BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 1 miesiąc temu #787755 przez Ada2424
srenka z tymi szmerami to juz nie od jednej osoby słyszalam. Mojej koleżanki syn tez ma szmery i co jakis czas chodzi z nim na kontrole do kardiologa, ale nie przyjmuje lekow bo ponoc to nie grozne i czesto sie zdarzają.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #788247 przez poziomka-1801
Hej kochane,
Srenka maly nawet nie tknie jabłuszka czy marchewki takiej swojskiej,az go wygina:/ wcina tylko te słoiki posrane.
W dodatku mój przyniósł z pracy przeziebienie pokurował sie kilka dni..przeszło na mnie ze zdwojona siła a dzisiaj Filip w nocy trzodził na maksa..cały nos zawalony jedno oko łzawiące,kicha kaszle..jak nie urok o srajda

11 lata 1 miesiąc temu #788299 przez srenka_918
Ech Poziomka nie zazdroszczę... A łączyłaś smaki jak robiłaś mu sama? Bo te "swojskie" warzywa czy owoce nie mają tego "czegoś" Ja zawsze łączę, np ziemniak marchew, albo jabłko banan itd...
No i zdrówka!!!

Ada, no właśnie mi pediatra też mówiła, że to nie musi w nic gorszego się rozwinąć, bo nie miał ich od urodzenia, tylko dostał je później, ale ja się nie znam za bardzo...

Noc poszczepienna jakoś minęła.. W nocy dostał wysokiej gorączki, teraz śpi na głodnego... W sensie, że jadł o 7, o 8wstał, godzinę się pobawił a teraz zasnął i nawet nie poprosił o jedzenie, będę mu musiała wmusić wodę jak się obudzi, bo chyba znów ma trochę gorączki...

11 lata 1 miesiąc temu #788538 przez tweety1992
Poziomka dołączam się do Ciebie. Ja od paru dni się lecze. Dostałam wczoraj leki od lekarza kija pomagają a jeszcze mnie o zawał przyprawiają. Nie migę nic na gardło nic do nosa żesz kużwa masakra.

11 lata 1 miesiąc temu #788541 przez pasal
Tweety najprostszym wytłumaczeniem jest ciąża, hormony szaleja a przez to Ty razem z nimi :) nie martw się! ja potrafiłam płakać przez to, że zapomniałam czegoś kupić. Wzruszało mnie byle co a wkurzało wszystko dookoła.

Srenka, przez szmetry w sercu też przechodziłam u obydwu dziewczynek, pewnie poślą Cię do kardiologa i nie martw się, z tym da się żyć. Ulewanie, przez szmery w sercu?

Byliśmy na rehabilitacji dziecięcej i czekaliśmy 2 godziny w kolejce :/ myślałam, że szału dostanę..
Ale dziewczyny o dziwo były grzeczne. Tak grzeczne, że babka pytała czy one tak zawsze. Wszystkie odruchy w porządku a kontrola za miesiąc.

a teraz zbieram się do szkoły.. chwila wolnego!!!! :P

11 lata 1 miesiąc temu #788546 przez tweety1992
Pasal mnie nadal wszystko wkurza dokoła i nie przechodzi. Hormony szaleją i jestem pewna co do płaczu to mam takie momenty ze popłaczę się że nie dostałam batona czy mój ulubiony bohater zrobił coś nie tak.

Co do dzewczynek no to super że chociaż jeden raz jeseś zadowolona. Oby tak dalej.

Miłego dnia Ci życzę :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #788626 przez mariposita

Witam.... mam 26 lat i jestem w 19 tygodniu ciąży :)

11 lata 1 miesiąc temu #788635 przez tweety1992
Witamy :) Miło że coraz więcej Nas :)

11 lata 1 miesiąc temu #788881 przez tweety1992

11 lata 1 miesiąc temu #788939 przez srenka_918
Pasal, no mi też się nie chce wierzyć, że szmery mogą mieć coś wspólnego z ulewaniem... Ale ona to sobie tłumaczyła tak, że póki nie słyszała szmerów Pawełek nie ulewał, usłyszała a ja się zapytałam czy to normalne że ulewa, bo wcześniej nie było z tym aż takiego problemu...

11 lata 1 miesiąc temu #789037 przez pasal
ulwea bo sie pewno napina po jedzeniu i sie wierci. Jakbys sie najadła do syta i zaczeła intensywnie cwiczyc to tez bys ulała :)

poziomka no jak ja Ci współczuje ;/ wiecznie cos i konca nie widac :/

11 lata 1 miesiąc temu #789600 przez andzia90
Hej Dziewczyny mam pytanie jaki byście polecały wózek ??? miałam jeden na oku ale coś mi w nim spacerówka nie pasuje a potrzebuje żeby miał dość duża gondole i nie był ciężki (mieszkam na 4 pietrze bez windy) i cena dość przystępna :) z góry dziękuje za podpowiedz :)

11 lata 1 miesiąc temu #789610 przez tweety1992
Andzia moja mama do brata mojego rocznego ma taki wózek allegro.pl/kunert-wozek-dzieciecy-3w1-z-...isy-i3682289057.html chwali sobie go. Ja jezdziłam z Kuba wózkiem i leciutki poręczny i do autobusu sie dobrze wchodziło. Ja mam co prawda z tych starszych typów ciężkich ae u mnie to tylko 1 piętro :)

11 lata 1 miesiąc temu #789619 przez andzia90
Dość ciekawy ale i tak chciałabym na żywo zobaczyć, dotknąć , pojeździć nim. Eh kurde tyle wózków a ciężko coś wybrać

11 lata 1 miesiąc temu #789634 przez tweety1992
Najlepiej idz do sklepu z dużą ilością wózków ;) Ja ost byłam z babcią na zakupach i weszłyśmy do takiego sklepu dziecięcego(nie pamiętam nazwy) i spotkałam tak zaczepisty wózek. Zieleń z pawimi oczami. 3 w 1 lekki i taki niespotykanie inny. Cenę miał dość wysoką ale gdyby nie to że mam wózek to bym kupiła. 1899 zł chcieli za Niego

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka