- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do stanika to uwierzcie mi dziewczyny,ze jak sie karmi piersia to cycki jeszcze conajmniej o rozmiar urosna od tego jakie sa teraz.ciezko uwierzyc,ale tak jest.ja przed ciaza mialam75 B przy Remiku a karmiac 75D.ale poźniej niestety biust nie zostaje,wraca do swoich rozmiarow.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
piekne macie te brzuszki.... zazdroszcze... ja nadal nic nie tyje... w ostatnim miesiacu schudlam kilogram no i tak oo... troche sie tym martwiee... po za tym jakos malo czuje ruchy malego... ale porozmawialam z polozna na szkole rodzenia no i mam jtro zglosic sie do poradni K przy szpitalu i powolac sie na nia zeby zrobili mi KTG. martwie sie bo tescowa ostatni mi powiedziala ze jak byla w ciazy z moim G to zanikalo mu tetno... a tak poza tym to ogladalismy dzis na szkole rodzenia film o porodzie.... uszz straszne to bylo...
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Dagnes to Ci brzuszek slicznie urosl,fajna pamiatka.Ja z Remikiem mam mnostwo zdjec,a teraz raptem z 8.do polowy ciazy to sie balam robic jakies pamiatkowe,bo trauma po Kajtku. A teraz zawsze jest cos wazniejszego.ale sesyjke z brzuchem obowiazkowo maz mi zrobi w ciagu 2 tyg.
Niteczka wspolczuje sytuacji.Oby dni byly dla Was lepsze.
Dorcia mam podobna bardzo pościel marynarska,identyczne paski bialo granatowe i z motywem kotwicy i rybki.Firma Gluck.jak wstukasz w google odnakdziesz.uwazam ze obie sa neutralne i dla chlopca i dziewczynki.Twoja bardziej dla dziewuszki bo z serduszkami,a moja z kotwica dla chlopca.
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Niteczka glowa do góry, nie możesz się denerwowac bo to naprawdę bardzo źle na dzidzie działa jak widać w moim przypadku
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Anitkade ja mialam jakos za duzo ketonow to mi gin powiedziala ze za malo wody pije i ze za duzo czekolady jem bo w czekoladzie jakis skladnik jest co powoduje wzrost ketonow w moczu. A pajacyk na prawde sliczny. Zazdroszcze umiejetnosci:)
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie lekarz powiedział, że plecki po lewej stronie to idealna pozycja, ale nie wiedziałam, czemu niby lepsza niż plecki po prawej stronie. A tu proszę - może mi to przyspieszy poród. Hania mała, plecki w lewą stronę, zapowiada się, że urodzę w 15 minut :P Jeszcze mi lekarka mówiła, że szczupłe kobiety szybciej rodzą, to już w ogóle. Oczywiście tak na prawdę raczej spodziewam się wielogodzinnych męczarni, ale staram się o tym za dużo nie myśleć, co ma być to będzie, moja myślenie wiele nie zmieni.
Pysiaczek - daj znać po ktg. Co do skierowania - dlaczego Twoja lekarka Ci nie da, skoro potrzebujesz? Ja chodzę prywatnie i dała mi skierowanie i przyjęli mnie bez problemów. Może tam trochę ponarzekała lekarka w szpitalu na luxmed i medicover, ale nie robili żadnych problemów przy przyjęciu na badania. W każdym razie może dobrze, że się drugi lekarz nie przejął. Ja też najpierw miałam kontrolę drugą na usg, a dopiero potem dostałam skierowanie do poradni przyszpitalnej. I okazało się, że wszystko ok i mnie niepotrzebnie nastraszyli. Dzięki za informacje o ketonach - wychodzi, ze jednak za mało piję. To dolewam sobie kolejną szklaneczkę
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj o 23 strasznie rozbolal mnie brzuch... a wiec mama zadzwoniła na pogotowie i mnie zabrali. zrobili ktg i usg. z małym niby jest ok. skurczy brak. mały sie odwrócił i jest ulozony pośladkowo... ale tak to chyba ok. nic nic mówili. zrobili jakíes 2 zastrzyki... gdyby były skurcze musieliby przewieźć mnie do gdańska. bo u mnie w malborku nie ma warunków na wczesniaka... eh.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa