- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
Sama pogubiłam się w tym moim cyklu, bo dwa dni temu i wczoraj na teście owu wychodzą mi już coraz ładniejsze krechy a od wczoraj leci mi śluz z krwią, więc to chyba @ ale czemu testy tak wychodzą :/ nie wiem, głupia się zrobiłam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
AGGI no takie dziecko to skarb daje pospać 11 godzin bajeczka
ZANCIK i jak rodzice już wiedzą? pewnie szaleństwo ze szczęścia jaki ładny suwaczek wstawiłaś, a tak wogóle doczytałam na lipcówkach że jesteś z okolic Łodzi a skąd dokładnie? blisko mnie bo ja jestem z Łodzi
JOANNA to już może lepiej abyś miała teraz tą@ bo tak to nie wiadomo kiedy co i jak, a tak to zaczniesz normalnie cykl i coś można działać
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
uu to nasze miejscowości dzieli nieco ponad 100 km nie dawno byłam w Łodzi na szkoleniu, nie obyło się bez zgubienia się na ul. Piotrowskiej
ZANCIK dołączam się do pytania Mari: właśnie rodzice już wiedzą? hi
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Joanna Mari rodzice jeszcze nie wiedzą może uda mi sie ukryć do 2 grudnia jak już będę po wizycie u ginki
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
ZANCIK w sumie do 2 grudnia tydzień praktycznie został więc myślę że uda się wam jeszcze utrzymać tą wspaniałą nowinę w tajemnicy :*
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
zancik leż i nie marudź, masz coś chciała będzie dobrze
Joanna poczekaj czy się @ rozkręci i wtedy zdecyduj kiedy się tak naprawdę zaczęło, jak już @ przyszła to niedługo się wszystko unormuje
A u mnie chyba @ za rogiem się czai, brzuch mnie boli dziś cały dzień, rano mi się w głowie zakręciło jak z pod prysznica wyszłam, mało nie zemdlałam... powinna przyjść w piątek, ale coś czuję że będzie wcześniej, gdyby jednak się ociągała to pewno siknę w środę bo już mnie niecierpliwość skręca, a jeszcze w pracy kryzysowo, kontorla za kontrolą i jeszcze dwie wycieczki z dzieciakami mamy. Idziemy na koncert Majki Jeżowskiej, ostatnio byłam na jej koncercie prawie 20 lat temu jak w podstawówce byłam
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
Chętnie bym posłuchała Majkę Jeżowską
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Martyna fajne to jest ze my sluchalismy majki i nasze dzieciaki tez jej skuchaja
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale gdybym wcześniej rodziła to wcześniej miejscówka sie zwolni
Ann fajnie że nam tu udzielasz rad bo nie musimy kasy wydawać na nieprzydatne rzeczy a szczerze powiem że nad tą fridą czy katarkiem się zastanawiałam czy kupić ale póki co zostaję przy gruszce a z resztą poczekam może obejdzie się bez
Zancik śliczne imię no to zaczynasz z krwiaczkiem jak ja ale spokojnie teraz leżysz i odpoczywasz a efekty sama zobaczysz i to już nie długo
Ferr na początku karmienia bez przemycenia butli sie za bardzo nie da ale jak tylko raz to i tak super brawo dla kręgla prawdziwy tatuś
Marytna a u nas nic zadnych książek jestem zła bo w zeszłym roku jako pięciolatki nasze dzieci miały a teraz są sześciolatkami i nie mają bo niby za trudne cofają mi dziecko w rozwoju a na dodatek dzieci mają zeszyty do literek przynosić na jeden dzień do przedszkola a potem cały tydzień rodzice mają ich uczyć w domu i z nimi pisać i jeszcze mają czytankę i też z rodzicem mają czytać a przedszkole jest od czego ? rozumiem ze rodzice tez muszą z dziećmi poćwiczyć ale żeby nic w przedszkolu nie robiły tylko zabawa ja też choroby lokomocyjnej do końca się nie pozbyłam
Aggi dokupiłam dzisiaj dady 2 akurat ostatni karton na mnie czekał no i jeszcze kupiłam pampersy premium 1 tak do szpitala
Asiaa wykurowałaś się ?
Joanna super że @ sie zlitowała i przyszła teraz testowanie i działanie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ula dobrze ze dobrze. Tylko okien na swieta nie myj ani kolacji wigilijnej dla calej rodziny nie szykuj bo prezent pod choinke sobie sprawisz. Czyzby łopatologicznie przedszkole przekonywalo rodziców że miejsce szesciolatkow jest w szkole? Bo wyglada to tak.
Uff kapusty beczke dzis zakisilismy. Koniec przetworow na ten rok
Aaaa i jeszcze zapomnialam. Joanna 1 dc liczymy od krwawienia, nie od plamienia. A jak krwawienie dopiero po 17tej to od dnia nastepnego. Przynajmniej tak tu dziewczyny zawsze nas szkolily
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Ann no właśnie ciekawa jestem co Majka zaśpiewa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann okna myje mąż i sam sobie na to zasłużył bo drabiny nowej mi nie chciał kupić a starą mi zapaskudziła na budowie to proszę bardzo w ramach oszczędności niech zobaczy jak się okna na taborecie myje i firany zawiesza bo ja strajkuję eh przy teściowej to i tak muszę robić bo ona jak zwykle taka biedna i by się ucieszyła jakbym jej jeszcze posprzątała ale nie ma głupich robię co muszę i nic poza tym tylko w sobotę mam imieniny Natalki i miała być kawa i ciasto a ta mała spryciula naspraszała sobie więcej gości no i trzeba coś więcej zrobić a myślałam że mi się uda imprezę przy ciachu obejść
co do przedszkola to chyba zależy od nauczyciela w tym roku mają bardzo leniwą panią której nic się nie chce najlepiej żeby się dzieci tylko bawiły
kto deptał kapuchę
Martyna to miałam nosa że takie cuda to tylko u nas muszę z resztą pogadać i zobaczymy co z tego będzie