- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Robię własnie ciasto bananowe i aż sie żyć chce jak takie słoneczko za oknem a tak cieplutko że nawet nie chciało nam sie wracać tak predko do domku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak się czujecie ? Chciałabym już kupić łóżeczka i wyprawkę dla dzieci, nie za wcześnie ?
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pasal ciesze sie ze wszystko sie udało
Jesli chodzi o wyprawke to ja powoli sie do tego zamierzam juz mam upatrzone łóżeczko i wózek tak ze mysle ze powoli mozesz juz cos kompletowac Dziewczyny nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze słabo i rzadko czuje dzidziusia..niby jak bylismy w czwartek u lekarza to wszystko było ok ale tak panikowac zaczynam bo wczesniej wyrazniej czułam ruchy a teraz słabiutkie i rzadko myslicie zeby jechac do lekarza ?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Kinia1712 ja mojego czasem tez nie czuje przez wiekszosc dnia ale wieczorem zawsze daje popis i wiem ze wszystko oki Ty jestes w 20tyg ja wtedy dopiero zaczynalam odczuwac pierwsze ruchy mojego skarba,
pasal no to swietnie ze impreza udana zostawilas kolezance kawalek torciku to czekam na zdjecia, a jesli chodzi o wyprawke to wcale nie za wczesnie ja sie wlasnie martwie ze juz tak malo mi zostalo a tu tyle do kupienia boze skad ja wezme tyle kasy ;/ w tym miesiacu ruszamy z remontem pokoiku wiec nic wiecej dla maluszka narazie nie kupie bede musiala z przyszlej wyplaty podgonic troszke
Milego dnia kobitki
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Juz nie moge sie doczekac usg 3d jeszcze poltora h i zobacze malą ninje;P mam nadzieje ze ladnie sie ulozy i bedzie wspolpracowac to i wstawie fotke
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pochwal sie odrazu mała ksiezniczka nam..
ja juz mam bole na @..
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeju jeszcze w tym tygodniu musze ta nieszczesna glukoze zrobic tylko nie wiem czy wstane na 6:30 na badanie
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a wogole to co u was slychac? co z tym FB? nie moge was znalesc...
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na fb zdjecie mam z mezem moze idz do lekarza da ci cos bezpiecznego zeby sie nic nie rozwinelo dalej
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to Ty tak ??
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jutro ide do kontroli z corka moze przy okazji zapytam o siebie, chyba ze bedzie lepiej
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Popłakałam sie...to było silniejsze ode mnie...wiem ze powinnam sie cieszyc ,ze zdrowe ze to że tamto bla bla....ale kurde mol...rózowa wyprawka rózowy wózek!!!! a ja mam rodzic tuz tuz!? Kompletowałam wszystko od 20 tyg i skad teraz wezme na to by kompletowac wszytsko od nowa?! co zrobie z wózkiem....cholera nawet skarpetunie i smoczki mam rózowe?!
Jakas paranoja..byłam na 3 badaniach 3 d i nikt nic nie widział!!!!!
Jestem wkurzona .....rozdrazniona....doktor widzac moje ,,rozczarowanie,,powiedział ze mam przyjsc na darmowa wizyte w środe o 16 i wtedy chocby sie waliło i paliło to bedzie szukał ,,braku,,siusiaka bo na dzisiejszym usg ewidentne była antenka miedzy udami i lekarz sie zastanawiał czy to nie pępowina..bo b.rzadko sie zdarza był 3d dawało błedny obraz i to w tak zaawansowanej ciazy...jedyne usprawiedliwienie jakie usłyszałam,,widocznie jądra pózno zstąpiły do moszny i dlatego mogło usg pokazywac mała panne,,....(no tak jakos musiał sie usprawiedliwic wkoncu kazda wizyta to 250zł do łapy.. )
Poprostu nie wiem co zrobie teraz z wyprawka....no nie mam cholera pojecia a jak mi wózka nie przyjma to spedale swojego ,,synka,,bo 1500zł bede w plecy