BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 8 miesiąc temu #623223 przez Patrizia
domi ten twoj @ to sie jakos nie chce pojawic spoznia sie co nie? kiedy mialas dostac? mi sie udalo dzisiaj doprowadzic moje stopki do porzadku :) teraz siedze i ogladam x Factor

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #623276 przez DoMI*
nie .. spokojnie przyjdzie ja szykuje sie do domku wreszcie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 8 miesiąc temu #623806 przez Karo290392
Hej piękności :)
Jak tam Wam weekend mija ?:)

11 lata 8 miesiąc temu #624101 przez Paradise1982
Hej dziewczyny,
wlasnie sie zalogowalam i jestem tutaj nowa. Czy sa tutaj jakies ciezarowki, ktore maja termin na Grudzien 2013? :) Pozdrawiam!

11 lata 8 miesiąc temu #624112 przez Kataleja
Witam cie Paradise :) oto link na stronke grudniowe mamusie www.zapytajpolozna.pl/123-x-xii/602563-g...zki-2013/Page-3.html

11 lata 8 miesiąc temu #624231 przez klaudia69
witam dlugo mnie nie bylo i troche sie na czytalam:) ja juz jestem zdrowa a pogoda u mnie prze cudna az sie w domu nie chce siedziec. zaraz wychodze na spacer z corka, pozniej obiadek a co dalej to sie okaze:)

jak wasze maluchy? moj sie jakos teraz przestawil i przez caly dzien jest grzeczny a wieczor ok 19 zaczyna buszowac az do rana.

pozdrawiam Was:)

11 lata 8 miesiąc temu #624245 przez Patrizia
hej :)

Ale wczoraj wypoczełam byliśmy z moimi rodzicami na dzialeczce takie piekne slonko bylo wiec zrobilisy grila :) ogarnelismy porzadek bo po zimie jest co robic wygrabilam stare liscie ale wiecej mi nie pozwolili wiec sie przygladalam w sloneczku jak wszyscy pracuja :P :)
Teraz tez pieknie swieci az szkoda w domu siedziec moje kocury sie w slonku wygrzewaja a ja sie troche ogarne i ruszam na zakupki bo w lodowce pusto :)
Moj malu tez w ciagu dnia raczej spokojny wieczorem zaczyna charce :) a w piatek juz wizyta nie moge sie doczekac :D

Paradise1982 Witaj :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #624268 przez poziomka-1801
Hej Kobitki,
ja za to weekendzik spedziłam aktywnie, buszowalismy po sklepach w poszukiwaniu nowej wyprawki i powiem Wam ze kiepsko mi idzie,jakos ciezko cos fajnego mi wypatrzec a jak juz trafie na ładne ubranko i praktyczne to cena kosmiczna :dry:
Obskoczyłam apteke u mnie na zadupiu i wydałam prawie 80zł za dosłownie pierdoły....bo co ja niby kupiłam...tantum rosa po porodzie,gaziki jałowe 10szt ,frida i wode fizjologiczna 5szt.
Kupiłam takze super album w empiku na zdjecia usg i spis pierwszych momentów w zyciu dziecka :) .
Dzisiaj tez zawitała u mnie wiosna..az chce sie zyc ,chociaz z drugiej strony jak patrze na okna to wolałam zime,brud ak nie rzucał sie w oczy :laugh:

a co do dzidzi to mója chyba nie ma juz wiele miejsca w brzuszku bo b.rzadko ją czuje...mogłabym na palcach jednej ręki policzyc ale za to jak mnie kopnie....to się czuje to na dlugi czas :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #624289 przez Kataleja
Dzien dobry wszystkim :kiss:

klaudia69 napisał:

witam dlugo mnie nie bylo i troche sie na czytalam:) ja juz jestem zdrowa a pogoda u mnie prze cudna az sie w domu nie chce siedziec. zaraz wychodze na spacer z corka, pozniej obiadek a co dalej to sie okaze:)

jak wasze maluchy? moj sie jakos teraz przestawil i przez caly dzien jest grzeczny a wieczor ok 19 zaczyna buszowac az do rana.

pozdrawiam Was:)

no to widze ,ze nie tylko moj jest taki cudaczek :lol: Jak tylko nadejdzie 21 to buszuje do 3 w nocy ,a ze kopniaczki juz coraz mocniejsze to jak tu spac :side:

11 lata 8 miesiąc temu #624421 przez klaudia69
juz w domku, zmeczona na maxa. dziecko spi wiec mam jakies poltorej godzinki dla siebie. jutro ide zrobic glukoze. ale jak tak czytam to troche jestem zaskoczona bo jak mnie polozna dawala skierowanie to mowila ze godzine sie siedzi a wy mowicie ze dwie. eh.. przekonam sie jutro ale dwoch godzin to raczej nie wysiedze w jednym miejscu :huh:

11 lata 8 miesiąc temu #624592 przez Patrizia
Klaudia ja mialam 2 godzinki siedzenia ale mialam 75g a nie 50g to moze od tego to zalezy no nie wiem. Obiadek wstawiony u mnie dzisiaj spaghetti :)
Wrocilam z zakupkow i przytaszczylam fajne buciki :) zadowolona jestem a i otwieraja u mnie w iescie pepco ponoc fajne rzeczy sa tam dla maluszkow i tanio.
Milego dnia dziewczynki :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #624637 przez Karo290392
patrizia
U mnie dziś też spaghetti właśnie skończyłam robić bo mężuś lubi jak miesko przejdzie sosem :) A propo Pepco to z czystym sumieniem Polecam bo w PL tez miałam blisko ten sklep i fakt dla dzieci ubranka są i są stosunkowo tanie tak samo jak i inne 'duperelki' dla maluszka tam znajdziesz ale dom i siebie tez bedziesz mogła zaopatrzyc :)

Ale dziś piękna pogoda:)Udanego dzionka Dziewczyny :)

11 lata 8 miesiąc temu #624736 przez jeta
Cześć dziewczyny!

Szczęśliwa jestem, że mogę do Was dołączyć :)

Mam 28 (niecałe ;) ) lat, w czerwcu wyszłam za mąż i od sierpnia staraliśmy się o dzidziusia. Chyba nam się udało!!! :)

Testy pozytywne, beta wysoka, pierwsza wizyta była, ale dość wcześnie, niewiele było widać i nie dało się określić który to tydzień. Mniej więcej 3 tydzień. Kolejna za miesiąc - więc będzie już słychać serduszko. :laugh:

Dopiero raczkuję na forum, więc proszę o wyrozumiałość. :)

Pozdrawiam!!!

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #624747 przez Kataleja
Hej :) w czwartek na 14 mam USG :lol: :lol: :lol: :lol: moze wkoncu poznam kto tam zamieszkuje domek :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #624781 przez poziomka-1801
Pepco fajna sprawa,na bodziaki zawsze jest promocja i sa za 6zł ceny sa faktycznie dobre choc niektóre ubranka lepsze takie frotte sa juz jak w normalnych dziecinnych,np pajacyk 25zł wiec trzeba dobrze patrzec i szukac bo nie zawsze tez jakos odpowiada:) wiem bo kupiłam sama do wczesniejszej wyprawki pajaca za 28 a w pepco były za 24,99 i frotte a frotte robiło duuużą róznice gatunkową a niewiele drożej wyszło w normalnym dziecinnym:)

Glukoze 50 siedzisz tylko 1 h zas 75 juz dwie h Kaludia:)

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka