BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #945088 przez aggi
moof ja dorwałam nawet -50% rzeczy :D Ale kurka małż mnie poganiał i tylko wzięłam bluzę, 2 bluzki, bodziak i buty :P

Asiaa ja też jakaś podenerwowana ostatnio :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #945093 przez moofka
aggi ale tera oprócz wyprzedaży starszej kolekcji to na nową będzie promo :) ja ostatnio też kupiłam balerinki za 14,50 zamiast 32 zł :woohoo:

julka buehehe ale młody z tym wygląda :woohoo: ale grunt że działa :)

10 lata 1 miesiąc temu #945102 przez majka1987gnoWlkp
Jula zrobię to... Zrobię.... Kupię ale jak nie zalapie to będę ryczeć!!!!! Wpadnę w depresję i w ogóle do dupy jeszcze bardziej.....

Gwiazda Antoś śliczny :-* a co do jego humorków... Niektóre dzieci takie po prostu są... Będzie lepiej zobaczysz ;-)

Pole widziałam... Jaka duża :-D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

[/url [/url]

Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #945103 przez majka1987gnoWlkp
Jula zrobię to... Zrobię.... Kupię ale jak nie zalapie to będę ryczeć!!!!! Wpadnę w depresję i w ogóle do dupy jeszcze bardziej.....

Gwiazda Antoś śliczny :-* a co do jego humorków... Niektóre dzieci takie po prostu są... Będzie lepiej zobaczysz ;-)

Pole widziałam... Jaka duża :-D

[/url [/url]

Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #945107 przez moofka

julka napisał:

moofka napisał: julka buehehe ale młody z tym wygląda :woohoo: ale grunt że działa :)

a jeszcze w tę dziurę można zajrzeć :woohoo:
najlepiej wydane 40 zeta w życiu :whistle: :whistle: :whistle:

ej to dobre do sprawdzania czy zęby idą :woohoo: ;)

majka a to różowe włochate to też Twoje :woohoo: bo dziewczynki to śliczne :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #945119 przez gwiazdka2014
julia, majka slodziaki...

pokażcie jeszcze raz POLE

dzieki za mile slowa

Ferr??

Ula :*

Do mamy się nie odzywam... zaraz mi powie że jestem gruba albo ze brata syn jest ładniejszy do Antosia

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #945131 przez MARI
Hej hej kobietki.
Myślę że wszystko doczytałam i dzieciaczki też podpatrzyłam :)

AGNILLA Polcia słodka i taka szczęśliwa w kąpieli :laugh:

AGGI to Maksio ma spanie :)

GWIAZDKA Antoś niczym Św. Mikołaj cudny :laugh: trzymaj się

MESSY nowy awatarek Patreczek :)

ASIAA też mam jakiś taki nerwowy dzień i mój M na tym obrywa najbardziej.

ULCIA deptanko kapustki to zawsze moja robota, tak się jakoś utarło :evil: muszę to obalić na przyszły rok i znaleźć następce :woohoo: tylko my mamy takie specjalne kaloszki tylko do deptanka, no na bosaka to pewnie to lepiej działa jak peeling :woohoo: :woohoo:

JULKA Wojtuś jak aniołek z tym smokiem :kiss: a ten smok to taki duży w sumie najważniejsze że działa :laugh:

MAJKA siostrzyczki też fajne, wesoło masz z nimi :)

ZANCIK jeszcze troszkę i usłyszysz swoją fasolkę :) a puki co to wypełniaj sobiej czas, a nie rozmyślaj :kiss:
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #945132 przez ann-sunshine
Julka he he śmiesznie wygląda ale grunt że załapał

Asiaa oby jutrzejszy dzień mniej wnerwiał

Gwiazdka i Mesy mnie też wczoraj ryczeć się chciało, tylko właściwie nie wiem czemu

Gwiazdka ja też nabiału nie jem i też bardzo lubię i już kota dostaję. A spróbuj jeść wszystko inne tzn dużo warzyw, kasz, owoców, owsiankę na wodzie z cynamonem i cukrem. A jak Antoś przybiera na wadze? Starcza mu twojego mleczka?

10 lata 1 miesiąc temu #945137 przez joanna1991
Witajcie kobietki :*

U mnie @ się rozkręciła, takie bóle brzucha miałam że całą noc nie spałam :/ Możliwe że ten Bromergon sfałszował wyniki owu, ale przynajmniej działa i franca przyszła :) za 18 dni zaczynam testowanie i staranka :D
A i kwas foliowy obowiązkowo biorę już od marca.

Dzieciaczki słodkie :D rosną normalnie jak na drożdżach :)

10 lata 1 miesiąc temu #945154 przez zancik
Julka ale śmisznie wygląda ale najważniejsze,że mu odpowiada ;)
Gwiazdka mamą sie nie przejmuj po co Ci nerwy :kiss:
Majka super dzieciaczki :)
Joanna oby ta franca była już ostatni raz niech się wynosi ;)
Mari no już nie mogę sie doczekać :) staram się nie mysleć ale się nie da tak do końca :P

10 lata 1 miesiąc temu #945168 przez Ada2424
JESTEM!!! Dopiero co wróciliśmy :P jesteśmy PRZESZCZĘŚLIWI :cheer: :cheer: dziś nasza dzidzia pokazała się w całej okazałości :cheer: od razu płeć było widać jak tylko gin przyłożył głowice to zobaczyliśmy że będzie CÓRECZKA!!!! :cheer: :cheer: dziś to konkretnie było widać pipke, cały czas nią świeciła hehe chyba chciała się nowemu lekarzowi zapozować bo młody :laugh: :laugh: 4 razy nam pokazywał w trakcie całego usg że na 1000% dziewczynka i nie ma żadnych wątpliwości nawet, oby już nic się nie zmieniło B) całe usg trwało prawie 40 min nieopisane uczucie szczęścia i wzruszenie :cheer: polecam każdemu to 4d opłaca się bardzo, przeżycie super, wszystko wyraźnie widać coś pięknego, mi łzy wzruszenia ciekły po policzkach a Mężu miał łzy w oczach :cheer: warte swojej ceny, nawet dwa razy tyle bym dała za taki cudowny widok :cheer: pięknie nam buźke pokazała, rączkami do nas machała, języczek wystawiała, otwierała usta no pamiątka EKSTRA naprawde. Mamy kilka fotek i 7 filmików :) :) co chwile je oglądamy :cheer: ale normalnie córcia to cały tatuś ;) córunia tatunia jak nic :laugh: gin sprawdzał wszystkie narządy i mówi, że pięknie się rozwija i nie ma się do czego przyczepić :) jest troszke większa jak na ten tydz bo ma 600g i 28cm :cheer: byliśmy na zakupach nachodziłam się, obkupiłam naszą księżniczke i wydałam mase kasy ale za to jaka szczęśliwa wróciłam :silly: :silly: kilka ciuszków kupiliśmy typowo dziewczęcych ale większość uniwersalnych. Tatuś dumnie wybierał kolory :cheer: no i będzie Julita albo Oliwia jeszcze myślimy między tymi dwoma imionami :) byliśmy też oglądać wózki i foteliki i zastanawiamy się nad dwoma wózkami i fotelikami, ogólnie dzień SUPEROWY :cheer: :cheer: ide rozpakować zakupy bo z wrażenia jeszcze tego nie zrobiłam hehe :laugh:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #945181 przez majka1987gnoWlkp
Ada ale numer :-D to będzie królewna tatusia zobaczysz ;-) o i jak szybko imię wybrane a problem był hahahahahahaha ;-)
Misia w wielu rykach wypila około 40 ml z butelki!!!!!! Sukces.... Może się uda :-D

A taka mamy kolekcje smoków... Jeszcze lovi gdzieś był... I żaden....

[/url [/url]

Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #945188 przez Ada2424
Majka oj tak nawet podobna do tatusia :P a imie dzisiaj podczas zakupów nam wpadło do głowy tylko jeszcze nie wiemy które będzie pierwsze imie z tych dwóch a które drugie :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #945202 przez martyna_z
Ula, amiętam o kwasie, ostatnio trochę przerwe zrobiłam bo już mnie zrezygnowanie dopadło i no wiesz...
Baardzo dużo zależy od nauczycielki i widziałam już bardzo wiele różnych, coraz rzadziej na szczescie trafiają się takie leniwe co im sie nic nie chce, no ale jeszcze są i zawsze pewno będą

Agni z tym sikaniem to zupełnie jak ja, kiedy byłam mała :blush: jakie ona ma piękne oczyska ;)

zancik, no cóż jakoś to zniesiemy ;) obyś nie musiała tego robić ;)

aggi jutro będę sikać bez większego przekonania, bo już dziś mnie głowa bolała jak zawsze przed @...

gwiazdka jesteśmy z Tobą, a kasza jaglana? można na wiele sposobów, z owocami, jest pyszna, może mogłabyś? z miodem albo trochę cukru... A Mikołajek po prosyu boski, czapkę kupiłaś czy robiłaś? bardzo ładna :)

Asiaa ja ostatnio nauczycłam się na warsztatach oddychania, które prowadząca nazywa oddechem Lorda Vadera :P cięzko wytłumaczyć jaki to oddech, ale bardzo uspokaja, no i najważniejsze żeby oddychać tak żeby powietrze dochodziło do przepony, podnosiło żebra i na końcu płuca, taki oddech absolutny, pomaga nawet na bóle głowy ;)

:lol: Wojtuś cudny, wygląda bosko, uśmiałam się :lol:

Majka słodkie dziewczynki :) mamy takiego samego osiołka w przedszkolu, dzieciaki go uwielbiają, były dwa, robili zawsze wyścigi na nich ;)

Ada no to gratulacje, widać że mamusia szczęśliwa :) bardzo ładne imiona wybraliście, na które byście się nie zdecydowali, są super :) a jak się rozpakujesz to poproszę o zdjęcia :)

Ale mi się nazbierało... teraz dopiero zobaczyłam ile napisałam :P no cóż najwyżej nie przeczytacie :P
Podziękowania: julka, ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #945203 przez martyna_z
aaa i zapomniałam....

www.zdrowyprzedszkolak.org/jadlospis-dla...obiegajacy-infekcji/ coś o choróbskach i jak zrobić żeby było ich mniej, polecam! :)
Podziękowania: ulka1983

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka