- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja mam dzis podly humor mimo ladnej pogody. nic mi sie nie chce i jestem strasznie przybita.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Jak Twoj ma 2 kg to i tak b mało anbrałas..bo gdzie wody płodowe łozysko....i reszta to przeciez wiecej jak masz na plusie.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
No jest drobny Twój maluszek ale najważniejsze że według lekarza wszystko z maluszkiem ok a napewno przybierze jak sie urodzi
A propo mojej kochanej mamuśki to jeszcze dobrze pamięta bo brat mój ma 18 .
Ale szalona kobita jest ogólnie to ma prawie 41 lat i się śmiejemy bo pierwsza data porodu była na jej urodziny 17 wrzesnia a pozniej po usg sie przesunęła na październik ale jak to powiedziała ; 'nie trace nadziei bo ty tez sie na swiat spieszyłaś ' Ja 3 tyg przed terminem , siostra 2 tyg a brat 1 tydz przed
A tak wogóle to dobrze sie ogólnie dziś czujesz?
Ja wróciłam właśnie z miasta bo co piatek wypłata = co piatek płacenie rachunków ale pogoda się poprawiła i małe zakupy zrobiłam bo chcac nie chcac mieszkam na tak jakby jako takim wzniesieniu i daleko nie ma ale zeby do centrum sie dostac to musze zejsc 96 schodków ale to ok 15 minut i jestem na miejscu gorzej jak wracać to sapie jak jakaś starsza pani normalnie tak jak dzis przykłądowo z zakupami sie wspinałam w góre to maz sie smieje ze szybko strace kg po ciazy bo to jeszcze z wózkiem sie wspinac bede a zeby było smieszniej na 2 pietrze mieszkamy chyba ze w koncu znajdziemy cos co przypadnie nam do gustu
A takie pytanko mam; jak myslicie czy dobrze zrobimy? bo jest taka sytuacja --> ogólnie zaczeły sie promocje na rózne dziecinne rzeczy a ze my nie znamy płci a uzgodnilismy ze nie bedziemy kupowac typowo chłopiecych czy dziewczecych rzeczy na poczatku i przykładowo mebelki mamy białe wybrane www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3774216.htm i chcielibysmy to pod koniec czerwca zakupic. a później stopniowo dokupywac zeby nie odczuc za bardzo bo wózek i tak bedziemy zmuszeni w PL kupić najprawdopodobniej.
Ale się rozpisałam przepraszam ale tylko z Wami moge porozmawiac bo o reszcie TU nie bede sie wypowiadac
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Uciekam pranie zrobić i w sypialni porządek z ciuchami zrobić a później obiadek
Miłego dnia dziewczynki
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Nie uwierzycie co dziś w nocy się stało! Siedzę sobie a raczej leże oparta o poduche i wyszywam ( bo kolejna noc spać nie mogłam) leci piosenka 'We will rock you ' w radiu a tu nagle takich drobnych 5 uderzen od środka takie to było dziwne uczucie ale fajne i mysle że to dzieciaczek w koncu dał znać o sobie bo wiem napewno że to nie jelita bo to inaczej całkiem nie potrafie nawet opisac Ale z drugiej strony czy to normalne w 16 tyg ? Niby niektóre dziewczyny w pierwszej ciazy tez wyczuwają w miarę wczesnie. hmm.. Nie wiem ale mysle ze to właśnie malec dał o sobie znac że ta piosenka mu sie podoba albo cos
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
Karo290392 napisał:
Ale z drugiej strony czy to normalne w 16 tyg ? Niby niektóre dziewczyny w pierwszej ciazy tez wyczuwają w miarę wczesnie. hmm.. Nie wiem ale mysle ze to właśnie malec dał o sobie znac że ta piosenka mu sie podoba albo cos
wczesne ruchy zazwyczaj czuja dziewczyny szczuplutkie,ja czulam w 16 tygodniu tak jak Klaudia a zatem gratulacje no i maluszek ma juz swoja ulubiona pioseneczke ...no prosze
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Ale dziś mam dobry humor:) aż paszcza sama mi się uśmiecha
A jak tam u Was kochane dzis ? słoneczko jest ?
Słyszałam od siostry że podobno na weekend majowy mają byc upały w PL prawda to ?
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do upałów- u mnie raczej szału nie będzie, słoneczko ok. 17 stopni max.
Poziomka - znam tą zadyszkę ja mieszkam na 4 piętrze ale jak już wychodzę, to staram się długo nie wracać żeby jak najmniej chodzić po schodach.
Ja już na szczęście jestem w domu. NIGDY WIĘCEJ SZPITALI!! Widząc jak tam kobiety rodzą, stwierdzam, że ja chyba jednak nie dam rady.. Nigdy nie dostałam tylu kroplówek i zastrzyków co przez te dwa dni. Najważniejsze, że skurcze powstrzymali i że dziewczynki ( A JEDNAK ) mają się dobrze
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Dzieki Bogu że juz wszystko ok. oby juz tak do konca zostało:)
A z ta piosenka to chyba przypadek ale jak znajde dluzsza chwile to napewno sprawdze z ciekawosci ;p
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna