- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
munkki
poduszka do karmienia to rewelacyjna sprawa:) Sama sie o tym przekonasz:P
Fajne są stojaki z wanienką a przewijak sztywny na łóżeczko... stojak składasz a wanienkę chowasz. Ja obecnie w pokoju mam biurko i na tym biurku przewijam Stasia... przewijak sztywny jest do 9kg
www.calineczka.pl/sklep/tega-stojak-uniw...-102-cm-p-16160.html
www.smyk.com/klups-przewijak-twardy-zyra...D-_r4CFUrJtAodqTwARw
Aneta
wystarczy przed tym linkiem który wstawiłaś wprowadzić w nawiasie kwadratowym "url" i bez cudzysłowia:P
Myśmy mieli przewijak sztywny na łóżeczko ...
dodatkowo kupiliśmy przewijak drewniany z ikei chyba za 80zł i on posłużył jako taka półka z przewijakiem w łazience...na dole kosmetykia u góry przewijak z łóżeczka.
Wanienka stała na pralce dopóki była mała ... potem zrobilismy odwortnie... przewijak na pralkę a wanienka na drewniany przewijak... ale sie powtarzam , ciekawe czy ktos to zrozumie:)
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20045205/
www.smyk.com/klups-przewijak-twardy-zyra...D-_r4CFUrJtAodqTwARw
Obecnie dla Stasia stosuję ręcznik bądź pieluchę pod pupę do brodzika ...a mam wysoki brodzik i młody moze się fajnie pochlapac:)
Co do chusteczek , huggiesa są aktualnie chyba jedne z najtańszych np ostatnio z tesco za 13 zł - 3 paczki:) - ja cały czas te kupuje a max daje 15zł za 3 paczki:P:)
Ja kupię najpierw pamersy do szpitala a dady do domu i w domu będę próbowała zmieniać i sprawdzać... wiec kupię po 1 paczce jedynek:)
Aneta pokaż ten śpiworek co mówisz o nim że taki starszy:)
Kinga24...
kiedys czytałam że smarowanie amolem w ciaży jest nie wskazane i chyba nawet pytałam swojego lekarza o to ale w pierwszej ciąży i była zagrożona... wiec moze to miało wtedy zwiazek
Ta komoda z CeBy miałam mozliwość przetestować nie raz u lekarza tyle ze bez wanienki... i mi ona troszkę nie przypadła do gustu ze względu na złabe wykonanie ...ale podejrzewam ze rewelka bo i wanienka i przewijak i mało miejsca:)
lux;)
Ania86
ja do lekarza ubierałam pajaca i tylko pajaca a na wierzch np kombinezon Wiesz czemu? ....szybka rozbiórka i ubieranie...a uwierz mi po szczepieniu dzieci potrafią dawać w gaźnik i płaczą raczej jak są dłuzej rozebrane (10-15min)
Lepiej ubrać 2-3 kombinezony anizeli body spodenki i skarpetki...
Latem ubierałam tylko pajaca, jesienią 2 pajace a zimą 3 pajace:) (bawełniany, polarowy no i ocieplany)
Ale każda zrobi jak jej wygodnie:P
polecam taki jesienny kombinezon: szafka.pl/c1063076-pajac-kombinezon-hm-szary-polar-r-56.html
a zimowy taki: sprzedajemy.pl/zimowy-kombinezon-marki-hm-w-roz-50-56,5701432 (ja mialam rozmiar 68 - w tym kombinezonie chrzest )
Jagodzianka
mnie również boli , ale mnie bolą jakby dwa boki obok kości ogonowej...kłuje mnie przy chodzeniu a jak siedzę to nic. Czasem zaboli jak mam Stasia na rękach to aż chce się klęknąć...
myślałam ze może nerki promieniuja czy jak skoro mam infekcję jakąś... ale to głupie... na wysokości kości ogonowej?((
Ale znów czytałam ze taki ból moze być normalny przy rozrastajacej się macicy.
A ja jutro mam wizytę u ginka , niestety na 16:45:( i poślizg...to będę koło 20 w domu...
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Od wczoraj mam takie niesamowite ssanie, że nie mogę się nadziwić. Czego nie zjem to głód nie mija. Własnie zaszalałam i zamówiłam hamburgera z dostawą do domu (rodzice mają gastronomie i po pracy przyniosą więc czekam z niecierpliwością)
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Właśnie skończyłam robić soki z czerwonej porzeczki. Jak ja nie lubię jej zrywać. Za przeproszeniem, szlag mnie trafia.
Co do amolu, to niestety w ciąży praktycznie nic nie wolno. Ale ja i tak wole amol, niż brać tabletki:)
Miłego wieczorku
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Podobnie staram się nie objadać i jeść w miarę rozsądne bo wiadomo... Apropo, właśnie przyszedł hamburger
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja mam tak skonstuowany link robie specjalnie odstępy zeby obrazek nie wyszedł a zebyś Anetko widziała który ink skopiować
:
[ url=http://fajnamama.pl ][ img ] fajnamama.pl/suwaczki/ldxporj.png [ /img ][ /url ]
To mój drugi suwaczek - ten dolny
Wiec stwórz jeszcze raz sobie suwaczek i skopiuj w ten podpis - ODPOWIEDNI link:) ...czyli z tym url i img... Url to na poczatku i końcu ...img (skrót od obrazka ) odnosi się do linku ze skrótem png:P))))
hihihii
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Też się nad tym zastanawiałam jak Kinga to robi. Temu taka chudzinka jest bo non stop na obrotach. Ja nie mogę sobie tego wyobrazić, a co dopiero zdziałać. Szacun
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Mała sie wczoraj wierciła jak opętana, jak chciałam zasnąć to tak obrywałam po pęcherzu,że aż łzy w oczach miałam xd
Anetko kwitniesz wraz z tym kwiatuszkiem na avatarze, jest już tak kolorowo że łoo. Wgl to mój Marcinn w wieku Twojego syna też był taki, pół wsi potrafił sprowadzić do domu po szkole. A co najlepsze, ja to sie dowiedzialam ze jak był w wieku hmm no tak do 4lat to w poczekalni do lekarza panie za nogę łapał!. ale i tak go Kocham!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Mam nadzieję, że już przeszedł Ci ból, daj znać
Caroina mi też narobiłaś smaka tym hamburgerem, a właśnie jestem po śniadaniu
Może masz rację, że dziewczynki droższe w utrzymaniu, ale wydaje mi się, że do pewnego czasu. Później to raczej nastoletni chłopcy mają "ciśnienie" na firmowe rzeczy, chociażby buty, które w ich przypadku są droższe
Anetka też się cieszę na zmianę Twojego avatara, teraz będzie już na pierwszy rzut oka wiadomo kto pisze
Daj link do tego śpiworka co kupiłaś, bo też jestem ciekawa
Agniesia super jest ten stół do przewijania i niedrogi Sprawdził się u Ciebie? Tak myślę, że może by kupić taki do pokoju małego, gdzie będą jego rzeczy, a dodatkowo taki na łóżeczko (będzie stało obok naszego łóżka).
Kinga fajnie, że dziewczynki cały czas się ruszają Mój Krzyś ma już chyba swoją ulubioną porę na kopanie mamy w pęcherz Jest to codziennie około 7:30-8:00 rano W ciągu dnia też oczywiście mu się zdarza, ale już nie tak regularnie...
Byłam wczoraj w Auchan, ale wszystkie body i śpiochy przebrane, z tych co były w miarę tanie i się nadawały to były tylko duże rozmiary :/ Któraś z Was kupowała może ubranka na allegro? Widziałam sporo fajnych i tanich aukcji, ale ciekawa jestem jak te ubranka wyglądają jakościowo. Może któraś z Was ma jakiegoś sprzedawcę godnego polecenia?