BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

10 lata 11 miesiąc temu #819875 przez kociaczek1610
niteczka wlasnie nic mnie nie piecze ani nie swedzi. czuje taki opor jak by maly mi uciskal na dole wszystko . jeszcze raz dzieki za rade. a Ty bylas na IP sie upewnic? czy jest oki? moze czop po troszku odchodzi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #819910 przez krecia88
Pojechalam do galerii troche polazic, a przy okazji kupic nowa torebke, bo ta co mam juz mi sie znudzila, a dwa ze chcialam cos mniejszego na spacery miec. Przy okazji kupilam sobie tez nowa plytke beyonce. Koniec z wydawaniem pieniedzy na siebie w tym miesiacu.
Patrzylam ze juz prawie pelnia- odliczam dni i mam nadzieje ze mala zgodnie z ksiezycem sie urodzi ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #819918 przez niteczka
Nie bylam bo juz mi nie leci, zreszta tutaj w Anglii najpierw trzeba do poloznej dzwonic jak sie cos dzieje I dopoki nie ma skurczy albo np. wody nie sa koloru zielonego czy cos w tym stylu to I tak nie przyjmuja do szpitala.

10 lata 11 miesiąc temu #819925 przez mirka26
dziewczyny gratuluję rozwiązania dzieciaczki macie przesłodkie. mój maluszek wypije cyca i śpi nawet pięć godzin, prawie nie płacze tylko przy kompaniu ale już się przyzwyczaja i na gąbce jest ok ale na ręce płacze strasznie, mi się porobiły jakieś zrosty przy nacięciu i ciągle krwawie jutro dzwonię do lekarza bo coś jest nie tak

10 lata 11 miesiąc temu #819928 przez kociaczek1610
eh ta glupia anglia ;/ w Londynie mam ''ojca'' bylam tam ze dwa razy.
ale jestem zadowolona M zlozyl lozeczko ( czas najwyzszy ) :laugh: odrazu zrobilam przemeblowanie. tesciowa pomogla poprzestawiac kanape i fotele. teraz sobie klapnelam jutro bede dalej sprzatac . :laugh: :laugh: i odrazu mi sie zluzowalo na jelitach heheh chyba ruchu mi brakowalo. moj maly dzis jakis leniwy wczoraj wariowal a dzis sie wypnie i nuzke wystawi raz na jakis czas... moze zaczne wkoncu rodzic ( boje sie jak cholera ale juz chce miec to za soba)

10 lata 11 miesiąc temu #819950 przez niteczka
Kociaczek- powiem Ci ze tutaj wcale nie jest tak zle, bo opieke maja super, kazda z moich kolezanek ktora tutaj rodzila to sobie chwalila. Ja tez boje sie porodu, ale wiesz nasze mamy daly rade to I my damy rade, a pozniej malenstwa nasze nam to wynagrodza.

10 lata 11 miesiąc temu #819952 przez kociaczek1610
niteczka w sumie to tak. a leki tez macie tanio czy jakos tak. to jest jeden duzy plus :)

10 lata 11 miesiąc temu #819973 przez motylek19
Dorcia a po jakim czasie dopadl Cie ten zespół popunkcyjny?

Ja naciecia nie czuje (jeszcze) za to cholernie boli mnie ta obkurczajaca.się macica. I marze o wyspaniu się, chociaż małego zabieraja na noc nie wiem co będzie w domu :(

10 lata 11 miesiąc temu #819981 przez kasiek21
witamy sie juz z domu.
kochane niestety czasu i sil brak zeby was nadrobic, zawsze cos do zrobienia. a wiec tak tylko na szybko. mimo karmienia w szpitalu moim odciaganym mlekiem i butelka dzis w domu pieknie ssamy z cyca, a myslałam że bedzie problem, co pawda przez kapturek ale jest dobrze. ptfu, ptfu, zeby nie zapeszyc :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 11 miesiąc temu #820025 przez niteczka
Krecia- my tutaj mamy leki dla dziecka za darmo az do 16 roku zycia I antybiotyki tez. Takze nie moge narzekac. Powiem wiecej nawet srodki antykoncepcyjne roznego rodzaju kobiety maja tutaj za darmo, a nie tak jak w Polsce, a jak sie ma nawet maly dochod to dostaje sie takie bony na warzywa, owoce I mleko dla dziecka.

10 lata 11 miesiąc temu #820050 przez motylek19
Kasiek ale ekstra powitanie :) też takie jutro chce :) ale mój na pewno na to nie wpadnie

10 lata 11 miesiąc temu #820057 przez krecia88
kasiu ale mały uroczy! Czytaj sobie na bieżąco. Najważniejsze newsy powtórzymy ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #820082 przez Mag
Kasiek, ale niespodzianka na was czekała! Jak miło!
Mały świetny i ta czapeczka taka wielka, widać ze kruszynka :)

Niteczka u was opieka taktycznie dobra pod wzgledem lekow dla dziecka,szczepień itp. W Polsce niestety na wszystko trzeba mieć pieniądze.

U mnie od kilku dni duuuzo wydzieliny i to tak dziwnie, bo nie caly czas tylko czasem wypłynie, ale zakladam że to chyba jie wody, bo takie mleczne bardzo. Miałyscie tez tak?

10 lata 11 miesiąc temu #820091 przez niteczka
Mag- ja wlasnie tez cos takiego dosc czesto mam I sie zastanawialam co to jest.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820099 przez ulcia78blondi
Kasiek, Dorcia mnie tez dopadl zespol popunkcyjny:( dlatego nie pisze, nie chwale sie malutka. Glowa boli I brzuch nie do wytrzymania. Nie ma ulgi po zadnych przeciwbolowych. Motylek, mnie dopadl w 4-ej dobie po znieczuleniu I wciaz sie nasila.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka