BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892852 przez aneczka25
Anetka mąż wszystko wyniósł na strych ale jutro wejdę, pościągam zdobycze z lumpów i wszystko wam wrzucę :silly: i podam ile mi za to wyszło :)
Kapuśniak-wyszedł niedoprawiony, więc go na talerzu dosmakowywałam :lol:
A co do tej torby to ja też dostałam wózek bez, więc będę potrzebować! Patrzyłam ostatnio w takim sklepie z rzeczami dla maluszków to po 100,120 zł są....trochę za dużo :blink:

Caroina....myślę że każda z nas ostatnio wygląda jak taki wielorybek :laugh:

POŻYCZAM OD LIPCÓWEK I WKLEJAM
demotywatory.pl/4352930/Macierzynstwo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #892871 przez jagodzianka44
POCZYTAJCIE www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AI...POWIAT0304/140618797

ja tez uwielbiam zakupy w ciucholandach ! normalnie moglabym tam siedziec i wybierać gdybym aż tyle kasy miala haha :). Sukienke na 100dniówkę nową z metka z atmosfery za 32 zł kupiłam, a sprzedałam za 70:).

Aneczka ja sie czuje jak kaczka, cycki do przodu, dupa w tył. Ale Moj Kochany mnie pociesza, wg niego jak betoniara wygladam:)

10 lata 6 miesiąc temu #892878 przez Caroina
Munkki Oba łóżeczka są fajne i praktyczne więc to już kwestia gustu. Sama miałam ten dylemat i w końcu wybrałam to z wyjmowanymi szczebelkami.

Aneta Miło, że Twój M robi Ci takie praktyczne prezenty :)

Aneczka Może poszukaj torbę na allegro. Teraz specjalnie zajrzałam i ceny są od 30zł już z wysyłką.
Demotywator mocny. Najbardziej rozbawiło mnie wydalanie motylków, pozycja sfinksa i punkt 9 :D

Jagodzianka Zaraz się biorę za czytanie Twojego linka. Betoniara bardzo pocieszające :D

10 lata 6 miesiąc temu #892880 przez Gochens

Przedstawiam cioteczkom Oliwierka ,, zdrowy ,, silny cchłopak ważący 450 gram :)

Musze nadrobić zaległości :blush:
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #892883 przez Caroina
Gochens Śliczne zdjęcie, śliczny Oliwier, gratuluje :)

Jagodzianka Makabra. Biedne to dziecko. Dalej nie będę komentować bo to temat rzeka, a szkoda nerwów.

10 lata 6 miesiąc temu #892884 przez jagodzianka44
Gochanes No no przystojniak rośnie! :)

Caroina Mi też w tym wszystkim szkoda jest tego dziecka...

10 lata 6 miesiąc temu #892886 przez gwiazdka2014
Ja sie tylko przywitam, tak dawno mnie tu nie było że nie wiem co i jak :P

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892890 przez Caroina
Gwiazdka Napisz co u Ciebie słychać, jak samopoczucie i w ogóle??

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #892892 przez gwiazdka2014
oj o sobie .... cieżko u mnie z tym :P

Jestem w fazie kupowania ciuszków, szaleje :P mam już zakaz, ale mi i tak mało :P hehehe

Będę miała syka Antka :) już nie mogę się doczekać, to moje pierwsze dzieko, nie licząc moich psiaków. Moj synek ukrywał się do 20 tc, nie chciał mi się pokazać :P

Dziś czuję się bardzo dobrze, ostatnio leżałam w szpitalu i mam odpoczywać :) a ja nie lubie tak nic nie robić.

Dodaję wam zdjęcie 20 tc :)

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #892893 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 6 miesiąc temu #892898 przez Caroina
Aneta Romantyzm przekłada się na praktyczność, a ile ciepła uuuuu :) Pytanie nie do mnie ale ciesze się, że nie mam takiego wejścia na strych jak u ciebie bo latam tak przynajmniej 2 razy dziennie więc chyba bym oszalała. U nas strych jest równolegle z pokojami i wchodzi się tam przez krasnoludkowe drzwi :)

Gwiazdka Gratuluje zdrowego syneczka :) Dlaczego musiałaś leżeć w szpitalu? Długo tam byłaś?

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #892900 przez Aneta_78
.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 6 miesiąc temu #892904 przez gwiazdka2014
4 dni, o 4 dni za długo... jedzenie OCHYDNE !!! Szyjka mi sie skróciła i rozpulchniła - teraz jest już ok :) mam się oszczędzać i leżeć - jestem bardzo energicznym człowiekiem, zawsze wszędzie mnie pełno, dużo gadam :P wiec takie leżenie mnie bardziej męczy.

m.demotywatory.pl/4352930 super demt :)))

10 lata 6 miesiąc temu #892907 przez Caroina

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Aneta_78

10 lata 6 miesiąc temu #892918 przez nelka
Ale mam do nadrobienia :P miałam zaplanowany samotną wizyte u gina plus wycieczke po centrum handlowym już się cieszyłam ale niestety M od rana postanowił uruchomić mój nie ruszany do 2miesięcy samochód, reanimował akumulator, zatankował i zakomunikował że jadą ze mną :unsure: no nic ze szkodnikami ale zajrzałam do h&m i warto się wybrać bo mieli sporo fajnych przecen!

Moja kruszynka ma już 540g i mierzy około 20cm. Łożysko się podniosło więc trzeba będzie urodzić własnymi siłami.....Przygotowani odkładam więc na po urlopie ;) A tak to wszystko ok. Biorę się za prasowanie bo trzeba się zabrać powoli za pakowanie.

Aneta ja mam i bardzo chwale sobie xlandera a pomarańczowy rewelacyny kolor! torbe do tych wózków trzeba dokupić osobno ale ceny są zabójcze... Polecam taką, ma fajne mocowanie do rączki na zatrzaski. allegro.pl/polska-torba-torby-do-wszystk...24h-i4316673958.html
Obecnie mam orginalną xlandera i jest upierdliwa bo trzeba zdjać pasek żeby ją zamocować. To zamówiłam sobie na urodziny ale znajoma ma i fajnie się prezentuje.
Co do duphastonu to tak jak Caroina piszę to jest progesteron więc w morfologi nie wyjdzie. Twój organizm też go przecież produkuj, jest potrzebnym hormonem w ciąży
Podziękowania: Aneta_78

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka