- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lusek a dawalas ten proszek bezposrednio na plame i pocieralas? U nas nistety nie ma tego sklepu. Moze gdzie i on lepszy jak mowisz,ze plamy z marchewki schodzily.
Malej dzieki Bogu nic nie jest,ale mimo to jestem na nich wsiekla. Jeszcze dla siostr nagadala,aby mi nic nie wspominaly bo jeszcze ja ja obwinie. Ze my w meza rodzinie mozemy gadac. Pojebana jest. To ona nas obsiera. Ja nawet sie balam jego rodzinie mowic,bo i tak oni sa juz cieci na moich. Przeciez nir dosc,ze nas chcieli rozdzielic to ich syn przez moich znalazl sie w szpitalu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Agnieszka dobrze że się nic małej nie stało i gratuluję kredytu wreszcie będziecie na swoim i zaczniecie nowe
życie jak myślisz zdążycie z przeprowadzką przed rozwiązaniem?
A ja muszę się pochwalic że dostałam kosmetyki dla malutkiej od teściowej jestem szoku bo zawsze obiecywała a nie dotrzymywała słowa. Ja kupiłam płyn i mleczko do ciała ale przecież się nie zmarnuję wszystko użyję
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Paulinka mam taka nadzieję. Ale wkurzyłam się,bo wczoraj trafem natknęłam się na tą babkę i ona do mnie,że nie wywiozła jeszcze wszystkiego. ej no sorry kurcze miała tyle czasu toż ja u niej zarezerwowałam od początku kwietnia jakoś to za tyle czasu nie wywieść mebli?
Koleżanka mówiła,że od podpisania umowy z bankiem w ciągu 3dni przelewają a ja cały czas myślałam,że 2 tyg się czeka. Tylko nie wiem czy oni czekają aż załatwimy z notariuszem itp czy od razu przelew robią. Bo w środę jedziemy podpisywać.
Mam nadzieję,że się wyrobimy. Nie wiem czy już się pakować.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Agnieszka całe szczęście, że małej nic się nie stało... a czemu znalazł się w szpitalu przez nich?
Paulinka no to Cię teściowa zaopatrzyła, fajnie
A ja się chyba będę musiała do dentysty wybrać, bo od kilku dni mnie dziąsła bolą na dole przy końcach zębów, z obu stron... nie wiem o co chodzi :/ jak jem to masakra.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Tysiiiak zazdroszczę wyjazdu ja się kisze w domu chociaż nad wodę jakąs bym pojechałą,ale nie ma gdzie
Lusek super wózek i bujaczek tez Jescze nic nie wiadomo w sprawie mieszkania nie zdała chyba jeszcze bo miała przyjść mi powiedzieć jak będzie szła a jej nie było Tak bym chciałą żeby się udało.
Agnieszka1 super,ze dostaniecie kredyt Dobrze,ze nic sie nie stało Współczuje Ci tej atmosfery ale już nie długo będziesz miałą spokój A ta babato niech się buja i zabiera graty
Agge mnie nie bola,ale strasznie krwawia przy myciu
Paulinkaaa no super,ze tesciowa kupila kosmetyki
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Też mnie boli, jak mała mnie okłada.. no wytrzymamy jakoś do tego końca
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Domek posprzątany kolejne pranie zrobione teraz trochę leżing a potem z rodzicami jedziemy na rybkę na kaszuby hehe ładna pogoda trzeba korzystać hehe
Kupiłam wczoraj też takie coś małego dla córci : w końcu
agnieszka1 tak bez pośrednio na plamę, tym pocierałam a potem zamaczał jak to było na białej koszuli i tak stało trochę a potem wkładałam do pralki i normalnie prałam w płynie do prania . Nic się nie zniszczyło. Robię cały czas tak ...nawet przed wczoraj od truskawek spierałam z bluzki kropki i bez śladu a bluzka nie uszkodzona. Wiesz widać produkt produktowi nie równy
Przykro mi że zniszczyłaś rzeczy ...cholera
Nie przejmuj się kochana, ale lipa jak tak się dzieje ważne że z małą nic nie jest
Gratulacje kredytu w końcu wyprowadzisz się i kogo będziesz chciała zaprosić to będziesz zapraszać ale będziesz u siebie to najważniejsze super super
Dzięki
paulinka2202 Dzięki No tak samo jak ja wolę mieć wszystko szybciej niż na ostatnią chwilę, a i dobrze bo śmierdzi i niech trochę się powietrzy Mój mąż mówi że ja mam farta z tym czekaniem bo była przed nami para zapytać o wózek ,a Pani do nich mówi że jeszcze jakieś 3 tyg. a oni ze już czekają 3 tyg a ona że no tak niestety jest ,a kobita w ciąży mówi dobrze że mam termin na sierpień a teraz zobacz jak na ostatnią chwilkę zamawiasz to dupa nic nie masz . No można iść kupić od ręki ale to nie zawsze trafisz na to co Ci się podoba
Ale fajnie że Ci teściowa zrobiła niespodziankę super super na prawdę miło z jej strony Słuchaj zawsze się przyda nie będziesz musiała kupować kolejnych
agge Dzięki to pochwalisz się waszą fura No jest duży hehe ale powiem szczerze że super mała będzie miała dużo miejsca i mega zwrotny jest na razie jestem zadowolona, a mężowi też się podoba więc spoko
Uuuu to idź do dentysty zobacz co się dzieje bo to różnie może być
Weż kup elmex żel - myje się nim zęby raz w tygodniu (po normalnym myciu zębów) inną szczoteczką i na nią się odrobinkę żelu nakłada trochę się szczotkuje a potem wypluwa i nie płucze . Pomaga na zęby w ciąży mi od początku poleciła moja dentystka i korzystam i nie mam na razie żadnych dolegliwości
Polecam
zancik Dzięki na pewno się uda spokojnie myślałam że może dała znać już coś ale spokojnie powoli i się uda zobaczysz.
No super ciepło jest ale na dwórku jest taki wiatr, ale rano o 8:00 było już 20 stopni
O matko rura wam pękła ehhhh jak nie urok to sraczka a jak nie sraczka to przemarsz wojsk radzieckich a dowożą wam wodę ???
Może uda im się naprawić Fajnie że się chłodzisz przy wiatraczku
Weż kup elmex żel - myje się nim zęby raz w tygodniu (po normalnym myciu zębów) inną szczoteczką i na nią się odrobinkę żelu nakłada trochę się szczotkuje a potem wypluwa i nie płucze . Pomaga na zęby w ciąży mi od początku poleciła moja dentystka i korzystam i nie mam na razie żadnych dolegliwości
Polecam
Miłego weekendu
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem u rodziców i odpoczywam jak nigdy, normalnie wszystko za mnie chcą robić a ja mogę leżeć i pachnieć.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agge to leż i odpoczywaj póki możesz bo nie długo nie będziemy miały tak dobrze
Paulinkaa tez bym chciała urodzic chociaż w połowie lipca bo jak jeszcze mam np.przenosić dwa tyg to ja oszaleje nienawidzę takich upałów Współczuję Ci tych dolegliwości Sama bym wskoczyła do basenu i sobie w nim posiedziała
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
też bym chciała sobie posiedzieć w basenie, wczoraj się u sąsiadów dzieci kąpały a ja zazdrościłam ja to bym chciała już pod koniec czerwca urodzić
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lusek wózek rewelacyjny, pięknie się prezentuje, ubranko dla córki także. Ja pranie zrobiłam szybko bo nie ma co tego odkładać, a póki dam rade wszystko robić to się nie obijam tylko działam.
Agge Paulinka współczuje z tymi uderzeniami dziecka w brzuchu. Ja swojego praktycznie nie czuje no chyba że delikatnie kopnie. Jeszcze ani razu nie czułam bólu z tego powodu więc spokojnie mogę chodzić aż do terminowego porodu.
Zancik w ogóle pasta zielona elmex jest dobra jak coś się dzieje przy dziąsłach, mogą się opuszczać i odsłaniać szyjkę. Ja już od kilku lat jej używam i w ciąży nic z zębami sie nie dzieje. Rozmawiałam z dentysta mówił że jakieś krwawienie dziąseł to też nic złego, najważniejsze to aby kobieta w ciąży nadal codziennie myła zęby bo wiele kobiet zaprzestaje tego i robi sobie jeszcze gorzej.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Agge, Ewela - nie ma co się przejmować tymi ruchami bo to zależy m.in. od łożyska. Z Hanią też słabiej czułam (no przy końcu to już b. mocno), a teraz mam tak jak Agge -brzuch skacze jak chce a mnie wszystko boli..
Lusek- bajerancki wózek!!! No i mam takiego samego rampersa Chyba bardzo podobny gust mamy..
EDIT:
Agniesia - super, że Franio już wyszedł do domku? Jak tam mijają Wam pierwsze dni we 3???