BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #893616 przez Aneta_78
-)

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #893618 przez Aneta_78
.

10 lata 6 miesiąc temu #893660 przez Caroina
Aneta Śliczne rzeczy, a wanienka rewelacja. Nawet nie wiedziałam, że są takie z antypoślizgami. Świetna rzecz. A ja dalej czekam na paczkę z ubrankami

10 lata 6 miesiąc temu #893663 przez malvi
Jagodziankamój mały różnie kopie - czasem lekko i bardzo często, czasem co jakiś czas, ale bardzo mocno :D Rzeczywiście tak jak mówią poradniki odnośnie 24 tygodnia, czuję go coraz częściej ;)

Ania ja też jeszcze nie mam wózka ani łóżeczka, ale wózek ma kupić moja mama, a łóżeczko mamy dostać od mojej kuzynki po jej synku :) Mi się z kolei wydaje, że mam już sporo ubranek, przede wszystkim pajacyków na 62 i 68 cm (ale też nie wiem ile tak naprawdę powinnam mieć), a dla siebie mam tylko laktator, wkładki laktacyjne, 2 koszule i 1 stanik do karmienia :P

Aneta gdyby u mnie to kosztowało 400zł to bym się nawet nie zastanawiała :P
Co do oddychania to ostatnio wieczorem złapał mnie taki bezdech, że myślałam, że już będziemy z M na ostry dyżur jechać.... Masakra!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #893664 przez Ania86
Anetka, ale super zakupy, mnie buciki zauroczyły :)
Malvi, mi też mama obiecała że pomoże finansowo jak będziemy na etapie wózka, ale póki co nie wiemy jeszcze czy będziemy kupować ten od znajomych ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #893694 przez Aneta_78
.

10 lata 6 miesiąc temu #893701 przez nelka
Pogoda nad morzem beznadziejna, dzieciaki szczęśliwe a domek super:-D jechaliśmy jakieś 5godz z dwoma postojami na siusiu;-)

10 lata 6 miesiąc temu #893714 przez Gochens
Dobry wieczor

Kurka jak tak czytam ile Wy juz macie to ja przy Was w czarnej dupie jestem. Nie mam toralnie nic dla synka oprocz rzeczy, ktore najpierw musze przebrac po Alanie...
Mielismy kupic noqe lozeczko ale stwierilam ze to bez sensu Oli dostanie lozeko po braciszku a Ali przeniesie sie do turystycznego tylko materac porzadny musze kupic bo ten co jest to takie miekkie cos. W ikei wypatrzylam juz 2 komody ale narazie na ogladaniu sie skonczylo.

Ruchy czuje juz codziennie mlody jest ruchliwy nie ma co. :woohoo:

Aneta a jaka torbe Ty chcesz kupic ?? Taka zwykla na pieluchy co sie wiesza na wozku ? Ja swoja kuoilam chyba za 30 zl na allegro a za 200 zl to chyba jakas magiczna musi byc :blink:

Ania

Moja znajoma miala polozna placila 500 zl i baro sobie chwalila. U mnie polozne byly spoko wiec ja nie zamawiam sobie, jedynie meza do swojej dyspozycji :P

Nelka udanego wypadu :laugh:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #893719 przez Hania84

10 lata 6 miesiąc temu #893724 przez malvi
Ania my z mamą szukamy używanego wózka V MAX (wklejałam link jakiś czas temu) - jak się trafi dobra okazja w mazowieckim to pojedziemy obejrzeć ;)

Anetka

nelka odpoczywaj! :) I pisz co porabiacie to pozazdrościmy trochę :D :D

Gochens pewnie i tak masz sporo rzeczy po starszym synku ;) Fajnie, że masz już łóżeczko :)

A propo oddychania to właśnie mnie znów zatyka i mam jakieś dziwne skurcze, mam nadzieję, że przejdzie :/

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #893734 przez Aneta_78
..

10 lata 6 miesiąc temu #893775 przez jagodzianka44
Anetkap widzę ,że zakupy jak najbardziej udane, to bardzo dobrze. Też mnie zastanawiala cena tej torby, bo ja tez w takkich cenach jak podała Caroina widziałam.:)

Malvi u Mojej te ruchy są podobne, albo kopie często i lekko, albo jak jebnie to az łzy w oczach stanął.;)

Nelka przynajmniej Ci nogi nie spuchnął od gorąca.:)

Ania Nosek w góre! cycki do przodu, brzusia nie zniwelujesz, za to tyłek do tyłu i z uniesioną głową. Ja mam to samo, stwierdziłam ze w dupie bd miec pieprzeenie za uchem:)

10 lata 6 miesiąc temu #893794 przez pauletta
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie czy któras was tak ma. A mianowicie jak Maja mi walnie tam w @ to jakby mi powietrze wychodziło z pipi . Glupio mi jak to pisze ale takie mam odczucia i od razu mam tam " mokrzej" cóż wstyd ale inaczej sie nie dowiem

10 lata 6 miesiąc temu #893797 przez Gochens
Dzień dobry ;)

Aneta to super że od razu z torbą ten wózek ;) a mama pewnie zmieni nastawienie jak zobaczy ten słodki mały skarbek...

U mnie np wszyscy oczekiwali dziewczynki i takie ich gadanie Doprowadziło do tego ze jak zobaczyłam siusiaka na usg to było mi smutno :dry: bardziej dlatego ze każdy chciał a tu dupa... ale że mam cudownego męża to mi wytłumaczył jak krowie na granicy ze inni się nie liczą i ze własne szczęście jest najważniejsze a jak inni tak Bardzo chcą dziewczynki to niech sobie zrobią...

Pauletta ja chyba nie mam tak chociaż też mi parę razy powietrze TAM "ucieka" :-)

Czy wszystkie mamuśki juz wiedzą kogo noszą pod sercem? ;)

Miłego dnia

10 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #893801 przez Aneta_78
.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka