BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 tygodni temu #945476 przez aggi
Dzień dobry :)
coś śnieg głoszą w tv ... nie chcę zimy nie nie nie :)
Byliśmy wczoraj na spacerku prawie 1,5h :) Mrozi w nos już :)
ale złapaliśmy trochę słoneczka :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

julka hahahah przekomicznie Wojtek wygląda :D Ale ważne że działa :D oszzzz kwota niezła :S

moof no nie gadaj że nowa kolekcja też w promo :woohoo:

majka
cudaki z Twoich pannic :)

MARI sama się dziwię że tak pięknie śpi :) Dziś znów 20-7 żyć nie umierać :)

joanna ważne że @ się odnalazła :)

Ada serdecznie gratuluję córci :* I jak pięknie szybko się kwestia imienia rozwiała :D Julitę znam jedną, dorosła kobita już :) A Oliwek od groma :) Przynajmniej w moim otoczeniu :) a ostatnio się dowiedziałam że w przedszkolu króluję Emilki :) Dobrze że mam Maksia bo córeczkę Emilkę chciałam :D :woohoo: poka co kupiłaś :) I jakie wózki macie na oku wybrane :D

martyna sikałaś ? :D oooj tam. Nie ten cykl to następny :)

gwiazdka bo pomidory są mocno alergizujące :) tak samo jak cytrusy

Ann dawaj potem znać jak po szczepieniu :)

zancik też nie lubię zimy :(

monique
no no gratulujemy III tr :) :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #945479 przez Iwi8218
Witam wszystkich, mam mały dylemat odnośnie testów owulacyjnych i chyba trochę zgłupiałam. Robiłam testy najpierw zakupione w aptece LH czy jakoś tak, przedwczoraj pokazywał on dwa paski i wczoraj rano tak samo. Ale ponieważ skończyły mi sie te z apteki zrobiłam jeszcze raz wczoraj popołudniu test zakupiony na allegro taki z różową końcówką i na nim wyszedł jeden pasek a ten drugi testowy ledwo widoczny. Jak myślicie, które są bardziej wiarygodne, wydaje mi się że te z apteki, ale w sumie to już sama nie wiem :(

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945482 przez Ada2424
Aggi no Mężuś dziś mówi rano, Julitka śpi :cheer: także chyba już wybrane, o ile nam się nic nie odwidzi, ale wątpie ;) ja nie mogłam się zdecydować między tymi dwoma to mówiłam Mężowi żeby zadecydował które :) Oliwek u nas na wsi nie ma ale często słysze na mieście i to mnie troche hamuje właśnie bo za dużo ich jest, chciałam coś mniej oklepanego ;)

Fotki z wczorajszego szaleństwa zakupowego dla naszej Księżniczki :cheer: :cheer: ciuszki są w 4 rozmiarach ;) Mąż ze mną wszystko wybierał :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #945486 przez ann-sunshine
Martyna przytulam mocno i proszę nie łam się bo jest o co walczyć. Zmieńcie strategię i do boju. Przez forum przewijają się bardzo różne przypadki, jedne dziewczyny zaskakują od razu, inne po długim leczeniu, inne po zmianie leczenia na właściwe, czasem to tylko dłużej trwa.

Gwiazdka my szczepimy tylko obowiązkowe bezpłatne.

Julka jak już lecisz płatnymi to nie masz opcji wycofania się teraz.

Monik gratulacje 3 trymestru

Asiaa dzięki za kciuki. Trochę płaczu było, na spacerze się wybudzała, a teraz śpi przy cycu.

Julka wow jaki efekt :woohoo: przespana nocka. My już chyba nie podamy smoka wcale.

Iwi testy są o innej czułości pewnie i ciężko coś wyrokować, spróbuj w kolejnym cyklu testować jednymi i tymi samymi. Może być tak że już po owu jesteś.

Ada no no no, poszalałaś. Lubię ten termometr w wanience,
Podziękowania: martyna_z

10 lata 4 tygodni temu #945487 przez aggi
Iwi8218 my kupowałyśmy tu wszystkie z allegro z niebieską lub zieloną końcówką. Wiem że taniej wychodzą i dobrze pokazywały. A różowe wiem że którejś fałszowały.... kiedyś była jakaś sytuacja z różowymi już nie wiem u której z dziewczyn. No i druga kwestia lepiej przez cały cykl testować tymi samymi

Ada rzeczywiście poszalałaś z zakupami :D Masz rację tak samo jak dużo jest Julek.... A Julita to już całkiem inne imię, oryginalne :) pokazuj wózki jakie masz na oku :D

10 lata 4 tygodni temu #945491 przez MARI
Hej kobietki, ale ponuro dziś i jakiś taki mam humor do bani. Dziś idę do gina na wizyte, nie lubię tego ale co zrobić.

Martyna_z ściskam Cię nie smutaj się. Walczymy razem ja też :) warto przecież

JOANNA no wreszcie zaczniesz normalny cykl i będziesz mogła coś wyliczyć :)

AGGI ładny wuzeczek macie, jak dobrze widzę to chyba szary mój kolor :) Maksio to ma spanie :laugh:

ADA no to zaszaleliście z zakupami. Mam koleżankę Julitę i jest spoko :)

ZANCIK i jak rodzice wiedzą, czy czekacie z nowiną do wizyty?

10 lata 4 tygodni temu #945499 przez mesy
Ada Patryk ma takie same sliniaki :D
Duxoo zes nakupila :P

Aggi my tez wczoraj na spacerze a dzis w domu :P jutro pojdziemy jak pogoda pozwoli ;)

Ja dzis musze okna pomyc...
nie cierpie tego :evil:

Ann super ze po szczepieniu...ja bede szla do przychodni zeby przesunąć szczepienie ile sie da...patryk wrocil do siebie....zaczal robic nawet swojego sukinsyna :evil: :woohoo: i dzis z pozycji lezacej jak go chcialam posafzic to pidniodl ladnie glowke :D

10 lata 4 tygodni temu #945500 przez Iwi8218
No chciałam jednymi ale te z Allegro przyszły po dwóch tygodniach dopiero, ale wcześniej używałam tych z apteki i w sumie według nich owu była dwa dni temu, zobaczymy jaki bedzie tego efekt ;) te z apteki LH chyba dobrze pokazywały, zaczęłam robić testy w 12 dc i w 18dc pojawiły się dwie kreseczki, testowa nie co wyraźniejsza.
Od kilku miesięcy sie staramy i kurcze juz bym chciała, przy dwójce było bezproblemowo i od razu, a teraz moze i wiek robi swoje, sama nie wiem. Ale chciałabym już zajść, tym bardziej ze moja praca jest zbyt absorbująca i zabiera cały czas, a to dobry sposób by nie rezygnować z niej od razu i nie zostać na lodzie :) no i przede wszystkim powiększyć rodzinkę :)
Mam nadzieję, że teraz się uda...

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945501 przez Ada2424
Z wózków najbardziej spodobały nam się dwa, ale bardziej skłaniamy się przy tym z pierwszej fotki bo jest lżejszy od tego drugiego, ma większą i głębszą gondole no i ta budka bardziej nam się podoba, Mężowi też lepiej się prowadził także raczej ten pierwszy zostanie :) jeszcze tylko zastanawiamy się nad fotelikiem do niego czy maxi cosi czy be safe :whistle: w przyszłym tygodniu zamawiamy i łóżeczko z wyposażeniem też :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #945509 przez Asiaa
Monique jeszcze trochę i będziesz tuliła swoje maleństwo :)

Martyna :kiss: nie łam się, w końcu się uda :)

Julka super że smoczek tak dobrze się spisuje :) tyle za szczepienia? :woohoo:

Aggi u Ciebie to wygląda na zbliżającą się wiosnę, a nie zimę :laugh: testy owu już kupiłaś? :whistle:

Iwi bardzo możliwe że po prostu skok LH już miną jak robiłaś ten test z allegro ;)

Ada niezłe zakupy B) wozy też niezłe :)

Ann dobrze że bez mocnego płaczu się obeszło :)

10 lata 4 tygodni temu #945510 przez Iwi8218
A gdy zajdzie sie w ciążę to test owu nadal pokazuje dwie kreski??? Zastanawia mnie tez temperatura bo zupełnie nie pokrywa sie z testami

10 lata 4 tygodni temu #945511 przez monique1983
Julka - dobrze wiedzieć, to zapiszę sobie jak bym kiedyś potrzebowała ;)

Martyna - ściskam mocno, ciągle pamiętam jak sama to przeżywałam i jak ciężko mi było w tych staraniach, ale wiem, że i do Ciebie uśmiechnie się szczęście :kiss:

Aggi - ale Maksio fajnie śpi :)

Ada - no trochę już rzeczy masz :)

Iwi - my używałyśmy tych z allegro i sprawdzały się. Dwóch kresek już nie musi dzisiaj być bo może jest już po skoku LH.

10 lata 4 tygodni temu #945518 przez Asiaa
Iwi są tu dziewczyny które już wiedząc o ciąży siknęły na test owu i jednym wyszedł pozytywny a innym nie, więc to żaden wyznacznik ciąży ;)

10 lata 4 tygodni temu #945523 przez Ada2424
Iwi dokładnie tak jak pisze Asiaa, mi np test owu podczas ciąży wyszedł negatywny, tylko 1 kreseczka się pokazała. Tez używałam tych z allegro ;)

Martyna przytulam :kiss:

Aggi Maksio cudny :)

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #945538 przez zancik
Martyna przytulam :kiss: mam nadzieję,że kolejny cykl będzie owocny i testy owu przyniosą szczęście :kiss:
Ada poszalałaś kobietko super ciuszki :) Moim zdaniem ten pierwszy wózek jest fajniejszy ;)
Mari rodzice jeszcze nie wiedzą czekamy do wizyty :lol:
Iwi ja używałam najpierw testów z apteki a potem z allegro i jedne i drugie były ok :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka