BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 8 miesiąc temu #616296 przez DoMI*
Poziomka kochana moze przyjma wuzek napisz ze masz syna..a nie corke .. oni zrozumieja.
ja bym sie cieszyła
a kto bedzie widział kiedych chłopcykow ubierało sie na czerwonoa dziewczynki na niebiesko...
spytaj mamy!..
kochana szybko wyrosnie z połowy rzeczy moze ktos sie poznamienia?... nietrac nadzieii
Ja jestem zwolenniczka kolorowego ubierania bo pozniej własnie tak sie dzieje..
ale niespedalisz go! przestan.
wuzeczek oddaj jak sie uda i zaczeaj z kupnem do konca az bedzie 10000000% pewni co w brzusiu siedzi :* kochana niemart wie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #616310 przez poziomka-1801
tylko ze w tych ubrankach są takie sweet wstawki..kokardki jakies motylki..wiesz jak to jest..,,ubranko na małą księzniczke,, mam doła i tyle:(

11 lata 8 miesiąc temu #616319 przez DoMI*
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
kochana !.. naprawde nie bierz do serca tego..
pokochasz dzidzie..
a ubranka sproboj zamienic sie z kims..
no kurka swiet sie nie zawalił ale jak urodzisz to zobaczysz niema znaczenia oderwij kokartke ..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 8 miesiąc temu #616333 przez poziomka-1801
ja juz je kocham i nie wazne czy to chłopak czy dziewczynka ale chodzi o to ze mizernie kompletowałam wszystko...sama wiesz jak to z kasą jest...wyprawka tez nie jest tania:(
a w dodatku no nie mam kurde z kim nawet sie wymienic ubrankami albo odsprzedac...aj humor mam do dupy...ide sie wykąpac i zjeśc litrowe lody....bede jadła az sie zamule.

11 lata 8 miesiąc temu #616355 przez Patrizia
poziomka ale jaja nie zalamuj sie poczekaj na ta wizyte w srode zeby na 100 % wiedziec a wozek przeciez jest nie uzywany powinni ci go wymienic, ale naprawde jestem w szoku ze sie tak pozmienialo a z ubrankami to szybko wyrosnie takie male ubranka to gora na miesiac sa wiec jakos dasz rade naprawde nie wiem co mam Ci napisac :/ mysle ze jedyny problem to wozek bo on powinien byc conajmniej na 2-3 lata pokombinuj niech ci zamienia na jakis inny kolor taki moze uniwersalny. A jak z twoim terminem porodu? dzidzia zdrowa wiec jest oki dostalas zdjecie??

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #616599 przez pasal
Poziomka nie panikuj, ja nie mam wyprawki więc jeżeli okaże się chłopcem spotkamy się na loda i różową część garderoby możesz mi sprzedać :) jesteś z Koszalina więc mamy do siebie kilka kilometrów :) wózek bez problemu wymienią na inny kolor.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616600 przez pasal
I obiecane zdjęcie mojej rodzinki :) Ja mąż i maluszki.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #616602 przez pasal
Kinia1712 napisał:

Hej Kochaniutkie :)

P Dziewczyny nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze słabo i rzadko czuje dzidziusia..niby jak bylismy w czwartek u lekarza to wszystko było ok ale tak panikowac zaczynam bo wczesniej wyrazniej czułam ruchy a teraz słabiutkie i rzadko :( myslicie zeby jechac do lekarza ?

Kinia ja mam dwoje w brzuszku i będąc w 20 tygodniu nie zawsze czułam ich ruchy, czasami były tak słabe, że nie wiedziałam czy to one czy może żołądek i to tylko bardzo rzadko, a czasem byłam zbyt zajęta by zauważyć ich ruchy. Maluch ma w brzuszku jeszcze dużo miejsca dlatego nie czujesz jeszcze każdego jego ruchu. Ja lekarza bym sobie na razie odpuściła i dała maluchowi trochę czasu. Kilka tygodni i będziesz prosiła jak ja aby tak mocno nie kopały mamusi :)

11 lata 8 miesiąc temu #616729 przez klaudia69
hej kobitki...:)

co tam u Was? jak dzien i jak maluchy??
:kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #616766 przez poziomka-1801
Jasno nam nie powiedzial sluchajcie jest siusiak ale powiedzial cos w stylu,,cholera chyba trzeba bedzie na corke poczekac bo jak dla mnie to tu maly siusiak u synka jest,, na to moj karol,, no po tacie nie powinien miec malego,,oni w smiech a ja z oburzeniem ze jak to....wkoncu wiecie tyle sie placi wiec i mysle ze pewnej precyzji sie wymaga....aj szlag mnie trafia jak o tym pomysle...ide. cos zjesc.

Pasal bylabym Ci wdzieczna bo 99procent mam nowki wszystko tak sie zagalopowalam ze na szpital wyprawke mam mega wymuskana:(

No coz moje rozczarowanie mie minelo...malenstwo warzy troche malo bo 1029g a powinno kolo1300g za to ma 45cm i odpowiada to 31tc

11 lata 8 miesiąc temu #616789 przez klaudia69
poziomka nie martw sie napewno cos wymyslisz. ciuszki sprzedaz a wozek wymien napewno sie uda. :) bedzie ok, tylko sie nie zalamuj:)

11 lata 8 miesiąc temu #616848 przez Patrizia
Hej kobitki :)

pasal pieknie wygladacie z wasza rodzinka :)

poziomka malo wazy szybciej urodzisz :D moj synek tydzien temu wazyl 975gr wyobrazasz sobie jakiego klocka bede musiala urodzic mam nadzieje ze dam rade :P :P :) u mnie juz obiadek wstawiony :)

Moj Ksawer do tej pory jest w brzuszku raczej spokojny chociaz czasem to tak mi gdzies noge wsadzi ze az mnie cala prostuje takie dziwne uczucie

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #616856 przez poziomka-1801
Napalilam sie jak szczerbaty na suchary na corke...i tyle tyg mowilam do brzucha corciu corciu. Ciezko teraz sie przestawic:(
Chyba hormony mi buzuja bo jak mysle o tym to az lza mi sie kreci w oku....

11 lata 8 miesiąc temu #616859 przez poziomka-1801
Pasal slicznie wygladasz na foto zycze Wam duuuuzo szczescia:))

11 lata 8 miesiąc temu #616861 przez pasal
Poziomka, rozumiem Twoje rozczarowanie, bo już jedną nogą byłaś na porodówce a tu taka niespodzianka. Kiedyś będziecie się z tego śmiać :) najważniejsze żeby było zdrowe, bo kolor wyprawki masz czas jeszcze zmienić. Idz na jeszcze jedną wizytę w 4D i się upewnijcie, może coś się tam zaplątało i wyglądało to na siusiaka?

Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że będę miała taką sytuację jak Ty, że jedna z dziewczynek będzie chłopcem tylko że ja bym chyba nawet tego chciała. POZIOMKA I TY SIĘ NIE DENERWUJ!

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka