- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
no i Zuzia wróciła na suwaczku coś musiałam skasować
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
mysle i mysle inie rozumiem wytłumaczysz jak to jest??
kurcze co mam zrobić zeby moja Milena zjadła jakis inny obiadek...ona jada tylko słoik marchewki z ryzem i domowy rosołek...nic innego nie chce...co ja sie nakabinuje...co chwile coś nowego gotuje.. albo kupuje słoiki które leca w całości do smieci...
juz takimi sposobami probowałam ja wrobić i nic..nawet do tej jej marchewki z ryzem próbowałam domiksować coś...nawet gram mieska wyczuje i juz jest bleee.
wczoraj była proba domowej zupki i było fuj a dziś pomidorowa ze słoiczka i jeszcze wiekrze fuj, a otworzyłam słoik jejulubionej ii zjadłam az jej sie uszka trzesły...raz sie tak uwziełam i tak kabinowałam, 2 łyżki marchewki i buch 3 łyżka czego innego...to wtedy tak sie zrazila i ze zamykała buzie jak tylko widziła łyzeczke...nawet tej swojej marchewki nie chciała jesc..
w chwili desperacji ( ze nie je miesa) próbowałam dać jej zupe z butelki i tez nie dało rady...
teraz troszenke sie uda przemycić mieska w rosołku ale tylko troszkeale juz coś tamzje wiec juz sie tak nie martwie...
noo ale kurcze chciała bym zeby jadła inne zdrowe rzeczy...co zrobić...poradzcie
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia bo ja tak szybko i nie zawsze do konca zrozumiale pisze
wiesz mieszkamy z nia( choc teraz jestem u rodzicow jak go nie ma) i ona sie wtraca ciagle chce dziecko jest flejtuchem cale chrzciny za nas zaplanowala zejsc do lazienki nie moge bo ta zaraz z kuchni leb wystawia kto to idzie caly czas kuchnie okupuje no i zaglada co robie co biore z lodowki co z szafki wiec wole isc zmyc naczynia jak ona juz pojdzie spac no i jak to mi kiedys powiedziala ze dziadkowie tez maja prawa do dziecka i nam sie tak wpierdziela i jak nigdy przez nia sie klocimy czesto byl czas ze moi rodzice nie mogli przyjechac bo zaraz pokazywala nerwy nam no i przez to chce odrobine prywatnosci i chce wynajac mieszkanie choc D...nie chce sie zgodzic na wynajem bo zawsze znajdzie jakas wymowke wiec mu oswiadczylam ze pomimo tego ja sama wynajme bo tam sie czuje jak w wiezieniu wiec stwierdzil ze jak ma mieszkac bez nas to nie wraca....
och mysle ze juz bardziej przzyblizylam Ci sytuacjie bo naprawde jest wiele jeszcze innych rzeczy bym mogla tu napisac o niej, a jeszcze tylko dodam ze kilkakrotnie powiedzialam jej doslownie zeby sie nie wpierd.... i nic nie pomoglo:(
- kasia86
- Wylogowany
- budujemy zdania
wiesz..jeśli macie możliwości (czyt. pieniązki) na wynajem to koniecznie to zrób...tesciowa zniszczy ci zwiazek jestem tego całkowicie pewna... uciekaj z tamtad jesli tylko mozesz..nie bedziecie miec szczesliwej rodziny jesli bedzie taka "zołza" wiecznie patrzyła na rece i komentowała...
ja mam troszke podobna sytuacje tylko z moja mama..ona tez chodzi i burka...kapcie juz,karmcie juz, na dworze byłaś, witaminy dałaś...i wiecznie o boze o boze...
czytajac to moze nie jest u mnie tak zle jak u cebie ale wiem jak to potraf denerwować i jak potrafimy z A sie przez to wszystko kłucić...tylko ze my to obydwoje wiemy e wszystko bedzie w jak najleprzym pozadku jak w koncu sie z tad wyprowadzimy...nie jest łatwo ale kąbinujemy i mam nadzieje ze w koncu jakis przypływ pieniazków lub jakas okazja uwolni nas od mieszkania tutaj...
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KASIA nasz Jasiek tez slabo jadł inne rzeczy ale po malu się nauczył a teraz to mleka nie chce tylko wszystko to co my jemy i ja jemu daję prawie wszystko do spróbowania ,żeby zobaczyc co mu smakuje
Batmaniku nic ci nie poradzę jedyne rozwiązanie to trochę odpocząć od tego babska i nie mieć z nia żadnego kontaktu a twój d wtedy wybierze to co najbardziej kocha :huh:choć to głupio brzmi wybrać bo powinno być tak ,że wilk syty i owca cała u nas tesciowa na początku troszeczkę się włanczała i mialam wrazenie jakby chciała nas kontrolować i na co kase wydajemy ale sobie porozmawiałam z nią od serca a nie było to miłe ale za to mam spokój i ona mnie bardzo lubi i rozumiemy się bez słów
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu jedyne co pomyslalam jak Ci pomoc to to zeby zmiksowac cos ale widze ze ten pomysl nie wypalil wiec ja nie mam pojecia jak Ci doradzic moze poprostu wkoncu sama Mala nauczy sie wcinac jedzonko:)
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co tu dzis nikogo nie ma???
jej moj synek jest obledny ja sie klade wczoraj po22 a ten zrobil sobie pobudke i tak sie krecil przez sen az do 12
my za niedlugo smigamy zawiesc kolezanke bo dostala skierowanie do pracy
a Martuska jak tam z Twoja praca?
ja bym sie juz do niej nie odezwala pomimo jej prob moze to da Twojej mamie do zrozumienia ze robi nie tak po nnie musialaby przepraszac gdyby nie miala nic na sumieniu nie krzywdz i nie przepraszaj- prosta zasada
a ja mojemu wczoraj powiedzialam o pracy w szwecji na caly rok bo sie biedny oburzyl czyim kosztem- bo biedny tak jest z nami cala zime a tak to wcale by go nie bylo ale napisalam mu ze jak oferuja zakwaterowanie i ja moglabym tam byc to zeby sie nawet nie zastanawial...ja juz mam na zupke wszystko naszykowane no tylko zostalo ugotowac
a co tam u Was?
milego dnia!!!
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NO NAPISZE JESZCZE RAZ ;
nasz JASIU dzisiaj spał spokojnie od 21 do 6 ,30 i tylko 1 raz się zbudził a ja tez się super wyspałam
moja to nigdy mnie nie przeprosiła za to co robiła całe życie a teraz to chce żyć naszym życiem ,bo swoje ma spieprzone no ale cóz to tylko matka i jaka by nie była to dla nas poświeciła kawałek swojego życia i tak jak umiała nas wychowała albo tak jak życie jej pozwoliło ja mam dobrze bo ja niczego nie owijam w bawełne i zawsze powiem co mi na sercu lez i to kazdemu nawet jak nie znam ale dzięki temu zawsze spadam na 4 łapy nawet jak juz się wydaje sytuacja bez wyjścia u mnie zawsze jakieś pozytywne jest
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
och zalatw mu oddzial zamkniety- chyba to byloby najlepsze rozwiazanie...
widze ze kazda z nas ma pod gorke z rodzina ciekawe tylko kiedy nam bedzie z gorki???
a moj smyk robi postepy dalam go do chodzika wlaczylam bajki i zostawilam go tam na srodku pokoju poszlam pozmywac a on stoi przy szafkach i probuje cos sciagnac:) ach lobuz jeden no i jest bez kapcia juz i skarpetki:) nie nadazam mu ubierac:)
a ja od tyg schudlam 1 kg i dzis pierwszy raz w ciazy zwymoitowalam i calkiem inaczej przechodze ta ciaze wiec sie ludze ze to moze dziewczynka ale Raczek Ty wiesz najlepiej jak sie ciaze znosi z dziewczynkami a jak z chlopcami??ale pewnie nawet z dziewczynkami kazda ciaze znosilas inaczej???
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa