- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Nietoperek
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja tydzień temu w czwartek wróciłam do żywych, starania na nowo w tygodniu bolał mnie prawy jajniki takie skurcze jak przy ostatnim kiedy się udalo- Nie robię sobie nadziei bo to by chyba było za szybko.
W ramach przytulanek to mąż mi chyba jeszcze sprzedał przeziębienie bo gardło mnie boli,mam katar o lekko podwyższona temperaturę.
Ciągle mnie zastanawia jak to u mnie teraz z owulacja i @.. Ale to chyba muszę patrzeć i obserwowac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Zapewne macie racje. Dla pewnosci w poniedzialek powtorze badanie w innym labolatorium. W kazdym badz razie nowy cykl bedzie pod stalą opieka i nie wazne ile wazne zeby było skutecznie.
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
W międzyczasie urodziny mojego dwulatka Marciński torcik pomagał mi lepić, pociąg Tomek wyszedł i bardzo mu się podobał. Teraz ja przeziębiona. A co najgorsze przeoczyłam owu w tym miesiącu
Niestety raczej was nie nadrobię za dużo stron.... które się już rozpakowały, a które zafasolkowały?
Nietoperek jak to? Nie udało się? Co się stało?
- Nietoperek
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
kristi* napisał:
Nietoperek jak to? Nie udało się? Co się stało?
tak naprawdę nie wiem co się stało poprostu nie utrzymalam. Wczoraj rozmawiałam z mamą i jak się okazało ona też poronila i to 3 razy :/ raz nawet w 6 miesiącu.
Już wszystko u mnie okej. Jutro idę do ginekologa i do ogólnego z wynikami badań krwi. A po za tym czuje się fatalnie bo jestem przeziebiona i osłabiona
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Sandra zdradz Ty mi przepis skad bierzesz na wszystko czas, bo patrzac na Twoje zdjecia zawsze zadbana i masz 2 urwisów ja poki co mam jedno i nie mialam kiedy wlosow jeszcze uczesac Zu o 12 poszla na drzemke to na szybkiego robie obiad 12 30 pewnie wstanie i koniec z mojego czasu wolnego, a do 13 musze jej obiad uklepać, bo jak glodna to wsciekła Ja make up robie kiedy jade na zakupy albo do lekarza tak serio brak mi czasu i motywacji...
Ziajka, brown, nati, magmus, niagara, stokrotka, honka i cala elita co tam u Was ???
PS. Kto ma kontakt z Chudzinka? Jak sie jej chudzinek miewa ? Ona juz chyba na forum nie zaglada wcale
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
U mnie cos sennie i leniwo ;p a Ty jak tam, wszystko juz masz przyszykowane dla Maluszka?
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Witam sie po pracowitym weekendzie.Teraz dwa dni wolnego więc może troche odpocznę hehehe.U mnie nic nowego,czekam na @,poza tym chyba sie przeziebilam U nas wczoraj snieg z deszczem a ja w szmacianych trampeczkach do pracy pomykałam
Ziaaa dobrze ze cokolwiek juz wiadomo u Ciebie,teraz doktorek zaleci jakies rozwiązanie i niedługo bliźniaki sie pojawiają
Joanna strasznie niski ma progesteron,ale można go suplementować takze glowa do gory
Nati Olsztyn gdzie sie podziewasz??
Mulunia Ty juz na wylocie Aaaaaaaa
Aggi? Gdzieś???
Martyna ja Ci mogę pożyczyć mojego psa,rasa kundel pospolity Weź go chociaż na czas godów
Więcej nie nadrobię chyba .
Wpadne pozniej
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
brown ja to bym przygarnęła każdego kundelka tylko mąż uczulony, musiałabym jego z domu wyprowadzić
Odebrałam dziś wyniki histopatologii: Cystis endometriogenes ovarii sinistri. Takie rozpoznanie. Po wstępnej diagnozie u dr google to nic innego jak torbiel endometrialna. Więc znalazłaby się przyczyna naszych niepowodzeń. Pocieszające jest to że w trakcie laparoskopii gin szukał ognisk endometriozy i ich nie znalazł, więc może to było jedyne. Zobaczymy co on powie w przyszły wtorek.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Każdy mówi że ja jestem taka zorganizowana , w domu zawsze mam po sprzątane bo nigdy nie wiem czy nie przyjdą nie zaplanowani goście. ( M mówi że ja mam motorek w dupce heh )
Chyba za grzeczne te dzieci mam
Ps . Też mamy w domu psa yorka i królika którego właśnie wczoraj dopuscilismy więc będą małe może
Pozdrawiamy ciotki