- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Malvi Niby masz racje ale z kolei chłopakowi wystarczą np 3 pary oryginalnych butów, a dziewczyna to już z 10 lub więcej musi mieć. Do tego strojne ubrania, fryzjer, kosmetyki itp. ufff Cóż wszystko ma swoje uroki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Anetka oby nie wdała się w ojca, bo bedzie jednym słowem PRZEJE*ANE ^^. On strasznie poprawny, inteligentny( co wg niego tylko on jest taki poniewaz zdał egz zawodowy na 98%, i jego twarz wskazuje na to- jego słowa), mądry (bo jakże inaczej) i zarozumiały a przy tym tak upierdliwy że ja nie wiem czemu akurat on haha. Ale dzieci uwielbia, wczesniej kombinował zeby "zrobić Majke bo mu sie na studia iść nie chce" i tak poszedł a po pół roku studiowania wpadka haha:) Marcin powiedział ze Majka bedzie z nim auto myć, że w wieku 4lat na aikido ją zapisze bo od Karate kręgosłup później nawala i blablabla,, aaa i ze jak bedzie chciała miec chłopaka to po jego śmierci i 3dni dłużej żeby wiedziała,że zmarł, nie da jej dotknąć itp /.
Malvi Ja to sie ciesze,że to będzie Majka, chyba ze Kuba się gdzieś pod koniec ujawni, to w kieckach chodzić bedzie, ale jakos nie przeraża mnie ilość rzeczy które chcą małe dziewczynki a później nastolatki, bo sama to przechodziłam także to jest siłą natury hah.
Ból mi przeszedł całkowicie, Marcin dobrze wymasował . do wagi na zeszłych wakacjach chyba nie ma co myśleć -,- buuu.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Ręka do góry,która z nas ma dwie pary butów na lato? bądź jej córeczka?
ja na lato mam chyba z 6 par butów, a na urodziny dojdą kolejne <3 Czarne szpile na wysokiej platformie
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Jutro teście wpadają na 5 dni wiec cóż ... raczej do was nie zajrzę bo będę miała gości:)
Przewijak się przydał jednakże od miesiąca stoi w piwnicy a młodego przewijam na biurku 70x120. Wcześniej miałam go w łazience więc prosto z wanienki na przewijak. Obecnie przechodzimy przez przedpokój do pokoju no i w sumie z malutkim takim niemowlakiem bałabym sie przechodzić co by go nie przewiało.
_________
Nie mogę sie doczekać wizyty!!!!!
Co do imienia... debatujemy... myślimy i myślimy i jest TOMASZ... szukam dalej imion dla chłopca...
Jakieś podpowiedzi?
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Aneta i Caroina to może ja byłam/jestem mało wymagającą "dziewczynką" Nie mówię, że mam 2 pary butów, ale po 1. mam je przeważnie na długo (kilka lat), po 2. staram się kupować wszystko w umiarkowanej cenie (czyt. najlepiej jak najniższej ). I zawsze u mnie tak było, nawet jak byłam nastolatką to nie miałam kompletnie żadnych wymagań co do firmówek, rzeczy musiały być dla mnie ładne. Teraz będąc w sklepie rzadko oglądam coś dla siebie, częściej dla mojego syneczka
Jagodzianka dobrze, że już nie boli Ja mam jakoś przeczucie, że nie będę musiała dużo zrzucać, ewentualnie tylko brzuch Przed ciążą chodziłam na zumbę 2 razy w tygodniu i tak mi się już trochę marzy, żeby pójść Ale jeszcze troszkę - Krzyś najważniejszy
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Aneta_78 butow to ja mam mase, a zawsze wydaje mi sie ze czesto ich nie kupuje ;P podejrzewam jednak ze mojej mamy nikt nie pobije.. ale z drugiej strony moja siostra tak jak malvi i agniesia - dwie pary
Agniesia Tomasz bardzo ladnie - sami o tym imieniu przez chcwile myslelismy
co do chlopakow, dziewczynek - moj maz na poczatku mowil ze chcialby synka, ale potem sie nakrecil ze chcialby miec taka grzeczna coreczke tatusia (ma bardzo dobry kontakt z moja siostrzenica) i troche byl zawiedziony jak Stas okazal sie Stasiem;) ale teraz juz spowrotem nakrecony ze synek bedzie:) ja mysle ze to z facetami falowo, oni chyba tak nie mysla i nie rozdrabniaja w glowie wszystkiego jak my;)
Mam dzis wizyte o 15:30 juz sie nie moge doczekac:) zobaczymy co powie o morfo i moczu i jak tam maly sie rozwija...
my wczoraj bylismy ogladac te wanienki/komody kapielowe...
ostatecznie odkupie od znajomej komode kapielowa, malo za nia chce to nie szkoda kasy, bo nowa faktycznie jest sporym wydatkiem...
www.bajkowachatka.pl/KOMODA-KAPIELOWA-OP...-kolekcja-2013/4594/
teraz myslimy co zrobic w sypialni zeby zmiescic tam lozeczko....mamy strasznie nieustawne tam wszystko:/
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149