BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #923998 przez dotkawy
Malvi to zasuwaj po schodach ile sie da i urodzisz napewno ;) POWODZENIA i daj znac :) :) :)
Ja juz tez ledwo chodze, doslownie z dnia na dzien coraz gorzej.....tez non stop mi sie brzuch spina, hmmm no zobaczymy ;)

marza ja tez mam miec CC, powiem Ci ze kazdy mowi co innego na ten temat, ile porodow tyle opinii, tak samo jesli chodzi o SN.....
Mialam operowany wyrostek i dosc duzy szew mam, bo nie wiedzieli do konca co mi jest i cili mnie na ukos.....takze jakies odniesienie mam...3 lata temu mialam tez artroskopie kolana i powiem Ci ze gorzej przechodzilam to niz operacje wyrostka, najgorsze byly 3pierwsze dni a potem kazdy dzien byl juz coraz lepszy :-)) takze moze nie bedzie tak zle ;) Do zdjecia szwow chodzilam pochylona, a jak sciagneli mi szwy to juz naprawde super bylo :) :) :) A najgorsze co jest to.....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anetka odezwij sie......................

Kinga ??????????????????????

Jagodzia jak tam nasza mamusia sie miewa :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #924001 przez dotkawy
Doszla mi reszta dzis rzeczy ktore podomawialam dla dzidzi, takze juz mam wszytsko :) :) :) wlasnie piora mi sie 2 rozki, posciel do kolyski, przescieradlo, jeszce pare pieluszek :) :) :) ale kurcze to cieszy :) :) :) Jeszcze tylko czekam na koszule dla siebie i te nieszczesne majtki, ktore musialam domowic, hihihi ale jajca by byly gdybym te co kupilam do porodu otworzyla dopiero w szpitalu,. to bym sobie chyba wlozyla na glowe......... :P :woohoo:

A dzis mi sie chce tak pizzy ze bede molestowac meza zebysmy poszli............juz dawno nie jadlam zadnego fast foodu, a tak mi sie chce........................jeszce bym zjadla z chinskiej cos i lososia ze szpinakiem i frytkami.........jak nie mialam zachcianek, to teraz wymyslam, chyba spowodowane jest to tym, ze potem to sobie juz nie pojem.......dieta po porodzie i karmienie...................

10 lata 3 miesiąc temu #924009 przez Caroina
Dotkawy To mi zrobiłaś smaka na chińszczyzne. Jak Cie nie weźmie do niedzieli to wpadnij do mnie (bez jedzenia obiadu) to sobie zamówimy coś z chińskiej :)

10 lata 3 miesiąc temu #924010 przez malvi
Dziewczyny dzieki ale na razie nie ma postepow a po schodach nie mam sily chodzic bo wszystko mnie boli i ciagnie. Na ktg sie zapisaly tylko jakies 2 male skurczyki :P o oksytocynie cos wspomnieli ale tez mi sie wydaje ze to tylko w ostatecznosci...

10 lata 3 miesiąc temu #924016 przez nelka
a pęcherza nie chcą ci najpierw przebić?

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #924017 przez ewa123
czesc :)
Malvi powodzenia, trzymamy kciuki by sie ruszyło :)
Kinga co tam u Ciebie?
Mialam isc dzis do szpitala ale lekarz przelozyl termin i ide dopiero 15 wrzesnia. ok 22 bede miala cesarke. Juz nie moge sie doczekac, bo juz mam problem z chodzeniem.
Marza Śliczne zdjecia ubranek.

10 lata 3 miesiąc temu #924019 przez gwiazdka2014
Hej, rzadko się u was udzielam ale może mi któraś napisać ule ważą wasze szkraba? Ja dziś byłam u lekarza i mój juz ponad 3500. Troszkę mnie to przeraza. Kość ramienia na 38tc, udowa na 36, brzuszek 39

Czy u mnie wszystko w normie?

10 lata 3 miesiąc temu #924024 przez munkki
Gwiazdka mój ważył 2400 w zeszłym tygodniu ale raczej jest z tych mniejszych. Usg czasem zawyza, naszej Jagodziance to Majke chyba ostatecznie o pół kg zawyzali, prawda dziewczyny? A Pozatym może po prostu wcześniej wyjdzie skoro taki dojrzały :)
Ewa a w którym tyg będziesz 15.09? Ja mam cc 30.09 wiec mam nadzieje ze zdasz mi relacje:)
Podziękowania: ewa123

10 lata 3 miesiąc temu #924026 przez malvi
Jagodziance wyliczyli 3300 a urodzila mala 3100 ;)
Gwiazdka moj mial tydzien temu 3200 wiec teraz ma pewnie tez okolo 3500, po prostu wieksze dziecko i tyle :P

10 lata 3 miesiąc temu #924027 przez Caroina
Ewa Szkoda, że przełożyli termin. Pewnie już się nie mogłaś doczekać, a tu jeszcze kilka dni nerwów. Będę 3mać kciuki 15-tego. Odezwij się po jak było.

Gwiazdka Gdyby coś było nie tak lekarz powiedział by Ci o tym. Każde dziecko rośnie w innym tempie. Twój poprostu będzie z tych większych i jak munkki pisze możliwe, że urodzi się wcześniej
Podziękowania: ewa123

10 lata 3 miesiąc temu #924029 przez ewa123
Munki 15 wrzesnia bede w 36t.c i 3dni. Chca poczekac jak najdluzej przynajmniiej do 37 tc tylko u mnie jest ryzyko czy wytrzymamy ,bo mam nadcisnienie, ktore jest nie stabilne. Jestesmy w tym samym terminie ciazy. Napewno zdam ralacje jak juz bede po wszystkim :)

10 lata 3 miesiąc temu #924031 przez gwiazdka2014
dzięki dziewczyny, już mam świra... jestem przerażona jego wagą

oooo Malvi też będziesz miała synka.... superrrr

u nas więcej chłopców u nas czy dziewczynek ?

10 lata 3 miesiąc temu #924035 przez munkki
Chyba jest pół na pół :)
Jejku jak mi się chce dziś jesc cały czas! A musze trzymać ta dietę głupia... Wydaje mi się ze mogłabym nonstop jeść... I przybywa mi kilo na minutę hehe
Dotkawy o chińczyku mi nawet nie mów! Zjadłabym kurczaka po wietnamsku :):):)

10 lata 3 miesiąc temu #924036 przez Caroina
Wg. tabelki jest 13 chłopczyków i 12 dziewczynek :)

10 lata 3 miesiąc temu #924041 przez gwiazdka2014
ooooo fajnie prawie równo :)

słyszałam ze któraś z nas sie już rozpakowała... wszystko z maluchem i mamą ok ??

Kogo teraz kolej ??

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka