BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 8 miesiąc temu #614433 przez Karo290392
Hej dziewczynki :) Jak tam ?:P Ja juz po zakupach, mężuś u fryzjera był i już postanowione taki spontan jak to u nas przeważnie bywa :D bilety zabookowane i lecimy do PL 10 maja :) już się nie moge doczekać. głównie z tego względu ,że siostra ma poważna operacje w przyszła środe więc troche jej uśmiechu damy bo akurat ze szpitala do domu ją wypuszczą :)
Robię własnie ciasto bananowe i aż sie żyć chce jak takie słoneczko za oknem a tak cieplutko że nawet nie chciało nam sie wracać tak predko do domku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #614969 przez klaudia69
ale tu cichutko... :unsure:

11 lata 8 miesiąc temu #615003 przez Karo290392
Bardzo Cicho... sprawdzam i sprawdzam a tu cisza :)

11 lata 8 miesiąc temu #615552 przez pasal
Hej mamuśki :) dawno tu nie zaglądałam. JA JUŻ PO :D o dziwo udało mi się wybawić z brzuchem, choć mam wrażenie, że po tańcach trochę opadł :) jak tylko będę miała zdjęcia to się Wam pokażę. Jestem zadowolona, bo pogoda mi sprzyjała, całą sobotę i pół niedzieli piękne słoneczko :D
Jak się czujecie ? Chciałabym już kupić łóżeczka i wyprawkę dla dzieci, nie za wcześnie ?

11 lata 8 miesiąc temu #615684 przez Kinia1712
Hej Kochaniutkie :)

Pasal ciesze sie ze wszystko sie udało :)

Jesli chodzi o wyprawke to ja powoli sie do tego zamierzam juz mam upatrzone łóżeczko i wózek tak ze mysle ze powoli mozesz juz cos kompletowac :) Dziewczyny nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze słabo i rzadko czuje dzidziusia..niby jak bylismy w czwartek u lekarza to wszystko było ok ale tak panikowac zaczynam bo wczesniej wyrazniej czułam ruchy a teraz słabiutkie i rzadko :( myslicie zeby jechac do lekarza ?

11 lata 8 miesiąc temu #615792 przez Patrizia
hEj :)

Kinia1712 ja mojego czasem tez nie czuje przez wiekszosc dnia ale wieczorem zawsze daje popis i wiem ze wszystko oki :) Ty jestes w 20tyg ja wtedy dopiero zaczynalam odczuwac pierwsze ruchy mojego skarba,

pasal no to swietnie ze impreza udana :) zostawilas kolezance kawalek torciku :P :P to czekam na zdjecia, a jesli chodzi o wyprawke to wcale nie za wczesnie ja sie wlasnie martwie ze juz tak malo mi zostalo a tu tyle do kupienia boze skad ja wezme tyle kasy ;/ w tym miesiacu ruszamy z remontem pokoiku wiec nic wiecej dla maluszka narazie nie kupie bede musiala z przyszlej wyplaty podgonic troszke

Milego dnia kobitki :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #615845 przez DoMI*
czesc wam kochane cisza bo weekend był :P

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 8 miesiąc temu #616019 przez poziomka-1801
pasal gratuluje swiezo upieczonej zonce;))) mysle tak jak i Pati ze jest wsam raz czas by sie brac za kompletowanie wyprawki tymbardziej u Ciebie gdy to bedzie dwupak:) ja zaczelam cos k 20tc kompletowac bo do oszczednych nie naleze...a wiadomo ze ubranka wozek i inne pierdolki kosztuja i to wcale nie malo a potem ciezko wszystko od reki na gwalt kupic. Ja zaczelam od ubranek na wyprawke potem lozeczko pierdolki i wozek zakonczyl moja liste.

Juz nie moge sie doczekac usg 3d jeszcze poltora h i zobacze malą ninje;P mam nadzieje ze ladnie sie ulozy i bedzie wspolpracowac to i wstawie fotke ;)

11 lata 8 miesiąc temu #616081 przez DoMI*
alesz ci zazdroszcze poziomka .....
pochwal sie odrazu mała ksiezniczka nam..
ja juz mam bole na @..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 8 miesiąc temu #616099 przez Patrizia
no to poziomka czekamy na zdjecie :) a mnie znowu len dopadl mialam robic pierogi na jutro na obiad ale nie chce mi sie jedynie co to pojde zafarbowac wlosy bo juz nie fajnie wygladam a jutro wizyta w szkole rodzenia wiec trzeba jakos wygladac :P
jeju jeszcze w tym tygodniu musze ta nieszczesna glukoze zrobic tylko nie wiem czy wstane na 6:30 na badanie :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #616137 przez klaudia69
o widze ze nie sama jestem do glukozy:P ale niestety nadal jestem chora. gardlo, zatoki i nieszczesny kaszel a od godziny bola mnie wezly chłonne:( nie bardzo wiem czy isc do lekarza bo nie mam goraczki ale z drugiej strony chyba zadna choroba w ciazy nie jest za bardzo bezpieczna.

a wogole to co u was slychac? co z tym FB? nie moge was znalesc...

11 lata 8 miesiąc temu #616164 przez Patrizia
klaudia69
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na fb zdjecie mam z mezem :) moze idz do lekarza da ci cos bezpiecznego zeby sie nic nie rozwinelo dalej

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #616169 przez Patrizia
ale jqa Ciebie juz chyba mam w znajomych :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to Ty tak ??

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #616172 przez klaudia69
ok mam Cie juz:)
jutro ide do kontroli z corka moze przy okazji zapytam o siebie, chyba ze bedzie lepiej

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #616278 przez poziomka-1801
Ja już po kontroli...nie wiem czyb się smiac czy płakac....Moje maleństwo które od 19tyg było piękna córeczką...na usg 29tc okazało sie pięknym.......dorodnym SYNEM!
Popłakałam sie...to było silniejsze ode mnie...wiem ze powinnam sie cieszyc ,ze zdrowe ze to że tamto bla bla....ale kurde mol...rózowa wyprawka rózowy wózek!!!! a ja mam rodzic tuz tuz!? Kompletowałam wszystko od 20 tyg i skad teraz wezme na to by kompletowac wszytsko od nowa?! co zrobie z wózkiem....cholera nawet skarpetunie i smoczki mam rózowe?!
Jakas paranoja..byłam na 3 badaniach 3 d i nikt nic nie widział!!!!!

Jestem wkurzona .....rozdrazniona....doktor widzac moje ,,rozczarowanie,,powiedział ze mam przyjsc na darmowa wizyte w środe o 16 i wtedy chocby sie waliło i paliło to bedzie szukał ,,braku,,siusiaka bo na dzisiejszym usg ewidentne była antenka miedzy udami i lekarz sie zastanawiał czy to nie pępowina..bo b.rzadko sie zdarza był 3d dawało błedny obraz i to w tak zaawansowanej ciazy...jedyne usprawiedliwienie jakie usłyszałam,,widocznie jądra pózno zstąpiły do moszny i dlatego mogło usg pokazywac mała panne,,....(no tak jakos musiał sie usprawiedliwic wkoncu kazda wizyta to 250zł do łapy.. :S )

Poprostu nie wiem co zrobie teraz z wyprawka....no nie mam cholera pojecia a jak mi wózka nie przyjma to spedale swojego ,,synka,,bo 1500zł bede w plecy :(

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka