- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Nie doczytam póki co ,bo same wiecie...u nas powoli do przodu, cycusiujemy się od piątku bon stop...w sumie to czytałam ze sutki wietrzyć trzeba mniej bolą u nas problemu nie ma bo jesteśmy 24h na cycku z przerwa na kupę i rzyga i tak dzień po dniu....
W nocy daje raz butle...wiem nie powinnam ale musimy bo nie ma spania bez butli... ale rano ładnie znowu wracamy na cycka i byle do przodu..
Już zapomniałam o porodzie...ale kolejne kręgielki bedą z cc choć mimo wszystko jakaś najwyraźniej jestem mobilna, boli krocze ale bardziej bóle pleców bolały wiec luz
Jutro przychodzi położna to popytam o chustę ,Julka nie wiedziałam ze tak szybko można chustowac i jakoś mne to ucieszyło
Uwaga teraz będę chwalić, wiecie jaki kregiel kochany, wstaje ze mną, asystuje, odbija, przebiera kapie, nosi śpiewa Kubasie a teraz od godziny leży i kanguruje no pękam z dumy takiego mam pomocnika, tylko ciiii nie mówcie mu ze go chwale bo się spsuje
Buziakuje ściskam pozdrawiam ...a widziałam dzieciaczki tu nasze wszystkie boskie i jakieś silne chłopaki
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann jak tam po łyżwach?
zancik kiece i balerinki pokażę na modelce jak już będą w użyciu brązowa krew to raczej stara ale zawsze lepiej dmuchać na zimne, na pewno wszystko będzie dobrze a za 2 tygodnie to już zobaczysz bijące serducho
ferri a prezes smoka nie uznaje? kręgiel wzorowe zachowanie ma fajnie tak patrzeć na zakochanego po uszy tatusia
Joanna ja już się pogubiłam w tym Twoim cyklu test negatywny ale o czym to świadczy to nie mam pojęcia
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Ferri dobrze czytać że u Was już ok, a pomocnika to nawet pozazdrościć można
Więcej nie dam rady napisać bo właśnie wracamy do domu od rodziców a ja mam chorobę lokomocyjną...
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferri dawaj butle jak masz taka potrzebe. Przynajmniej mssz czas na sen i zlapanie oddechu. Przez te pierwsze dni, tygodnie to nic zlego ze chce wisiec na cycu non stop. Fajnie miec momoc codziennie co?
Moof lyzwy super. Bardzo to lubie i nic nie zapomnialam. Ale byl taki jeden nastolatek w fazie szybkiego wzrostu taki chudy dlugi i szczudlaty i ewidentnie jezdzil za szybko do swoich umiejetnosci. Strach bylo byc blisko bo co rusz jakies orly wywijal, a jaj upadal to te dlugie konczyny lataly mu na wszystkie strony.
Martyna wspolczuje choroby lokomocyjnej, droga dluga przed wami?
Joanna krecha dosc mocna ale chyba zadna z nas nie powie ci czy to na owu czy nie. W kazdym razie powtorz szczesliwy cykl pinezki i bedzie git
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Chciałabym umieć jeździć na łyżwach, kiedyś uczył mnie kolega, ale poległ i chyba już się nie nauczę...
a teraz do spania, już we własnym łóżku
Pozdrowienia dla Was i dobranoc
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Moof no to czekamy na zdjęcia ksieżniczki Już e moge się doczekać wizyty u ginki Biorę luteine i narazie jest oki
Ann też bym pojezdziła na łyżwach ale czy jeszcze potrafie ostatnio jezdziłam jakieś 16 lat temu
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Weekend minął nie wiadomo gdzie i kiedy.
Maksior spał pięknie 19.30 do 6.30
jestem dumna i wyspana o
Mesy cudak z patryczka a w czerwonej torebce byłam raz i mleka widziałam. To że ci więcej zje po przespanej nocy to normalne musi nadrobić. Choć maks po takiej nocy to 160 zjada
ada aspirator miałam babyono i był ok a teraz mam z canpolbabies i też spoko a termometr zwykły elektroniczny tylko z miękką końcówka.
mari u mnie dziki las to ostatnio normalka haha aż mi wstyd normalnie fajnie że impreza udana
ulka mi przez cały pobyt w szpitalu jedna paczka jedynek dady starczyla
moof no jemu coś ostatnio za często kupsko bokiem wychodzi normalnie pampera przebiera
ann jak łyżwy??? Ja też z ładne 3lata nie jeździłam już!
zancik to wiesz co masz robić. Leżeć i chuchac na siebie też miałam krwiaczka w 7tc ale się wchłonął
Ferr super że tak mąż pomaga wiem po sobie jak taka pomoc jest nieoceniona! Trzymaj się Buziaki dzielna mamusiu
Resztę doczytam na lapku zaraz bo mi paluch odpadnie z pisania a znając mnie to jeszcze sobie pokasuje i tyle będzie
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
joanna na moje oko owu jeszcze nie ma ... kilka dni powinno rozjaśnić sytuację
martyna biedna :* ja też zawsze w dłuższej trasie otępiała jestem i nienawidzę z tyłu jeździć w dłuższe trasy, a z dzieckiem teraz z tyłu siedzę i masakra
zancik szybko Ci czas zleci my chcieliśmy dopiero w święta powiedzieć rodzicom - od S, bo mojej mamie szybko powiedziałam. Ale powiedzielismy wcześniej (test robiłam 3.12)
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ula dzięki przez dwa dni nawet na chwilkę z domu nie wyszłam to jest już trochę lepiej, ale jeszcze podkurować się trzeba
Meli dzięki za info o Emmie 27, toż to już niedługo
Mesy ale ładnie Patryk trzyma główkę W czerwonej torebce byłam, ale niestety nie pamiętam czy mają tam takie rzeczy
Majka fajnie, że udało się rozwiązać problem Bardzo dobry pomysł miał Twój mąż
Ann i jak na łyżwach było? fajnie że wypad udany
Zancik dobrze, że jednak pojechałaś do lekarza to masz tabletki i spokojniejsza będziesz Odpoczywaj
Ferr fajnie że u Ciebie dobrze i do przodu Super że tatuś taki zaangażowany
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiaa dobrze,że pojechałam bo inaczej bym zwariowała......Odpoczywam,ale mam dość tego leżenia nie lubie tak leżeć i ic nie robić ale jak trzeba to nie mam innego wyjścia