BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 8 miesiąc temu #620854 przez moonia154
Witam serdecznie :) Ja również jestem tu "nowa", mam 28 lat i jestem w 27. tygodniu ciąży- mój brzuszek zamieszkał chłopiec :) Oboje z mężem szalejemy ze szczęścia i nie możemy się już doczekać, aż go przywitamy na świecie! Nie mamy jeszcze imienia, ale kilka opcji już rozważamy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #620875 przez Kataleja
Witam Monia

Dziewczyny -super domki maja pociechy :) Ja za 7 dni byc moze poznam plec :D

11 lata 8 miesiąc temu #620878 przez Patrizia
Witaj moonia154 gratuluje syneczka u mnie tez zamieszkuje synek Ksawery :) to Twoja pierwsza ciaza?? jak ja przechodzisz ?

poziomka u mnie tez nie obejdzie sie bez lusterka :P :) jakos ciezko mi dzisiaj chyba naprawde cala energia mi gdzies uleciala

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #620888 przez Patrizia
Kataleja to trzymam kciuki zeby sie lokator obnazyl i pokoazal co tam miedzy nozkami kryje :) ja mam wizyte za tydzien w piatek juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze uda mi sie nakrecic fajny filmik 3d bo ostatnio sie moj skarb obrócił i nie widzialam jego buzki. A jutro odbieram wyniki z glukozy i ponownego badania na toksoplazmoze mam nadzieje ze bedzie oki

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #620889 przez Kataleja
Macie juz wybrane wozeczki ?? Ja chce tylko z gondola i waga 10kg .Rozmyslam nad tymi :

-NITRO ADAMEX ULTRALEKKI
– Speedy VERTS LIGHT LONEX
– GRANDER ALU TUTEK + RECARO YOUNG PROFI PLUS,
-TUTEK TAMBERO ,(tyle,ze duzy i ciezkawy)
-Ultralekki EL NINO 2 w 1 -(10kg waga z gondola)
-Taco Laret (tyle ,ze ciezkawy)

Gdybys ktorys Wam byl znany z doswiadczenia -prosze o pomoc w dokonaniu wyboru :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #620894 przez Kataleja
Patrizia mam nadzieje ,ze rozkraczy sie jak zabcia bo czekalam na ten moment 10 tygodni :blush: Niby moze byc chlopiec ale w glebi serducha chcialabym trzecia dziewuszke :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #620903 przez Patrizia
ja temat wozkow juz przerabialam i im wiecej czytalam tym wieksza glowe mialam wiec sobie odpuscilam bo to zawsze sie konczylo moim niezdecydowaniem spodobal mi sie BABY MERC Q7 ale w czerwcu wybieram sie do hurtowni wozkow wiec nie wiem z jakim pojazdem z tamtad wyjade :) mi nie koniecznie zalezy na lekkosci mieszkam na 1 pietrze wiec dam rade :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #620906 przez Patrizia
u mnie do 20tyg ginekolog mowil ze na 80% dziewczynka ale jak ktos sie nas pytal co bedzie to maz zawsze mowil ze w 20%synek i wkoncu wyszlo na jego bardzo chcial chlopaka ale to chyba jak kazdy facet :P

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #620927 przez Kataleja
Jak ja kocham to uczucie kiedy maluszek sie rusza :cheer: dotrzymuje mi towarzystwa na forum pelna para :blink:

Pare dni temu znalazlam ta stronke -moze sie przyda opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-rankin...elofunkcyjneranking/

11 lata 8 miesiąc temu #621217 przez poziomka-1801
Witam mamusie nowa;) i te starsze takze,ale u mnie ulewa masakryczna....jak jesien.

patrizia ciesze sie ze nie jestem jedyna z lustrzyca;P

Mam nadzieje ze wam dzidzia psikusa nie zrobi tak jak mi ze przez 10tyg chlopczyk byl dziewuszka i mamusie do palpitacji serca doprowadzil gdy sie dowiedziala :blink:
kataleja ja kupilam kilka dni temu wlasnie tako laret i musze przyznac ze jestem zadowolona,fakt nie jest najlzejszy ale naprawde baaardzo funkcjonalny i zwrotny :)

11 lata 8 miesiąc temu #621228 przez Kataleja
poziomka-1801 napisał:

Witam mamusie nowa;) i te starsze takze,ale u mnie ulewa masakryczna....jak jesien.

patrizia ciesze sie ze nie jestem jedyna z lustrzyca;P

Mam nadzieje ze wam dzidzia psikusa nie zrobi tak jak mi ze przez 10tyg chlopczyk byl dziewuszka i mamusie do palpitacji serca doprowadzil gdy sie dowiedziala :blink:
kataleja ja kupilam kilka dni temu wlasnie tako laret i musze przyznac ze jestem zadowolona,fakt nie jest najlzejszy ale naprawde baaardzo funkcjonalny i zwrotny :)

a jaki kolorek ?? :) one sa zgrabne ,cudnie jezdza ale kurcze ta waga,trojka dzieci i 2 pietro choc nie wiadomo bo jeszcze zmiana mieszkania w toku :( Mnie ten szary sie baardzo podoba (imitacja lnu) -taki inny jest
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #621468 przez poziomka-1801
na necie w opiniach pisza ze ten len pod wplywem sł,onca potem traci kolory,ja kupilam pierw taki:p
www.google.pl/imgres?imgurl=http://img03...0CDIQ9QEwAg&dur=1425
a potem wymianka poszła na taki
www.google.pl/imgres?imgurl=http://image...=0CDgQ9QEwAw&dur=739

ja mieszkam na 3 i to dziwnie mam bo nim na parter sie wejdzie to jest 8 schodów,no łatwo nie jest go wniesc ale szybko sie rozklada wiec pyk gondola w łape a stelarz osobno bo tez sie sklada dosc zgrabnie

11 lata 8 miesiąc temu #621481 przez poziomka-1801
30tc i bardziej w neglizu by ukazac mojego brzuchola a'la zwis :silly:
nie mam pojecia czemu on mi sie tak obniza i w gore nie rosnie jak wam :unsure:
niby 30tc a wygladam jakbym przytyła i opone piwna hodowała
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #621495 przez czarnula0609
Witam dziewczynki
Poziomka masz na pewno nisko umiejscowioną macice.

11 lata 8 miesiąc temu #621557 przez poziomka-1801
według mojego gina macica jest na dobrej wysokosci tyle tylko ze jest b.waska i dlatego wciaz moge urodzic wczesniaczka...tylko dziwi mnie tez to ze brzuchol od jakis 4 tyg stoi w miejscu jak zaczarowany.

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka