BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 8 miesiąc temu #613877 przez Patrizia
pasal Miłej zabawy i super prezentów ;) daj znac jak juz emocje opadna jak sie impreza udala i odłóż tam jeden kawaleczek tortu dla kolezanki z forum ;) :)

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #613892 przez Kinia1712
Ja jeszcze w pizamie siedze nie chce mi sie ruszyc :D Jejku ja tez chce tortaaaa :D

Pasal czekamy na foteczki z uroczystosci :)

11 lata 8 miesiąc temu #614054 przez Kinia1712

11 lata 8 miesiąc temu #614071 przez Patrizia
Kinia w koncu sobota trzeba troche mieszkanko ogarnac bo pewnie wieczorem ktos wpadnie :P musialam sobie kawke zrobic bo powera nie mialam a tak poodkurzane i pomyte podlogi teraz chwilka odpoczynku i ruszam dalej :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #614075 przez Karo290392
Patrizia
Ja też właśnie w trakcie sprzatania i znów to samo co każdego dnia plus pranie. tylko te okna mnie przerazają bo od środka umyje a na zewnatrz nie to w uk prawie kazde okna na zewnatrz sie otwieraja a ja na drugim pietrze i musze czekac na ekipe do mycia okien az sie zlituja i przyjada . A często kawe pijesz ? taka mocniejsza czy lżejszą raczej?

o 14 ide po meza do pracy i na zakupy i w końcu zaczne robić album dla dzieciątka z scrapbookingu :) Jeszcze dwie godziny mi zostały wiec mam troche na leniuchowanie :D
A taka piękna pogodaaaa...słoneczko i 15 stopni na plusie mi pokazuje aż miło :)
A jak u Was dziś ?:)

11 lata 8 miesiąc temu #614080 przez Kinia1712
Ja tez juz pranko zrobilam i troszke posprzatałam tez dzisiaj sie gosci spodziewam wieczorkiem :)

U mnie deszczyk ze sniegiem ;/ gdzie ta wiosna :( ?

Karo pozycz mi troche tego sloneczka..:)

11 lata 8 miesiąc temu #614086 przez Patrizia
u mnie slonka niestety nie ma ale naszczescie nie pada snieg, pije kawke raz dziennie rozpuszczalna ale slaba wolno pic dwie tak mi lekarz powiedzial to pije daje mi jakiegos kopa :) ale masz dobrze firma do mycia okien u mnie nawet na te swieta nie byly myte wiec nizbyt fajnie wygladaja ale co tam. a co to scrapbooking??

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #614101 przez Karo290392
Kinia
A zapraszam weź sobie odrobine :) ja sie c iesze z tego słoneczka bo był taki czas gdzie dosłownie 3 miesiace słońca nie widziałam i takie braki :D ciagle deszcze deszcze i deszcz :D

Patrizia
Aaaa a ja kiedys bez kawy ani rusz a teraz sobie wmówiłam ze nie moge i koniec a czasami taka ochota jest :)
Raz w miesiacu myja okna, koszą trawe a raz w tygodniu przychodzi sprzataczka i odkurza dywan na schodach i korytarzu takze na szczescie mieszkancy nie musza sie tym martwic :)
A scrapbooking to recznie robione albumy czy kartki . www.google.pl/search?q=album+ci%C4%85%C5...ex7.html%3B600%3B285

Na tym linku jest przykład tego co chce zrobić tylko bardziej barwne :) Bardzo fajna zabawa i wciaga strasznie tak jak haftowanie :)

11 lata 8 miesiąc temu #614114 przez Karo290392
A takie coś z haftu krzyżykowego stworzyłam :)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #614117 przez Patrizia
ale piękne sa te albumy to pochwalisz sie jak zrobisz ?? :) uciekam do sklepu kupic jakies warzywa i ciasteczko ;)

ooo wooow jakie Ty masz zdolnosci ja moze skusze sie zeby uszyc ta sówke z filcu ale nie wiem jak to mi sie uda bo anty talencie w szyciu jestem :P :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #614131 przez Kinia1712
Fajne te albumy :)Ale ja równierz nie jestem jakos wybitnie uzdolniona..albo i leniwa..

śliczny konik :)

Dziewczyny a prowadzi ktoras z was kalendarz ciazowy ? Ja mialam sobie zamowic na allegro ten z brioko co reklamuje nasze forum ale jakos wkoncu nie zamowiłam i teraz sie zastanawiam czy jest sens bo to juz polowa ciazy..ale z drugiej strony kusi mnie ;)

11 lata 8 miesiąc temu #614137 przez Karo290392
Patrizia
Ojj aż się zarumieniłam :blush:
Pewnie że pokarze jak zrobie , do tego nie trzeba talentu tylko chęci kochana i wyobraźni ale zawsze można sobie ułatwić i cos z internetu podpatrzeć.
A co do tej sówki to tak samo chęci chęci i dasz rade :) wierze w Ciebie :)

Kinia
Ten album to w pewnym sensie jest jak taki kalendarz, poniewaz zapisujesz tam kazda wizytę, usg, zdjecia wklejasz opisy, zdjecia jak brzuszek rosnie, opisy jak sie czujesz w damej chwili, kiedy pierwsze ruchy sie pojawiły i co tylko chcesz jeszcze dodać :) aż do urodzenia dziec iatka a nawet i jeszcze później . Zamierzam zrobić dwa tomy :) jeden z okresu ciazy a kolejny po narodzinach i dzieciatku na 18 urodziny dac :) Taki sentymentalny prezent :)

11 lata 8 miesiąc temu #614143 przez Kinia1712
Karo podziwiam :) napewno maluszek dostanie od mamy na 18 urodziny najlepsza pamiatke :)

Pomysł naprawde fajny :)

Jak wam mija popoludnie kochane ?:)

11 lata 8 miesiąc temu #614335 przez poziomka-1801
Hej Laseczki:)
Ja tez sie dzisiaj nasprzątałam,za oknem słonko choc mrozikiem zawiewa. Wzieło mnie na wiosenne porządki...i stwierdzic musze ze nie sadziłam ze mam taki burdel :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #614396 przez klaudia69
a ja chora jestem:( zarazilam sie od corci a ona zapalenie oskrzeli ma. czuje sie fatalnie i akurat dzis musialo mnie rozlozyc.

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka