale silny ten twoj maluszek :)

U mnie chyba @ sie zblza albo owu :Dw koncu bedzie mozna efektownie dzialac :) na dniach chyba maliny beda - tak z testu wynika. Wstawilabym fotke tesciora ale cos tel mi szwankuje i nie moge :/ ale jutro z rana wam wstawie :)

10 lata 1 miesiąc temu #944373 przez ulka1983
hej :) pochwalę się że dzisiaj byłam u kosmetyczki na pazurkach :silly: i jeszcze ogoliłam nogi depilatorem ale to nie było przyjemne :P

Zancik to jakie imię masz już wybrane pochwal się ?

Mesy trójki na razie wrzucę na szafę i poczekają a dokupię dwójeczki :) Patryk nam chyba machał :silly: :kiss: o czerwonej torebce słyszałam ale nic nie zamawiałam z tego sklepu B)

Aggi to jeszcze jedynki muszę dokupić bo mam tylko małą paczkę a 3 poczekają nie zepsują sie na pewno :laugh:

Mari jaki wesoły avatarek :lol: o widzę że ty też na gładko sie dzisiaj robiłaś ;)

Majka wzorowego masz męża :silly:

Joanna czekamy na foto :) niech już sie u ciebie wszystko wyjaśni bo pewnie masz dość tej zaginionej małpy :S

10 lata 1 miesiąc temu #944417 przez moofka
melduję się z wieczora B)

zancik magnez łykasz?

aggi już młody w czwórki będzie robił :ohmy: Zośka jeszcze w trójkach lata :whistle: ale kupa codziennie w nocniku ląduje więc mniejsze obciążenie :lol:

Ada my mamy nosalka na gile a termometr to nawet nie wiem :blink:

mesy ledwo przeczytałam że Patryk głowy nie podnosi a już podnosi :woohoo:

kupiłam dzisiaj Zośce kiecę świąteczną i balerinki a jutro jedziemy po zapas dresów do hama - mąż zachwycony lataniem po sklepach :evil: ale kuwa ile można oglądać baterie, klamki i inne takie :pinch:

10 lata 1 miesiąc temu #944433 przez mesy
Moof ja dzis jade po jakies bodziaki , bo wczoraj wyciaglam przed ostatnia partie z tych wiekszych :blink:

Patryk dzis spal od 21 do 6...ale on im wiecej spi tym wiecej je :angry: dzis rano wciagnal 240 ml :whistle: i ten brzuch jakos specjalnie nie widac zeby byl pelny :whistle: nie wiem co lepsze ...krótsze spanie czy to , ze wiecej je hehehehe

10 lata 1 miesiąc temu #944441 przez ann-sunshine
Dzień dobry.

Za dwie godziny trzymahcie kciuki żebym się nie połamała bo idę na łyżwy a nie jeździłam ze dwa lata.

Ada mam gruszke, fride i katarek. Frida ok tylko przt faktycznym katarze nie daje rady wszystkiego wyciągnąć i po dwóch dniach wyciagania też jestem chora. Katarek podłącza się do odkurzacza: ładnie wyciąga wszystko nie robiąc krzywdy i ja nie wdycham zarazków. Przetestowalam na sobie zsnim uzylam na dziecku. Minus taki że dużo z tym zachodu bo odkurzacz trzeba mieć ciągle na wierzchu. Gruszką mialabym opory żeby gmerac noworodkowi takiemu malusiemu, ale obrcnie używam do wyciągania pojedynczych kóz takich suchych swiszczacych. Sory za elaborat, ale mam wszystko przetestowane

10 lata 1 miesiąc temu #944444 przez zancik
Hey Kobietki....
Joanna czekamy na foto :)
Moof łykam magnez.Poka kiecuszke i balerinki ;) Zadzwoniłam wczoraj do swojej ginki bo miałam brązowy sluz kazała mi jechać do szpitala na izbę przyjęć niestety jej nie było ale zbadał mnie inny lekarz.Przepisał mi luteine i kazał leżeć nie przemęczać się powiedział,że może to jakaś zaschnięta krew gdzieś zalegała i mam małego krwiaczka :( zrobił mi usg jest pęcherzyk ciążowy :) ciąża ma 4 tygodnie i 6 dni dzisiaj :) mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze ;)
Ulcia dla dziewczynki Antosia :laugh:
Ann trzymam kciuki żebys się nie połamała :)

10 lata 1 miesiąc temu #944454 przez MARI
Hej kobietki :) u mnie słoneczko świeci, mimo że 4st ale i tak od razu lepszy nastrój :laugh:

Imprezka się u mnie udała, znajomi aż zanocowali bo tak poszaleliśmy, śmialiśmy się że andrzejki już zaliczyliśmy :silly: tak naprawdę to była nasza zaległa parapetówka :blink:

ULA awatarek to tak naprzeciw pogodzie, ale nim chyba przywołałam słoneczko :woohoo:

ANN nie fikaj za bardzo abyś w całości wróciła :whistle:

JOANNA ja w tym miesiącu idę na żywioł i nie testuje :P

ZANCIK dobrze że skonsultowałaś swoje obawy z lekarzem, chociaż się uspokoiłaś i zobaczyłaś fasolkę, super cieszę się :laugh: :laugh: i będzie dobrze nie zamartwiaj się. Imię oczywiście ładne wybrałaś :cheer: a dla chłopca? B)

10 lata 1 miesiąc temu #944456 przez zancik
Mari lekarz kazał za 2 tyg. powtórzyc usg,żeby zobaczyć czy ciąża jest żywa.A dla chłopca nie mam pojęcia może Fabian ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka