BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #944457 przez Ada2424
Ann serdecznie Ci dziękuje :kiss: ja właśnie myślałam nad tą fridą i katarkiem i wczoraj sobie poczytałam opinie i myśle, że warto ten katarek jednak kupić ;)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #944462 przez ferritka
Dzień dobry B)

Nie doczytam póki co ,bo same wiecie...u nas powoli do przodu, cycusiujemy się od piątku bon stop...w sumie to czytałam ze sutki wietrzyć trzeba mniej bolą u nas problemu nie ma bo jesteśmy 24h na cycku z przerwa na kupę i rzyga i tak dzień po dniu....
W nocy daje raz butle...wiem nie powinnam ale musimy bo nie ma spania bez butli... :huh: ale rano ładnie znowu wracamy na cycka i byle do przodu..

Już zapomniałam o porodzie...ale kolejne kręgielki bedą z cc B) choć mimo wszystko jakaś najwyraźniej jestem mobilna, boli krocze ale bardziej bóle pleców bolały wiec luz B)

Jutro przychodzi położna to popytam o chustę ,Julka nie wiedziałam ze tak szybko można chustowac i jakoś mne to ucieszyło B)

Uwaga teraz będę chwalić, wiecie jaki kregiel kochany, wstaje ze mną, asystuje, odbija, przebiera kapie, nosi śpiewa Kubasie a teraz od godziny leży i kanguruje B) no pękam z dumy takiego mam pomocnika, tylko ciiii nie mówcie mu ze go chwale bo się spsuje :woohoo:

Buziakuje ściskam pozdrawiam ...a widziałam dzieciaczki tu nasze wszystkie boskie i jakieś silne chłopaki :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 1 miesiąc temu #944476 przez joanna1991
Witajcie, a oto foto wczorajszego teściora na owu : co sądzicie?

Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #944537 przez MARI
JOANNA no już kreska ładnie ciemnieje, więc malinki tuż tuż :blink: :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu #944566 przez moofka
mesy buehehe jak młody takie butle wciąga to ja się nie dziwię że bodziaki się kurczą :P

Ann jak tam po łyżwach?

zancik kiece i balerinki pokażę na modelce jak już będą w użyciu :laugh: brązowa krew to raczej stara ale zawsze lepiej dmuchać na zimne, na pewno wszystko będzie dobrze :) a za 2 tygodnie to już zobaczysz bijące serducho :woohoo:

ferri a prezes smoka nie uznaje? kręgiel wzorowe zachowanie ma :cheer: fajnie tak patrzeć na zakochanego po uszy tatusia :laugh:

Joanna ja już się pogubiłam w tym Twoim cyklu :pinch: test negatywny ale o czym to świadczy to nie mam pojęcia :blink:
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #944571 przez martyna_z
Ula u nas starsze grupy mają książki, najmłodsza tylko nie. Potrzebne nam są tylko jak pracujemy z dziećmi indywidualnie.

Ferri dobrze czytać że u Was już ok, a pomocnika to nawet pozazdrościć można

Więcej nie dam rady napisać bo właśnie wracamy do domu od rodziców a ja mam chorobę lokomocyjną...

10 lata 1 miesiąc temu #944581 przez ann-sunshine
Zancia dobrze ze sprawdzilas. Najpewniej wszystko bedzie dobrze. Przynajmniej masz pecherzyk potwierdzony.

Ferri dawaj butle jak masz taka potrzebe. Przynajmniej mssz czas na sen i zlapanie oddechu. Przez te pierwsze dni, tygodnie to nic zlego ze chce wisiec na cycu non stop. Fajnie miec momoc codziennie co?

Moof lyzwy super. Bardzo to lubie i nic nie zapomnialam. Ale byl taki jeden nastolatek w fazie szybkiego wzrostu taki chudy dlugi i szczudlaty i ewidentnie jezdzil za szybko do swoich umiejetnosci. Strach bylo byc blisko bo co rusz jakies orly wywijal, a jaj upadal to te dlugie konczyny lataly mu na wszystkie strony.

Martyna wspolczuje choroby lokomocyjnej, droga dluga przed wami?

Joanna krecha dosc mocna ale chyba zadna z nas nie powie ci czy to na owu czy nie. W kazdym razie powtorz szczesliwy cykl pinezki i bedzie git

10 lata 1 miesiąc temu #944603 przez meli1990
Ula jak bede coś wiedziała o Emmie to dam znać

10 lata 1 miesiąc temu #944624 przez martyna_z
Ann mamy 300km, moja choroba nie jest uciążliwa bardzo, muszę tylko siedzieć z przodu i nie mogę nic czytać, skupiać wzroku zbyt długo na czymś w samochodzie i jest ok.
Chciałabym umieć jeździć na łyżwach, kiedyś uczył mnie kolega, ale poległ i chyba już się nie nauczę...

a teraz do spania, już we własnym łóżku :-)
Pozdrowienia dla Was i dobranoc :-)

10 lata 1 miesiąc temu #944643 przez zancik
dobry.............
Moof no to czekamy na zdjęcia ksieżniczki ;) Już e moge się doczekać wizyty u ginki :) Biorę luteine i narazie jest oki ;)
Ann też bym pojezdziła na łyżwach ale czy jeszcze potrafie B) ostatnio jezdziłam jakieś 16 lat temu :woohoo:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #944645 przez aggi
Dzień dobry :-)
Weekend minął nie wiadomo gdzie i kiedy.
Maksior spał pięknie 19.30 do 6.30
jestem dumna i wyspana o :laugh:

Mesy cudak z patryczka :-) a w czerwonej torebce byłam raz i mleka widziałam. To że ci więcej zje po przespanej nocy to normalne ;) musi nadrobić. Choć maks po takiej nocy to 160 zjada :-)

ada aspirator miałam babyono i był ok a teraz mam z canpolbabies i też spoko :-) a termometr zwykły elektroniczny tylko z miękką końcówka.

mari u mnie dziki las to ostatnio normalka haha :p aż mi wstyd normalnie :p fajnie że impreza udana :p

ulka mi przez cały pobyt w szpitalu jedna paczka jedynek dady starczyla :-)

moof no jemu coś ostatnio za często kupsko bokiem wychodzi :p normalnie pampera przebiera :p

ann jak łyżwy??? Ja też z ładne 3lata nie jeździłam już!

zancik to wiesz co masz robić. Leżeć i chuchac na siebie :-) też miałam krwiaczka w 7tc ale się wchłonął :-)

Ferr super że tak mąż pomaga wiem po sobie jak taka pomoc jest nieoceniona! Trzymaj się Buziaki dzielna mamusiu :-)

Resztę doczytam na lapku zaraz bo mi paluch odpadnie z pisania :p a znając mnie to jeszcze sobie pokasuje i tyle będzie B)

10 lata 1 miesiąc temu #944646 przez zancik
Aggi no to pięknie Maksiu spał :)Staram sie leżec wstaję jak naprawdę muszę mam nadzieje,że sie wchłonie :) Najwyzsza pora powiedzieć rodzicom,że zostaną dziadkami bo jeszcze nie mówiłam hahaha :laugh: chciałam poczekać do wizyty u ginki i dopiero powiedzieć,ale zaczynają coś się domyślać B)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #944649 przez aggi
spam spam dziki spam :D post pod postem yeaaaaaaaah :silly:

joanna na moje oko owu jeszcze nie ma ... :) kilka dni powinno rozjaśnić sytuację

martyna biedna :* ja też zawsze w dłuższej trasie otępiała jestem :( i nienawidzę z tyłu jeździć w dłuższe trasy, a z dzieckiem teraz z tyłu siedzę i masakra :sick:

zancik szybko Ci czas zleci :) my chcieliśmy dopiero w święta powiedzieć rodzicom - od S, bo mojej mamie szybko powiedziałam. Ale powiedzielismy wcześniej :) (test robiłam 3.12)

10 lata 1 miesiąc temu #944684 przez Asiaa
Anabelle fajna fotka synka :) chyba się zawstydził i się schował ;)

Ula dzięki ;) przez dwa dni nawet na chwilkę z domu nie wyszłam to jest już trochę lepiej, ale jeszcze podkurować się trzeba ;)

Meli dzięki za info o Emmie :) 27, toż to już niedługo :woohoo:

Mesy ale ładnie Patryk trzyma główkę :) W czerwonej torebce byłam, ale niestety nie pamiętam czy mają tam takie rzeczy

Majka fajnie, że udało się rozwiązać problem :) Bardzo dobry pomysł miał Twój mąż :)

Ann i jak na łyżwach było? :) fajnie że wypad udany :)

Zancik dobrze, że jednak pojechałaś do lekarza to masz tabletki i spokojniejsza będziesz :) Odpoczywaj :kiss:

Ferr fajnie że u Ciebie dobrze i do przodu :) Super że tatuś taki zaangażowany :)
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #944703 przez zancik
Aggi i tak pewnie opieprz będzie,że odrazu nie powiedzieliśmy hahahahah :laugh: ale złość im szybko przejdzie ;) ooo nie długo rocznica Twojego testa ;)
Asiaa dobrze,że pojechałam bo inaczej bym zwariowała......Odpoczywam,ale mam dość tego leżenia nie lubie tak leżeć i ic nie robić :angry: ale jak trzeba to nie mam innego wyjścia ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka