BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 9 miesiąc temu #973656 przez ewela007
Jaki fajny mały, elegancik śpi w tym wózku. Słabo widać wózek tylko wzór materiału, wydaje się być ładny ale najważniejsze aby był funkcjonalny

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #973663 przez agge
Wydaje mi się, że jest dobrej jakości :) używany tylko przez kilka miesięcy był, więc nie najgorzej. A dostanę wózek z dodatkami za 150 zł, więc się opłaca :)

9 lata 9 miesiąc temu #973675 przez Aga87
Hej dziewczyny!

Nie zdaze przeczytac co napisalyscie ale skoro temat wozkow to moj wlasnie dzis przyszedl :) nazywa sie lupo comfort babydesign, kolor niebieski i straaaasznie mi sie podoba!!! Nie moge wstawic zdjecia z tel ale potem wstawie z kompa ;)

Pozdrowionka!!!

9 lata 9 miesiąc temu #973676 przez Aga87
O jednak moge :)
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #973704 przez tysiiiak
no no fajne wózeczki :) ja pamiętam, że dla mnie to był koszmar żeby wybrac wózek. Im więcej czytałam różnych opinii tym większy miałam mętlik w głowie :S Teraz będę miała po Kubusiu :) taki :

Dziewczyny polecam tą stronkę www.promobaby.pl bardzo mi się przydawała na początkach :) jest tam większość aktualnych dzieciowych promocji :)
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #973706 przez Lizzy
Agniesia - ja w zeszłym roku byłam na warsztatach dla kobiet w ciąży, a w tym dla rodziców z dzieckiem :) Fajnie było. Tylko mniej gadżetów niż rok temu ;) :P

Co do wózka to mam ten - camarelo.pl/w3.html Kolor CR-04. Jestem baaardzo zadowolona. Fotelik Maxi Cosi. A teraz będę jeździła takim :P : www.abc-design.de/en/products/twins-tandems/zoom.html (tylko kolor brązowy no i jedna gondola a jedna spacerówka ;) ) :P Fotelik po Hani a jej kupimy już większy :)
Co do wózków, to jeżeli ktoś mieszka na piętrze to radzę patrzeć na wagę wózka, sposób odpinania gondoli. Jeżeli będziecie kupować nówkę to polecam taką, gdzie można podnieść oparcie gondoli - bardzo wydłuża jej żywotność (no i dziecko 4-5 miesięczne już nie chce leżeć na płasko tylko oglądać świat), oraz taką, która ma zabudowaną budkę - tak jak u Tyssiak i u mnie - w lato było to mega pomocne.

Ewela - ja też jutro glukoza :sick: :sick: :sick: :sick:

9 lata 8 miesiąc temu #973741 przez tysiiiak
ja właśnie szykuje się na wizytę ;) 3majcie kciuki żeby dzidzia się ujawniła :)

9 lata 8 miesiąc temu #973749 przez ewela007
Dziewczyny fajne macie te wózki. Jak będę miala swój to tez wstawie zdjęcie.
Tysiak powodzenia moze juz dzis bedziesz wiedziala co nosisz w brzuszku.
Ja wlasnie siedzę na glukozie,wypilam za jednym zamachem i tak chyba najlepiej,wygląda i smakuje jak sam cukier rozpuszczony w niewielkiej ilości wody. Troche mnie po wypiciu strząchnęło ale zaraz poszłam na spacer na pobliski ryneczek, mysle ze dobrze mi zrobil ruch. Za chwile pierwsze badanie a później po drugiej godzinie drugie

9 lata 8 miesiąc temu #973750 przez zancik
Hey :)
Dziś pogoda już gorsza niz wczoraj a tak cieplutko było :) Wczoraj tez zrobiłam małe zakupy dla córci,zle narazie nic z ubranek już nie kupuję bo mam dostać :) W sobotę chyba będziemy jechać po wózek i łóżeczko do kuzynki :) Śliczne macie wózki mamuśki ;) Ubranka też są wszystkie piękne :) :)

Tysiiiak trzymam kciuki żeby niunia się ujawniła :) i oczywiście obowiązkowa relacja z wizyty :)

Ewela dzielna kobieta z Ciebie ;) Może i ja przezyje jakoś tą glukoze :sick:

Agge to ładne zakupy zrobiłaś :) Koleżanka mi poleca pampersy Dada z biedronki.Ja kupiłam ubranka w Pepco :) Extra nosidełko :)

Agnieszka Witaj w naszym gronie :)

Wrzucam Wam fotki ubranek i nosidełka :)

9 lata 8 miesiąc temu #973760 przez ewela007
Skarpetki z kotkiem sa cudowne. Dla dziewczynek sa większe możliwości strojenia

9 lata 8 miesiąc temu #973785 przez tysiiiak
No to bye bye sukienusie :P będzie u nas drugi chłopczyk :) lekarz powiedział, że jak chcesz będziemy jeszcze patrzeć może odpadnie mu siusiak ale wątpi :P :D hehe :P maluch waży pół kiło i ma się świetnie :) niestety nie mam fotki :(

Żancik super ciuszki :) i faktycznie skarpetunie najsłodsze są zawsze :)

Ewela a nie mówiła Ci babka w labolatorium, że po glukozie trzeba siedzieć i nie wolno spacerować bo inaczej wynik może być zafałszowany ... dopytaj jeszcze ale z tego co pamiętam ja byłam przykuta do łąwki w przychodni z książką i kazali mi nie chodzić zbyt wiele...

9 lata 8 miesiąc temu #973799 przez ewela007
Tysiak gratuluję chłopca!!!! Pani w Labo... nic mi takiego nie mówiła, no wiadomo pracować fizycznie nie zalecała ale iść na spacer to nie ma z tym problemu. Koleżanki z pracy też mówiły że na dwie godzinki wychodziły na miasto, połazić po sklepach.

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #973817 przez AgusiaKRK
Jakie ładne wózki!!! A ja dalej nie wiem jaki... Czy któraś z Was ma osobiste doświadczenia dotyczące lekkiego ale też odpowiednio zwrotnego i solidnego wózka? Mieszkam na 3 piętrze bez windy, więc nie wiem, czy z wózkiem nie będę wychodzić dopiero jak mąż wróci z pracy, a tak to może uda się w chuście. Nie wiem, czy dam radę tak tachać. Miałyście może podobne doświadczenia? Jak sobie radziłyście?

Mnie też się dotąd wydawało, że ładniejsze ubranka są dla dziewczynek, ale odkąd myślimy że mamy chłopca, zaczęłam się koncentrować na chłopięcych ciuszkach i powiem Wam, że też można znaleźć super! Patrzyłam np. w H&M, Coccodrillo, Smyku. Pościelki, rożki i kocyki też są piękne dla obu płci - moi faworyci jak już pisałam, to szaro-turkusowe i szaro-żółte. Już mi wcale nie żal, że tym razem nie będzie córeczki, czekamy na naszego Frania! :)

A co do gluzokozy, to mi też kazali pozostać na terenie placówki i nie chodzić.

9 lata 8 miesiąc temu #973821 przez tysiiiak
Agusia ja mieszkam na pierwszym piętrze bez windy i teraz robię tak, że Kubuś czeka w domku ja biegnę z wózkiem na dół i po niego zaraz i schodzimy za rączkę po schodach. Z dwójką to ja nie mam pojęcia jak sobie poradzę bo ten wózek co mam jest mega ciężki więc licze na to tak jak Ty że młodszy polubi chustę :) przynajmniej jak będę chciała wyjść sama z dwójką bo puki co nie mam innego pomysłu jak to zrobić chyba, że będę tak jakby zjeżdżać wózkiem po schodach chodź zawsze się tego zbraniałam niewiem czemu :P
Ja teraz siedzę i myślę nad imieniem i coraz bardziej podoba mi się Ignaś z tym, że do Ignacego już nie pałam taką radością no i Igor też jest na topie :P zwariuje co chwile mam inny pomysł :P
Dla chłopców podoba mi się wszystko w stylu marynarskim i wszelkie szarości :)

9 lata 8 miesiąc temu #973830 przez AgusiaKRK
Tysiiak, dzięki za wskazówki, na razie myślę o chuście do czasu aż będzie wózek spacerowy bo ten jest lżejszy. To 3 piętro mnie trochę przeraża ;-) i wiem że koleżanki trzymają wózek w aucie, ale musiałabym zabrać mężowi auto bo jedno mamy i on nim jeździ do pracy. Autobusem też mógłby, ale trochę bez sensu żeby auto stało tylko po to żeby trzymać w nim wózek... No sama nie wiem!

Mamy chyba podobny gust - też bardzo lubię szarości i styl marynarski, szczególnie dla chłopców (ale sama też noszę :-)) A imię Ignacy też jest w naszej dziesiatce ulubionych imion dla chłopców :-) na razie wygrywa Franek, zobaczymy czy nam się jeszcze nie odmieni.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka