- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam DOŁA TOTALNEGO!
normalnie wiedziałam ze cos jest nie tak.. podejzewam ze mam zatkane jajniki wiesz,,,
wiem ze niema co domniemac ale ja to czuje ze to jest przyczymna ze nieudaje sie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
- Otrzymane podziękowania: 0
ja juz po wizycie u ginekologa ,znow sterta witamin i globulki ale jestem dumna bo wkoncu koniec z luteina ,spasmolina
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Powinnas sie cieszyc ze dziewuszki takie duze bo u dwojaczków najczesciej nie jest zbytnio duza waga. Czekamy z niecierpliwoscia na foto.
Ja dziergam liste zakupów na jutro:) bede w Atrium wiec obskocze apteke by kupic sudokrem jalowe gaziki itp i zajde do smyka bo chce kupic spiworek taki dla malca zamiast kołderki oraz luknąc karuzelke:)
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witaj moonia154 gratuluje syneczka u mnie tez zamieszkuje synek Ksawery to Twoja pierwsza ciaza?? jak ja przechodzisz ?
Hej Jestem tzw. pierworódką i wszystko jest jeszcze dla takie nowe i nieznane Jednakże ciążę przechodzę dość dobrze, najgorsze chwile miałam w 4 m-cu, wtedy też dopiero zaczęły się wymioty na szeroką skalę. Na szczęście już jest ok, lecz niestety nie mogę jeść potraw, które przed ciążą uwielbiałam Zostało mi tylko pocieszanie się gotowanym mięsem (wieprzowym!)przyprawionym solą i pieprzem Na szczęście, mąż nie protestuje przy obiedzie i zjada wszystko ze smakiem. Zasadniczo nie utyłam za bardzo, tylko brzuszek mam już dość pokażny (siostra moja się śmiała, że taki miała do porodu), ale j się przestałam tym przejmować Pozdrawiam serdecznie
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Przyszedł mi dziś taki rogal do spania a później do karmienia, matko kochana jaki cudowny wynalazek. Polecam jeżeli ktoś już ma problemy z zaśnięciem przez brzuchola, ja jak się położyłam to dopiero teraz wstałam
Monia - ja miałam odwrotnie, 1 trymestr odrzucało mnie od wszystkiego, jak widziałam surowego kurczaka w markecie to miałam odruchy wymiotme a w 4 miesiącu stopniowo wszystko mi przechodziło. Dziś jem wszystko i mam duży apetyt.
Domi - najważniejszą sprawą jeżeli nie możesz zajść w ciąże jest to abyś się przebadała. Być może jest jedna prosta odpowiedź w Twoim organizmie ale bez fachowych oględzin za daleko nie zajedziesz.Byłaś u lekarza, czy sama snujesz co Ci moze być?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Kataleja mi wlasnie sie szare bardzo podobaja widzialam na zywo i tak mi sie spodobal taki kolorek
Fajnie ze wizyty udane i dziciaczki zdrowe
domi faktcznie zatkane jajniki maga byc przyczyna moja kolezanka tak miala i poszla na zabieg przetykania i naprawde jej to pomoglo dzisiaj ma synka ale musialabys trafic na fajnego lekarza ktory by Cie pod tym wzgledem zbadal i pomogl w zajsciu oczywiscie calym serduszkiem zycze Ci spelnienia tego marzenia
u mnie dzisiaj piekne slonko bylo az skusilam sie na taka torebke w kolorze wiosny taki niby zolty fajna podoba mi sie
poziomka wydaje mi sie ze nam na lato to kolderka nie bedzie potrzebna bo cipelo bedzie a ponoc dzieciaczki tez fajnie spia w rozkach bo sa otulone i czuja sie bezpiecznie
moonia154 moja ciaza to jak z MTV ciazna z zaskoczenia gbyby nie brzuch to moglabym powiedziec ze wogole nie czuje ze w ciazy jestem jem wszystko nudnosci tez nie mialam jedyne co to teraz tak jakos troche mniej mam energii spac mi sie chce
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
A co do glukozy to nie wiem jak to jest,ja tez mialam ta wieksza dawke czyli 75,wez koniecznie cytryne to Ci babka wcisnie i choc troche zniweluje to smak torebki cukru pudru zalanej woda no mnie bylo ciezko to przelknac...i oby nigdy wiecej nie kazano mi tego paskudztwa pic bo po jednym razie juz mam dosyc. Slodkiego smaku przez miesiac mialam dosc:)) ale mnie kuto tylko przed wypiciem i po 2h,niestety ja tez chodzilam na dwor by niezwymiotowac a wiem ze nie wolno
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa