BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 8 miesiąc temu #620528 przez Karo290392
Cześć dziewczyny :)
Jeszcze około 6 tygodni i zobaczymy naszego maluszka :D Postanowiliśmy z mężem oddać kota i myśle , że bardzo dobrą decyzje podjęliśmy :)
Gdzieś tam mi się obiło o 'uszy' że w koncu macie tak długo oczekiwaną wiosnę powoli ?:)
A propo brzuszków to widzę że dość pokaźne macie niektóre :) I tu jak na dłoni widać powiedzenie - ile kobiet tyle różnych brzuszków :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #620561 przez pasal
Nie szkoda Wam kota? ja chyba bym się zapłakała za swoim :) biedna.. aż 6 tygodni ja po 3 tygodniach mam wrażenie, że minęły dwa miesiące.
u mnie raczej kiepska ta wiosna, cały dzień pada deszcz

11 lata 8 miesiąc temu #620585 przez Karo290392
Pasal
Wiesz co kochana? tego kota dostalismy od znajomych bo nie mieli co z nim zrobic jak kotka sie okociła i od samego poczatku sprawiał nam kłopoty ale pare dni temu po raz kolejny mnie zaatakował tylko że tym razem przy mężu i postanowione , nie bedziemy ryzykować że kiedyś cos dziecku zrobi. A w odróznieniu od nas twój kicio jest uroczy :)

Jeszcze niedawno było prawie 9 :) takze zleci w miare szybko. a moze uda mi sie załatwic prywatna wizyte w pl jak bedziemy bo napewno maluszek juz sporo sie zmienił :) Bo brzucho rosnie jak szalone - poważnieee :) a jem cały czas tyle samo takze mam pewnosc ze to nie od jedzenia :D

AJjj gdybys wiedziała jak ja sie cieszyłam jak u nas pierwszy deszcz spadł :) myslałam ze to juz wiosna a na kolejny dzien snieg :D ale juz w koncu wiadomo że wiosna na całego takze sie ciesz bo w pl masz wyjatkowo mało deszczu co sie przekonałam tu doszczetnie :)

11 lata 8 miesiąc temu #620651 przez pasal
no tak, jeżeli już teraz nie byliście tego kota to co dopiero po porodzie a stresować się, że coś zrobi dziecku.. bez sensu. Mi brzuchol zaczął wybijać się do przodu od 14 tygodnia i jak będzie dalej w takim tempie się powiększał to przed porodem nie będę w stanie się poruszać :D
Co do wiosny to niech się ona pośpieszy, bo nie mieszczę się już w żadnej kurtce :D

11 lata 8 miesiąc temu #620660 przez Karo290392
No dokłądnie :) Także dobrze że mnie rozumiesz :)
A no na watku październikowym widziałam że dziewczyna nawet w 8 tyg czasami brzucho widac. no ale sie ciesze ze juz jest i ze maluszek rosnie :)

Pewno jak juz deszcz był to juz zima nie wróci :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #620667 przez poziomka-1801
pasal pasuje,to bede koło 10 juz w Atrium w tej knajpce zaraz na lewo przy glownym,mam 4 siaty:P poznasz mnie bo jestem rudzielcem;P

Witam Mamuske kolejna,ale Nas tu sporo juz:D

Boże jakby jednak urodziła się dziewczynka to prosto z porodówki bym poszła i tego lekarza pozbawiła jaj :lol: dzisiaj troszke się nalatałam,byłam w tik taku wymienic przewijak posciel i i rozek...i mój kupił synkowi bejsbolówke..musze przyznac ze słodka jest:P
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #620670 przez pasal
mnie też łatwo poznasz idzie najpierw brzuch a później JA :D hehe ja pościel mam uniwersalną " misie na drabince ecru" dla obojga, rożek i przewijak też ecru. Widzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej się już nie zamartwiasz tym, że za wcześnie możesz urodzić :D

11 lata 8 miesiąc temu #620677 przez poziomka-1801
heh to bede wypatrywac brzuszka pierw:D

skoro tyle nowych brzuszków doszlo to i ja sie pokaze bo jutro juz 30tc:D oby donosic jak najdluzej..niby do 32 maks i popekam ale narazie 3mam sie w ryzach:D

troche mniej neglizowo niz zawsze:p
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #620678 przez pasal
ale jaki duży ten dresik :) za szybko w nim nie pobiega, czy to tylko takie wrażenie ?

11 lata 8 miesiąc temu #620681 przez poziomka-1801
wydaje sie bo zooma walnełam rozmiarek 68 a chciałam jeszcze wiekszy z mysla ze podwine rekawek:P ale nie było

11 lata 8 miesiąc temu #620683 przez pasal
poziomka, do tego zdjęcia zapomniałaś dołączyć brzuch :P szok.. gdzie Wam się te dzieciątka mieszczą :D

11 lata 8 miesiąc temu #620691 przez poziomka-1801
aaaaa Pasal dzidzia poskładana jak origami :silly: heh nie no jak patrze na siebie to mysle sobie ze niedlugo stop nie bede widziec:p

11 lata 8 miesiąc temu #620694 przez Patrizia
Witam nowa mamusie :)

poziomka i Ty mnie niby przebijasz gdzie te twoje 108cm to ja nie wiem :P chyba ze sie w fotoshopie przerobilas ;) :) :) i widzisz jak sie wszystko fajnie uklada :)

Jestem padnieta dzisiaj ta glukoza pozniej pojechalam z tata na poszukiwania kolczykow zlotych (nie wiedzialam ze zloto drogie jak cholera masakra jakas) dla mamuski na urodzinki i po 18 dopiero dotarlam do domu padam na pysk ;) dzisiaj chyba pierwszy raz dostalam kopniaka po zebra bo mnie az wyprostowalo i tak nie fajnie sie poczulam :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #620699 przez pasal
ja już sobie stopy zasłaniam, chciałam sobie zrobić żelkowe paznokcie na stopach, ale przy najróżniejszych akrobacjach ledwo dałam radę je obciąć :) moje maluszki upatrzyły sobie piosenkę, już na weselu zauważyłam że przy niej brzuszek jakby tańczy, teraz puszczając ją na przemian z innymi za każdym razem po prostu wariują, nie mam pojęcia jak to możliwe. Może uda mi się to nagrać :D

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #620707 przez poziomka-1801
Patrizia no 108 jak byk :silly: ten silikon w tyłku wiesz powieksza miare :lol: jutro bedzie w neglizu i sobie zobaczycie jaki fotoshop naturalny heh a czuje sie jak wieloryb juz.jak Twoj malec ułozy sie głowka w doł tez brzusio troche zmieni kształty i bedzie mniejszy bynajmniej u mnie tak jest ze czuje jak mnie merda raczkami daleko pod pepkiem a kopie pod cycem
A mój łobuz z rana wojuje jak oszalały gdy juz czuje głód wtedy domaga sie jakby wiedzial ze trzeba cos wrzucic na ruszt. Ja jeszcze paznokcie obcinam w miare ale ogolic sie jest ciezko...mam tzw lustrzyce,biore lusterko i heja :silly:

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka