- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Agge: Najwyższy czas, żebyś się już nie mieściła w s-ki W końcu dzidzia jest coraz większa!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Rano wstałam patrze a tu śniegu trochę na dworzu ale nba szczęście taraz juz piękne słoneczko Głowa mnie boli od rana
Ewela ja też mam ostatnio takie bóle czasami ale to normalne podobno
Agge Ty w eski a ja już L i czasem XL muszę kupować a stanik to nie mam pojęcia juz jaki rozmiar kupic ostatnio kupiłam DD nie usztywniany tylko z drutami i kurde druty mi się strasznie wbijają w piersi więc muszę jutro zakupić jakiś inny
Agusia to super,że dałaś radę.Mi gin powiedział,że na następnej wizycie da mi skierowanie na glukozę,więc też mnie to czeka
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
zancik też dasz radę, spokojnie
Dziś śnieg, a wczoraj było tak ciepło, że pół dnia spacerowałam z małymi kuzynami męża nawet darmowego loda dostałam od nich, bo ich rodzice mają sklep
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja nadal nie czuje ruchów maluszka, ale wczoraj praktycznie przez cały dzień z przerwami czułam w brzuchu takie bąbelki, szybkie i drobne, czułam je po prawej stronie brzuchala, dość wysoko. i myślę czy to to, pewnie nie ale wiecie jak juz chce mi się poczuć mojego Synka
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Wczoraj miałam jakiś gorszy dzień :/ pokłucilam sę z M. i w ogóle :/ humorek mi się tylko poprawia jak myślę, że za 3 dni wizyta
Ewela nie martw się pewnie kwestia dni jak poczujesz kopniaczki Zdaję sobie sprawę, że już byś bardzo chcała i myślę że te bąbelki to była dzidzia teraz musi nabrać mocy
Żancik moje cycory tak urosły, że niedługo będę je namiotem chyba owijać a to jeszcze pewnie nie koniec ostatnio przeglądałam staniki do karmienia i zamówie chyba taki: allegro.pl/ShowItem2.php?item=4782686782&ref=last-visited chwalona firma jest taki ładny że i po karmieniu można go nosić chodz pewnie już rozmiar nie ten ;P Przy Kubusiu miałam jakies zwykłe bawełniane do karmienia i czułam się w nich okropnie głównie pod względem psychicznym tak aseksownie i akobieco.
Zazdroszcze Wam, że już po glukozie ja teraz dostanę pewnie skierowanie na tej wizycie
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tysiiiak nie jest tak ładny jak Twój ale sprawdzony o godny polecenia
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Szkoda,że dopiero przypadkiem weszłam na to forum,bo też będę mamą lipcową.
Tylko dalej nie wiem co będę miała. Czy jest może jakiś ginekolog do którego można wysłać usg i może odczyta jaka płać,bo wydaje mi się,że na tym zdjęciu co dostałam widać,ale jak zapytałam lekarza na usg to szukał na monitorze i samo dziecko nóżki miało do góry i nie było widać. Wiem najważniejsze oby zdrowe i to na szczęście się dowiedziałam
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Hej Agnieszka Na kiedy masz termin?
Może poczekaj do następnej wizyty i wtedy się dowiesz? Ja od mojego lekarza dowiedziałam się dopiero niedawno, wcześniej na usg w 3D, tam zawsze lepiej widać.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agge napisał: Mi też cycki urosły, nie jakoś bardzo ale okropne rozstępy mi się zrobiły i tak
Hej Agnieszka Na kiedy masz termin?
Może poczekaj do następnej wizyty i wtedy się dowiesz? Ja od mojego lekarza dowiedziałam się dopiero niedawno, wcześniej na usg w 3D, tam zawsze lepiej widać.
Według okresu na 15lipiec a usg 22lipiec,bo ciąża jest o tydzień mniejsza. W poprzednich ciążach już dawno wiedziałam i mogłam coś szykować a ehh trafiłam na beznadziejnego lekarza i zonk dobrze,że choć wszystko udało mu się zobaczyć,bo mocno się ruszało. Więc choć tutaj jestem spokojna.
Kiedyś natrafiłam na jakiejś stronie,że można było się poradzić ginka,ale już nie pamiętam co to było.
Moja siostra dowiedziała się w 8mies bo poprzednio też jej robił co dla mnie i była podobna sytuacja, tylko,że u niej dziecko miało nóżki jedną na drugą i powiedział,że dziewczynka a w 8mies inny robił i chłopak i tak też wyszło.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
www.swiat-zdrowia.pl/porady-lekarzy/ginekolog
www.ilekarze.pl/ekspert/miroslaw-klukowski/
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agge napisał: Nie wiem, sprawdź na przykład tutaj : www.poradaonline.eu/main/index/27
www.swiat-zdrowia.pl/porady-lekarzy/ginekolog
www.ilekarze.pl/ekspert/miroslaw-klukowski/
Tylko nie wiem zupełnie jak tutaj dodać zdjęcie :/
Jakby pisze pytanie do eksperta a na dodanie pliku nie widzę.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam termin z OM na 5 lipca, z usg na 9
Pierwsze dziecko, będzie dziewczynka
Wpisz się do naszej tabelki Lipcówek, tutaj link:
docs.google.com/spreadsheets/d/1M2e2Rvww...d8LbEFYB4/edit#gid=0
PS. Na tej ostatniej stronie, którą podałam, jest możliwość załadowania zdjecia do pytania.
www.ilekarze.pl/ekspert/Miroslaw-Klukowski/zapytaj/
Tylko musisz być zarejestrowana i zalogowana.
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Agnieszka witaj hmmm dziwny ten Twój lekarz ;/ nie ma szans żebyś zmieniła na innego skoro masz wątpliwości co do jego fachowości?