- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie uwierzycie, miałam wczoraj iść na te warsztaty Bezpieczny Maluch i ... na śmierć o nich zapomniałam. Poszłam spać, a obudziłam się po 19
A dziś to jestem taka zmęczona, że ledwo żyję.
Wczoraj w nocy nic nie spałam, bo pojechałam z M. na Słowację było fajnie, zwiedzilam trochę świata hehe, ale rano to się czułam jak pijana, naprawdę. Kręciło mi się w głowie, taką ciężką miałam i jak jechałam to mi się usypialo, aż kilka razy uderzyłam głową w oparcie to w końcu się położyłam i tak drzemałam dziś dopóki nie dojechaliśmy do domu.
A po wejściu do pokoju pierwsze co zrobiłam to zdjęłam buty i w ciuchach walnęłam się do łóżka
PS. U mnie dziś 100 dni do terminu z OM
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
M zniweczył wszelkie moje plany na imię dla chłopca i stwierdził, że będzie Kacper nie brałam tego pod uwagę bo jak przy Kubusiu chciałam Kacperka to mu się nie podobało widocznie nie tylko baba zmienną jest hahahha
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Paskudna pogoda słońca brak Wczoraj dostałam całą torbę ubranek dla Tosi Moja babcia mówi,że ma i tak przeczucie,że będzie chłopczyk
Tysiiiak GRATULUJĘ synka Pięknie rośnie Kacperek bardzo ładnie u mnie w rodzinie też jest Kacperek
Agge bidulko współczuję Ci tych wymiotów Też mam ostatnio sklerozę jak cholerka To sobie wycieczkę zrobiłaś fajnie jejku ale ten czas leci niedługo maleństwa będą z nami
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Haha, nawet te wymioty mnie nie zniechęcą Już czuję, że będę tęsknić za brzuszkiem jak urodzę
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agge no mi tez będzie brakowało brzuszka i kopniaczków
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas ostatnio panował wirus i jednodniowo przeskakiwał na każdego,ale już jest ok. Dość szybko macie glukozę,ja mam wizytę 15.04 i dopiero przed wizytą będę miała.
Pewnie i usg ustalą na 8mies,ale mniejsza o to co już będzie będę porządkowała ciuszki różne
U nas też deszczowo dzieci w domu wariują.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziękuję za powitanie mnie
Jeżeli chodzi o jakie pampersy wybrać to przy pierwszym zaczynałam od pampers zielony,bo było to pierwsze dziecko i jakaś sytuacja materialna nie najgorsza. Jak się pojawiło drugie bobo, za talony kupiłam też pierwsze z pampers zaczynałam od razu od rozm 2,bo to mała różnica a o wiele więcej pampersów, później już różnie było,ale zaprzestałam na baby dream z rossman i mi one są np super,dla mojej koleżanki twierdzi,że za grube. Nie polecam pampersów pomarańczowych,ponieważ nie mają gumki nie rozciągają się,a dostaliśmy na roczek dla małej to nawet przeciekały i wisiały,w środku była wata,kiczowate,ale skończyłam.
Po 2 nie wiem kiedy będziecie chrzcić dzieci i w ogóle którzy odwiedzają,najlepiej uprzedzać,aby kupowali już rozm 3,bo ja chrzciłam pierwszą po mies a drugą po 2,bo bałam się czy też nie będzie miała trądziku niemowlęcego i dali nam rozm 2 ktoś rozm 3 i już były za małe,ale jedne dali z dady i koleżanka mi powiedziała,że udało jej się zamienić w biedrze,więc spróbowałam i jednak się udało. Ale bujałam się z 2,bo te osoby co kupiły miały dzieci i takie coś,no trudno.
Co do chusteczek używaliśmy kilka rodzai,ale jedne są dla mnie super,bo jakby od samego początku są mokre,ale nazwę musiałabym spojrzeć jak znów je kupię,bo ostatnio kupiłam z nivea w rossman też były super,bo mocno mokre,dostałam też chyba z dady takie kremowe czy białe, beznadziejne jak dla mnie,bo jak fizelina,wolę chusteczki gładkie.
Wiem marudzę,ale sobie tak piszę jakie ja mam doświadczenie i chętnie Waszych poczytam
Hmmm co do wózków,kupowaliśmy 3w1 niby one wszystkie są takie lekkie,ale wiecie co wózek waży dziecko jakie 4kg co rusz rośnie i jest coraz ciężejsze.
Wiem niektórych to pierwsze dzieciątko,ale moja koleżanka ma wózek fajny i wydaje się być wygodny i lekki,tylko,że mały ma już 7mies a on robi się za mały.
Ja miałam o tyle fajny wózek,że była fajna spacerówka,że 2 dziecko nie potrzebowało gondoli tylko była już w spacerówce. Wiem groźnie to brzmi,ale jak Was ciekawi pokaże zdjęcia.
Co do ciuszków oddawałam,bo nie planowałam 3 bobo,ale jak już wyszło to mam co mam i odkładam je